- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
gunaydin kizlar hayirli nurlu cumalar.. gec kaldim galiba ama aksam yazmistim ben haftalik gorevlerimi bitirdim cok sukur yeni gorevleri bekliyorum
Ohhh supersinn canım ben geç kaldım bu sefer aksama çalışacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar hayirli nurlu cumalar.. gec kaldim galiba ama aksam yazmistim ben haftalik gorevlerimi bitirdim cok sukur yeni gorevleri bekliyorum
sagolun canim yaa sayenizde duzene girdim biraz dolaplar felan tertemiz olduOhhh supersinn canım ben geç kaldım bu sefer aksama çalışacağım
ben yaptim ama sekersiz ve cok unlu geldi. Neden? Cunku şekeri 1 e indirdim. Unu da goz kararı yaptim. Hehehe. Ne yapiyormusuz? Tarifi aynen uyguluyormusjz.Aynen kolay bir tarif umarım tadınıda begenirsiniz :)
Kızlarr sizinlede paylaşmak istedimm :) Eşimle ben artık bebiş düşünüyoruz yakında cocuklu temizlik yapmaya çalışan bayanlara bende katılcam sanırım :)
Pers odevini ben vermistim ama cars listesini yayinladim mi bilmiyorum. Yayinlamadiysam hayrina biriniz yapiverin. Ben taki duzenlemeliyim. Ve Ütü var yaaa ben napcam. Saysam 100 parca vardir kesin
ben yaptim ama sekersiz ve cok unlu geldi. Neden? Cunku şekeri 1 e indirdim. Unu da goz kararı yaptim. Hehehe. Ne yapiyormusuz? Tarifi aynen uyguluyormusjz.
Yaaaaaa çok tatliiiii iyi haberlerini alırız canım insallah
Kızlarr sizinlede paylaşmak istedimm :) Eşimle ben artık bebiş düşünüyoruz yakında cocuklu temizlik yapmaya çalışan bayanlara bende katılcam sanırım :)
karar verildi artık yani :) e hadi hayırlı olsun bekletmeden gelir inşallah minnak.. o zaman diğer topike BAT istiyorum en acilinden
Tamamdır :) Seninde destegini bekliyorum
Ödev yaptım AdracımYemek bölümünden gizli işlere el attım Sağol canımVuslat bizden habersiz kek mi yapıyorsun. Eline sağlık canım.
Bütün herkesin eline sağlık.
Çok lezzetliydi:) Yalnız diğer kek tariflerine göre daha tok bir yapıda:)Nasıl oldu kekin tadııı?? :) Begendiniz mii
Ben ayda ortalama 8-10 kitap okudugum için almama gerek yok zaten her maaşı aldıgımda kitapçıya koşuyorum
Hımm güzelmiş ödevv sevdimm
Ödev yaptım AdracımYemek bölümünden gizli işlere el attım Sağol canım
Çok lezzetliydi:) Yalnız diğer kek tariflerine göre daha tok bir yapıda:)
Yumuşak bir kek değil, içi daha dolgun:)Tok derken :) Malzemesi mi fazla ki