yogun bir gun oldu. daha da gunu bitirip yatamadim. yarin cikar bu uykusuzlugun acisi..
cekmecem zaten duzenli. el atmadim. ama cabuk bozuldugu icin su kutu cozumlemelerinizden bakmam lazim.
uzak dedigin yer neresi cnm
bunlar nerede satiliyor?
günlük odev icin son dakikalar. kendim evden uzakta olacagim icin benim de yapabilecegim bir gorev veriyorum. 15 dk boyunca kitap okumak. 50 sf falan ortalama..
haftalik odevleri tamamladim bu arada. gorusmek uzere tatlicanlar.. 3 dk daha beklicem. insallah kimse gelmez
Bugün eşimin 2 yıl önce doğuda mesai arkadaşı olan bir polisin şehit haberini aldık Allah eşine ailesine yavrularina sabır versin tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun inşallah.
Bu nedenle bugünün ödevi herkes evinin penceresine/ balkonuna/ dışarıdan görünen herhangi bir yerine küçük de olsa bir bayrak assın. Elden başka bir şey gelmiyor malesefÜzgünüm vatanımız kan kokuyor ve ben bir şey yapamıyorum
malesef... sehitler hepimizin sehidi. allah vatanimiza dirlik dirayet versin. akli ve yüreği selim evlatlar versin. oldukca zor günlerden geciyoruz. hayirola.
Hepimizin başı sağolsun bende polis çocuğuyum Rabbim tüm teşkilatımizi korusunBugün eşimin 2 yıl önce doğuda mesai arkadaşı olan bir polisin şehit haberini aldık Allah eşine ailesine yavrularina sabır versin tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun inşallah.
Bu nedenle bugünün ödevi herkes evinin penceresine/ balkonuna/ dışarıdan görünen herhangi bir yerine küçük de olsa bir bayrak assın. Elden başka bir şey gelmiyor malesefÜzgünüm vatanımız kan kokuyor ve ben bir şey yapamıyorum
Ben anlamadım görev bayrak asmak değil mi hiç bir yerde kitap okumak yazmıyorCumamız mübarek olsun arkadaşlarımRabbimin izniyle bu kara günler geçicek bizler sabırlı ve dua içinde olmalıyız hayat her şeye rağmen acıda olsa devam ediyor
Ödev alınmıştırben normal kitap okuman ama ilmihal vs okurum içerik önemli değildir heralde.
Allahım sabır versin, o kanlı gün almıştık biz bayrağımızı, kara günler geçene kadar da inmeyecekBugün eşimin 2 yıl önce doğuda mesai arkadaşı olan bir polisin şehit haberini aldık Allah eşine ailesine yavrularina sabır versin tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun inşallah.
Kızlar yardım sakızEki Görüntüle 1629119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?