- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Mazeretim var kizlar yatili misafir agirliyorum
o zaman kolay gelsin sana canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mazeretim var kizlar yatili misafir agirliyorum
Canım buzdolabı bitti sayılır altı bitirdim diftiz kaldı mola verdim 10 dak içi ısınsın hemen kalkıyomListenin son hali kızlar:
Eki Görüntüle 1623213
Bugün ödevini yapanlar
1- Yesa1
2-Ayseyma
3-Chentiq
4- Naz_24 ( 1 kapı silmiş ama ne yapalım hiç yoktan iyidir)
Ödev yapmayanlar
@Baronesss
cnntrm
ftemiz
@eniyikadinoyuncu
@dagci
zambak86
@cicikizsinem
Evelynn
U ultraanne
chentiq buzluk kısmı bence sıkıntı çıkarmaz
hadi kalk kalk yap da gel daha 10 bile olmadı saat
Canım benim buzluğum boş sayılırdı zaten,içinde olanlarda geçen seneden bi kaç Parça onları attım mecburen yarın dolacak domates aldım,Buzluk da çıkdı aradan ohhh missAma ama buzlukta mı dahildi, ben de buzluğu silmedim, çünkü yaza girmeden silmiştim ki şimdi vişne falan dolu hayatta boşaltamam
Canım benim buzluğum boş sayılırdı zaten,içinde olanlarda geçen seneden bi kaç Parça onları attım mecburen yarın dolacak domates aldım,Buzluk da çıkdı aradan ohhh miss
Bu gün yapdığım işleri yazim motive olsun kendime
-yataklar toplandı
-mutfak toplandı Bulaşık mak.boşaltıldı
-anne ziyaret edildieve geldikten sonra
-çamaşır atıldı makineye ipdekiler toplandı,katlandı,kaldırıldı
-makinedeki çamaşırlar asıldı
-yemek yapıldı
-dış kapı silindi
-buz dolabı iç dış Buzluk silindi
-arada dondurma yenildi
Şimdi oturdum biraz takılıp,namaz kılıp yatıcam
Canım buzdolabı bitti sayılır altı bitirdim diftiz kaldı mola verdim 10 dak içi ısınsın hemen kalkıyom
Ama ama buzlukta mı dahildi, ben de buzluğu silmedim, çünkü yaza girmeden silmiştim ki şimdi vişne falan dolu hayatta boşaltamam
baş ağrım geçmek bilmiyor dünden beri canım ondan savsakladım biraz bir de oğlan yeni uyudu eşek sıpası.. şimdi kalkıyorum bitince gelir yazarım :)
Günlük ödevimi yaptım ohh rahatladım üstüne dün yıkayıp da baş ağrısından makineden bile cikaramadigim bugün tekrar yıkamak zorunda kaldığım çamaşırlarımi da astım öyle geldim :)) he unuttum tuvaletin iç ve dış kapısını ve de banyo kapısını sildim
Kurallarimizi ilk sayfada duyurdum. Sadece bir seyi yazmayi unutmusum. Yagmurluk torpillidir. Her sekilde kurallardan bagimsizdir. Yagmur damlacigi dogduktan sonra da 1.5 ay izinlidir.
canım ben anlamadım şimdi, listemizde 4 görev var, ayrıca hergün de birer görev mi verilecek? O zaman 1 haftada bir sürü görev oluyor? Yanlış anlamayın ben de çalışıyorum da, akşam eve gidince ancak yemek yapacak kadar vaktim oluyor.Şimdi ilk gelen ben olduğuma göre 1 odev verelim. Hem temizlik hem düzen adına çalıştığımız için odevimizzzzzz
Mutfaktan kullanmadigimiz 3 ürün
Kiyafetlerden giymedigimiz 3 ürün
HAYATIMIZDAN CIKARMAK
Şimdi ilk gelen ben olduğuma göre 1 odev verelim. Hem temizlik hem düzen adına çalıştığımız için odevimizzzzzz
HAYATIMIZDAN CIKARMAK
Şimdi ilk gelen ben olduğuma göre 1 odev verelim. Hem temizlik hem düzen adına çalıştığımız için odevimizzzzzz
HAYATIMIZDAN CIKARMAK
canım ben akşamları pek giremiyorum internete haftasonlarıda, sadece haftaiçi gündüz girebiliyorum,ben buraya taşınalı 3 hafta oldu kapılar yeni boyandı temiz yani yine de sen dediğin için silecektim ama silemedim,zaten şuan dış cepe yapılıyor binaya balkonlar pencereler batmış durumda,dış cepe işi bitince bayağı bir iş beni bekliyor,ama yinede size uymaya çalışıcam merak etme,uyum süreci diyelim tembelliği yenmek o kadar da kolay olmuyor,başarıcam inşallah...Listenin son hali kızlar:
Eki Görüntüle 1623213
Bugün ödevini yapanlar
1- Yesa1
2-Ayseyma
3-Chentiq
4- Naz_24 ( 1 kapı silmiş ama ne yapalım hiç yoktan iyidir)
Ödev yapmayanlar
@Baronesss
cnntrm
ftemiz
@eniyikadinoyuncu
@dagci
zambak86
@cicikizsinem
Evelynn
U ultraanne
chentiq buzluk kısmı bence sıkıntı çıkarmaz
sen değil canım bence yesa beğenmişazerinin topiğinden alıntı sanırımanam... kuyruklu yalanim batmasin. mesaji begenmisim bir de ustelik