Olmaz mı canım gel gel
Kızlar
Buzdolapları, ilaç kutuları hepsi şahane olmuş, tek tek alıntılayamadım ama hepinize birden bi bubir de bu
@Baronesss s teşekkürler canım alkışlar için
O zaman ödev yapanların listesi şöyle oluyor :)
Tabii önce ödevimizi hatırlayalım.
Mutfaktan 3 ürün, kıyafetlerden 3 ürün hayatımızdan çıkarılacak.
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-ZAMBAK86
2-NAZ__24
3-YAGMURLUK
4-DAGCI
Canım biz günlük yaptıklarımızı azerin'in topic'ine yazıyoruz, bir de paylaşım, pratik bilgiler, kullandığımız ürünler falan yine oradan yazıyoruz..
Evelynn o kavanoz kılıflarını ben de pek beğendim, hazır mı sen mi yaptın canım ?
Attigimiz seyleri de paylassak? Bazen ben kiyamiyorum. Lazim olur diye duruyor. Evde fazlalik tencere , battaniye vs var. Sifir acilmamis. Vereyim bari ihtiyac sahibine. Birbirimize gaz verelim. :))
eşya konusunda bende de şöyle sorun var: ayırıyorum bunlar atılacak/verilecek diye (burdalarsa)annem/babam onlar yoksa eşim el koyuyor malzemeye hiç atılır mı o şurda lazım olur falan diye.. :) eşimin eski kıyafetlerini atmak istiyorum "giyilir onlar tarlada çalışırken" diyor. eşim de ben de kamu çalışanıyız tarlamız falan yok anne-baba dede-ninede de yok tarla.. kimin tarlasında ne zaman çalışacaksa artık bilmiyorum
valla süper olur ev aldı başını gidiyor... diyet yapçam diye bir halsizlik başladı totomu kaldıramıyorum yerinden :))) bana da biraz can gelir... sizi gördükçesi gaza gelirim :)))
kesinlikle. ozellikle yesa 8 parca ne attin cok merak ettim. benim attiklarim (atabildiklerim) eski dis fircasi, kirik makas, cezve lik askisi. daha kizim ben bununla oyuncak yaparim atma anne diyor. zaten zor karar verdim... kiyafetlerimi de ayarladim. islem tamam. listeye adimi ekleyecegim.
ay kizlar supersiniz. fotograflar odevler gorevler. daha ilk gunler olmasina ragmen harika bir caba birlik beraberlik ornegi.
topigi acmama vesile olan yesa ya onunla beraber katilan cetvelcilere ve diger herkese tesekkurler yeniden.
Ben bugün yaptım hatta az önce aldım elime bezi sildim 3 kapıyıListenin son hali kızlar:
Eki Görüntüle 1623213
Bugün ödevini yapanlar
1- Yesa1
2-Ayseyma
3-Chentiq
4- Naz_24 ( 1 kapı silmiş ama ne yapalım hiç yoktan iyidir)
Ödev yapmayanlar
@Baronesss
cnntrm
@ftemiz
E eniyikadinoyuncu
@dagci
@zambak86
@cicikizsinem
Evelynn
U ultraanne
chentiq buzluk kısmı bence sıkıntı çıkarmaz
Diğer topikte söylemiştim telden girdiğimigunluk odevlerde oyle bir zorunluluk yok. bir haftalik odevler icin tabiki 4 gorevi de bitirmek lazim.
tamam liste bu sekilde dedigin icin oyle kabul ediyorum. ama ben U ultraanne yi hic gormedim girmek istiyorum dedigini. vol.1. de de vardi ismi ve hic bir gorevi yapmamisti. emin misin katilmak istedigine?
Ben bugün yaptım hatta az önce aldım elime bezi sildim 3 kapıyı
Oraya bir artı rica ediyorum
Diğer topikte söylemiştim telden girdiğimi
Dün zaten misafir ağırladım bugünde eve dönünce baktım kapıları sildim
Sayfaları tek tek okumaya çalışıyorum görevleri gecikmelide olsa yapacağım
3 mutfak esyasi cikardim. 3 kutu hatta. İçinde porselenler , tencereler ve cam kaplar var.
Kiyafet zaten ayirmistim ,posette duruyordu. Artimi alayim.
Canım son yazan kişinin listesinin altına hemen ismini ekle
O zaman ödev yapanların listesi şöyle oluyor :)
Tabii önce ödevimizi hatırlayalım.
Mutfaktan 3 ürün, kıyafetlerden 3 ürün hayatımızdan çıkarılacak.
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-ZAMBAK86
2-NAZ__24
3-YAGMURLUK
4-DAGCI
5-AYSEYMA
6-YESA1
7-cnntrm
8-chentiq
9-Eniyikadinoyuncu
Bu arada dünkü kapı faciasından sonra süpersiniz kızlar, 9 kişi ödevi yaptı
En son yapan alintiliyor mu? Bir dahakine oyle yaparim tesekkurler.
Herkese bravo.
Bende geldimmmmmbende varım görevler de tabi kabul ederseniz
Bugün cuma idi hala 3 eşya 3 mutfak eşyası çıkarmak geçerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?