- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
insanın evı gıbıısı yokİyi yapmışsın. Ben de toparlanınca kendimi burada buldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insanın evı gıbıısı yokİyi yapmışsın. Ben de toparlanınca kendimi burada buldum.
Ayneninsanın evı gıbıısı yok
Al benden de o kadar-Kızlar yemek yaptim.
-1 makine camasir attim
-mutfakta temizleri yerlestiriyorum. Kirlileri de makineye doldurcam.
Takatim yok. Supur sil işi başka bahara kaldı.
Bu akşam arkadasimla disari cikacagim.
Geldigimde oturdugum yerden cekmece ayiklarim belki.
Sadece çocuklarla olanı yaptımGünlük 5lim
*Kurutmadaki çamaşırlar yerlerine kaldırılacak
*yemek hazırlanacak
*balkon yıkanacak
*mutfak iftar sonrası toplu bırakılacak
*çocuklarla 1saat aktif etkinlik saati yapılacak
Kapıları yarına erteledim
düğme bozulur mu diye düşünmedim hiç zaten eski usulü kullanyorum allahın izni ile de birşey olmaz . senin kullandığın marka çok iyi duymuştum onu . pilav ya da sarma dolma pişiriyor musun düdüklüdeBen yazin camasirlari balkona asiyorum o sebeple yazin daha sık balkon yıkarım.
B3nim düdüklüm Fissler. Tavsiye uzerine aldim. Cok memnunum. Dugmelilerden daha guvenli. Dugmeli bozulumca düğmesini atar diye korkuyorum. Bunun kapagi cevirmeli. Daha guvenli geldi bana
Güle güle kullanalım. Kazasiz belasız
ben pişirmedim. genel de kemik kaynatıyorum çorbalara, et pişiriyorum. kuru bakliyatlar yapıyorum 15 dk pişirip altını kapatıyorum kendi kendine soğumasını bekliyorum. havası bitmiş oluyor zaten soğuyunca ve lokum gibi pişiyor yiyecekler.düğme bozulur mu diye düşünmedim hiç zaten eski usulü kullanyorum allahın izni ile de birşey olmaz . senin kullandığın marka çok iyi duymuştum onu . pilav ya da sarma dolma pişiriyor musun düdüklüde
genelde süresinde pişirip ağzını açıyorum zamanım olduğunda senin gibi yapabilirim .ben pişirmedim. genel de kemik kaynatıyorum çorbalara, et pişiriyorum. kuru bakliyatlar yapıyorum 15 dk pişirip altını kapatıyorum kendi kendine soğumasını bekliyorum. havası bitmiş oluyor zaten soğuyunca ve lokum gibi pişiyor yiyecekler.
Dün akşam düdüklüde bamya yaptım. 5 dk kaynattım sonra havasını çıkarmadan beklettim. pişti kendi kendine.
yemek konusunda kafamda birkaç değişik şey var. belki onları yaparım.Dün akşam kötü olduğumdan çok bi şeye dokunamadım yine.
-mutfak toplandı, iftara hazırlandı.
-çamaşırların bir kısmı katlandı. (***bunun için harika bir zaman buldum kendime. kızımı uyuturken, onu yatağına yatırıyorum, "anne 5 dk yanımda yatar mısın" diyor. ben de "tamam sen yat ben işimi yapayım senin yanında" diyorum. ve yarı karanlıkta çamaşır katlıyorum***)
Bu akşam,
-balkondaki dolabın bir kısmını boşaltıp, sattığım dolabımın içinden çıkan bardakları yerleştireceğim.
-yeşil mercimek yemeği yapacağım. yanına salata yaparım.
-bitmeyen çamaşırlara devam ederim.
Dün akşam kötü olduğumdan çok bi şeye dokunamadım yine.
-mutfak toplandı, iftara hazırlandı.
-çamaşırların bir kısmı katlandı. (***bunun için harika bir zaman buldum kendime. kızımı uyuturken, onu yatağına yatırıyorum, "anne 5 dk yanımda yatar mısın" diyor. ben de "tamam sen yat ben işimi yapayım senin yanında" diyorum. ve yarı karanlıkta çamaşır katlıyorum***)
Bu akşam,
-balkondaki dolabın bir kısmını boşaltıp, sattığım dolabımın içinden çıkan bardakları yerleştireceğim.
-yeşil mercimek yemeği yapacağım. yanına salata yaparım.
-bitmeyen çamaşırlara devam ederim.
Calisiyorsan gayet normal oruc oruç insan halsizlesiyor.aslinda aclik cok olmuyor ama hicbir sey tuketmedigimiz icin vucutta bi uyusukluk oluyoryine bi şey yapamadım. arkadaş ne tembelim ya. ama halim de kalmıyor ondan hep.
-kozalak mantı yaptım iftara.
-1 makine de çamaşır yıkadım.
-bir de mutfağı komple topladım, bulaşığı makineye doldurup çalıştırdım.
-sabah çöpü attım.
bi de mutfağı akşamdan topluyorum ama sabah kızıma kahvaltı ettiriyor babaanne/dede, o sebeple ufak tefek de olsa dağınıklık oluyor. e mutfak topla, iftara yemek hazırla, yemek varsa yanına salata yap falan derken, vakit doluyor. yemek yiyorum iyice kesiliyorum.Calisiyorsan gayet normal oruc oruç insan halsizlesiyor.aslinda aclik cok olmuyor ama hicbir sey tuketmedigimiz icin vucutta bi uyusukluk oluyor
Iftardan sonra hicbir sey yapilmiyor gercekten ben de sahur sofrasini topluyorum ama bulasiklari sabaha birakiyorum ya gozum kesmiyor gece gecebi de mutfağı akşamdan topluyorum ama sabah kızıma kahvaltı ettiriyor babaanne/dede, o sebeple ufak tefek de olsa dağınıklık oluyor. e mutfak topla, iftara yemek hazırla, yemek varsa yanına salata yap falan derken, vakit doluyor. yemek yiyorum iyice kesiliyorum.
Dün akşam yemek hazırladım, yedikten sonra bana bi uyku geldi ki mutfağı öyle bırakıp uyumuşum. kalkıp onu temizledim gece 12 de
bende dün birşey yapmadım yayıldım kaldım yerimde sadeceyine bi şey yapamadım. arkadaş ne tembelim ya. ama halim de kalmıyor ondan hep.
-kozalak mantı yaptım iftara.
-1 makine de çamaşır yıkadım.
-bir de mutfağı komple topladım, bulaşığı makineye doldurup çalıştırdım.
-sabah çöpü attım.