- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
Cok guzel olmuş cnm.gule gule kyllanunÇocuklu eve anca valla.yoksa eve bomba koyuyor kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel olmuş cnm.gule gule kyllanunÇocuklu eve anca valla.yoksa eve bomba koyuyor kızlar
Ayy benimde koltuklarim beyaz hali yikama makinesiyle yikiyorum 2 haftada bir çocuk yinede batiriyo kalorifer ler bi yana yine battı ama 2 hafta önce yıkadım 2 günde kurudu:)Selam gençler
Salona örtüleri hallettim biz beğendik eşimle renkler oldu. Bir tek halının ölçüsünü tam almamışım da ona yetmedi ama onu da hallederiz.
Nasıl olmuş diye size göstereyim dedim
Selam gençler
Salona örtüleri hallettim biz beğendik eşimle renkler oldu. Bir tek halının ölçüsünü tam almamışım da ona yetmedi ama onu da hallederiz.
Teşekkür ederim canım benimCok guzel olmuş cnm.gule gule kyllanun
Ne koltuk kılıfı ne örtü guzum denişik bir kumaş. Örme gibi ama değilde.Canım çok güzel olmuş. Yalnız o örtüler kumaş şeklinde mi. Yoksa koltuk kılıfı mi? Yanı lastikli falan değilse nasıl kaymadan duracak
Benim de krem ;(Ayy benimde koltuklarim beyaz hali yikama makinesiyle yikiyorum 2 haftada bir çocuk yinede batiriyo kalorifer ler bi yana yine battı ama 2 hafta önce yıkadım 2 günde kurudu:)
Ne oldu ki?Kizlarrr az once resmen yerin dibine girdim sanki cok utaniyorummm (
Canm esimin kardeslerigeldi bugun bize. Iki taneler. Birisi pek gelmez calisio filan vs. Ama oteki hep gelir. Tatillerde matillerde gelir hep. Neyse bunlar hep beraber disari cikicaklar hep gelen tam yanmdaki koltuktaydi esimle otekide kapiya dogru gidiyordu. Bende onlar gelmeden once internette scorp var kisa videolar. Onlara bakiodum derken en son izledgm ekranda kalms. Kamyon arkasi yazilar basligi altnda. Ama bazilari kufur ucerikliymis. Benm basmamla bir kufurlu konusma olmasi bir oldu. Cok utandm amaNe oldu ki?
Yeni haftanın ödevleri verildi mi ben mi kaçırdımm.
ee papaz her zaman pilav yemezYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diğer konuya yazmaya başlamışsınız tamamlandı diyeeeeeeeeee çok kötü hissettim yaaaaaaaaaaaaaaaa benim daha 2 tane işim var ama size bravo tabii ki şimdiden 8 kişi
gece yazarimYeni haftanın ödevleri verildi mi ben mi kaçırdımm.
ben de bilmiyorum. Camasir suyu dokulecek heralde.Arkadaşlar bu günkü ödevi yapan oldu mu?
Nasıl yapıyorsunuz. Benimki zaten sürekli deterjanın içinde.
Selam gençler
çok güzel olmuş lastikli mi diyecektim değilmiş:) ben streç çarşaf geçiriyordum bir ara halıya:)İkea dan aldık örtüleri kuzum. Rahatlıkla bulabilirsin ordan. Sabah storları açtım mis gibiydi. Gece de perdeleri yıkadım. Tertemiz ev oldu.
Mutfak ile ara giriş e de örtü takılacak bugün.onu da paylaşırım. Fikir olur
Kizlarrr az once resmen yerin dibine girdim sanki cok utaniyorummm (
Canm esimin kardeslerigeldi bugun bize. Iki taneler. Birisi pek gelmez calisio filan vs. Ama oteki hep gelir. Tatillerde matillerde gelir hep. Neyse bunlar hep beraber disari cikicaklar hep gelen tam yanmdaki koltuktaydi esimle otekide kapiya dogru gidiyordu. Bende onlar gelmeden once internette scorp var kisa videolar. Onlara bakiodum derken en son izledgm ekranda kalms. Kamyon arkasi yazilar basligi altnda. Ama bazilari kufur ucerikliymis. Benm basmamla bir kufurlu konusma olmasi bir oldu. Cok utandm ama