- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Allah razı olsun, haklısınız. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Allah kolaylik versin. Hasta olmak da zor, hasta bakmak da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun, haklısınız. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Allah kolaylik versin. Hasta olmak da zor, hasta bakmak da...
Amin...Allah razı olsun, haklısınız. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
iyiyim canım sen nasılsın evet uğruyorum arada .birşeyler yapmaya çalşıyorum evde yapamayınca yazmıyorumTesekkür ederim, bugün bitebildi ancak. Uzun bir süre gerekmez inşallah..
Merhaba, nasılsın? Sen de arada uğruyorsun galiba.. Pek sık görmüyorum seni, ben mi gözden kaçırıyorum yoksa?
çok geçmiş olsun..
ço! Zor bir dönem geçirmişsiniz. Size de çokmgeçmiş olsun..
Benim evde hastam olduğundan, gelenim de cok olduğundan belli bir rutinim yok maalesef.zaten neyi, ne zaman yaptığımı da unutuyorum (haftalık yabda aylık yapılan uzun vadeli işlerde..)
Hosgeldiniz, duzenli katilimlarinizi bekliyoruz...
Merhaba.. Normalde maratonlarımız, odak noktamız, rtinkerimkz vardı ama katılım az olduğu için şimdilik günlük işlerimizi yazıyoruz. Kolay gelsin..merhaba buraya günlük ne işler yaptığımızı mı yazıyoruz acaba :)
ben varim dogrusu ama nereden nasil baslayacagima karar veremiyom. motive olmak icin ideal bi yer. bakalim kimler katilacak
elline koluna saglik canim masalalh ya
bende yapmayi düsünüyorum buara büyük temizlik bakalim, gecen hafta yatak odasi dolaplarindan basladim onlar bitti yavas yavas heryeri bi elden gecirim diyorum bakalim
toplanirsak bende varim
Tam aradığım yerlerden biri burası, umarım toplanirsiniz da ilham perilerimden olursunuz ☺
Vayy ne guzel konu
Belki ben de gaza gelirim yazilanlardan bir gun eve supurge tutarim
Katılım olsa takip ederim bişeyler de yapmaya çalışırım fakat zor bir hamilelik geçiriyorum şuan artık ne kadar olursa (düşük tehlikesi, plasentanın aşağı da olması vs)
Merhaba. Biz 3 kisilik bir aileyiz. Dolayisiyla ev aman aman ne dagiliyor, ne kirleniyor. Yemek dahil tum isim maksimum 1 saat suruyor. 15 gunde bir yarim gun yardimcim geliyor. Oyle idare edip gidiyoruz. Ugrarim arada, tesekkur ederim.
Evet şimdi oldu :)
Daha önce keşfetmemiştim burayı.
O zaman kısaca bir özet geçeyim.
Çalıştığım için mutlaka plan yapıyorum günlük yapacaklarımı.
Toplu yaz kış temizliği yapmam hiç.
Rutine bindirince birikmiyor, iyi oluyor bana da.
Mesela öğle arası eve gittim, çamaşır makinasını çalıştırdım. Eve gidince bitmiş olur asarım.
Herkese merhaba sivastrabzon canim nasilsin? Birazdan misafirlige gidecegiz cocuklarla yarindan itibaren aktif olmaya calisirim bende ❤
Merhabalar
yorgun anneanne sayesinde kesfettim burayi.
Oglum uyuyorken yapmayi planladigim işler
Koltuk silme
Tuvelet banyo yikama
Erzak dolabinin ustunu silme toplama
Elde yıkanacak bulasiklaei yikama
Hemen ise koyuluyorum bakalim ne kadarini yapabilicem
Yazarim buraya
canım çok teşekkü ederimm
Kizlar temizlik yarismamiza bekleriz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalarveee etiketlemeye devamm.
nerdesin bekim senkk ya tekrar dönsem mi acaba.. o kadar vaktim, zamanım enerjim var mı..
şuraya bir kaç tanıdık etiketleyeyim. sizlerin de varsa etiketleyebilirsiniz. bilmiyorum kaç kişi kaldı aktif..
LAydLiNe NAVLEE yorgun anneanne areser CKbeautyandsheer dagci sivastrabzon ha_mim SchonerDuft
kendi kendine konuşmak iyidir ama. ben hep yapıyorum.. hoş geldin sefalar getirdinMerhabalar
Buradayım aktifim, kimse yazmayınca bir süre sonra kendi kendime konuşuyormuş gibi oldum bende bıraktım :)
sabah navleyle konuştuk. selamım gelir sana birazdannerdesin bekim sen
anam dün ordaydımsabah navleyle konuştuk. selamım gelir sana birazdan
Hoşbuldumkendi kendine konuşmak iyidir ama. ben hep yapıyorum.. hoş geldin sefalar getirdin