Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt farkındayımBenim de favorim @seyhan77, sürekli takılasım geliyor ona
ben bu topigi yanlis anladim o zamanchentiq konu sahibemiz ve fazla hamaratlığa karşı kendini kötü hissediyor diye öyle söylemiştim, neyse canım boşver demedim bişey.
kiz yok ben yazdim adimi :)Maral unutmuş adını yazmayı:) açıklama yapmış sadece :)
Maralım sakin arkadaşım sakin üstünde durmamak lazım,samimiyetden diyebilirsinben bu topigi yanlis anladim o zaman
gidip ilk sayfalri bi daha okuyayim
hatta bu konun 1 ini de okuyayim gerçekten merak ettim yola çikilirken yazilanlari
hahahah ben unutmadimkiiMaRaL_ alemsin canım yaaa
Geriye git bi bak kuzummmm sanki yazmadınkiz yok ben yazdim adimi :)
yok canim ben sakinimMaralım sakin arkadaşım sakin üstünde durmamak lazım,samimiyetden diyebilirsin
bende seni sevdim canimBende MaRaL_ ı çok sevdim,bazı insanlara çok takılırım burda da nasibini alıyor benden
Ben gidiyom buralar birazdan karışırsize laf yetistiricem diye ocakdaki sutum ta$mi$ yaaa
al iste bi odev
OrA nereTrendyol dayım bacılarrr
Bugün kü ödev pek benlik bayılırım öyle bakmaya tabisi alırım da
Ödevinize kurban
Şimcik trendyol u iyice bir hatmedeyim diğerlerine geçicem varmı sayfa tavsiyeniz?
İlgi alanım alışveriş alışveriş alışveriş
Alışveriş sitesi canım. Kk da reklamı çıkıyorOrA nere
Trendyol dayım bacılarrr
Bugün kü ödev pek benlik bayılırım öyle bakmaya tabisi alırım da
Ödevinize kurban
Şimcik trendyol u iyice bir hatmedeyim diğerlerine geçicem varmı sayfa tavsiyeniz?
İlgi alanım alışveriş alışveriş alışveriş
canım tozlu.com da acayip uygun ve ucuz :)tavsiye çok: markafoni, n11, gittigidiyor, karol. bu karol markasını seviyorum, fiyatları çok uygun, sitesinden hiç alışveriş yapmadım ama yapıcam, ben kendi mağazasından alıyordum önceden, şimdi öyle bir imkanım kalmadı, taşındım.