- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Yatılı misafir varsa tibet ne olcak .
Sulu süpürge nasıl bir şey yer silme için mi
Anladım kuzum .Cevap geç oldu canım kusura bakma
Gelenler yabancı değildi canım annemgiller
Sulu süpürge normal süpürge canım.toz torbası yerine sulu haznesi var.kir toz orda birikiyor.süpürme işi bitince döküyosun o suyu.alerjim olduğu için diğerlerinden bi nebze daha iyi diye böyle aldım.
Günaydın temiz titiz çalışkan hanımlar
Haftasonu çamaşırlarla geçti
2 makine çamaşır yıkandı serildi katlandı
Bilmem kaç makine ütü yapıldı
Küçük gelen verilecek kıyafetler ayrıldı
Bazı yazlıklar kaldırıldı
Bitmeyen okul kıyafet kırtasiye alışverişi devam etti
Ödev yapıldı
Küçük beni esir alarak bol bol yapboz oynattı.en keyifliside bu oldu:))
başka bir başlık altında günlük 5 10 dk alacak görevler veriliyordu ama o da çok aktif değil. benim koltuklarım çocuk ve yatak odam kaldı klasik wc banyo her hafta yıkanıyor zaten. senin hangi işlerin kaldıGünaydın kızlar nasılsınız? Yaptığınız grupça işler var mı?(örn. 1 hafta içinde herkes mutfak dolaplarını silecek gibi.) Ben kış temizliğine başladım bitti sayılır ama herkesin yaptığı belli bir düzen varsa(beraber yapmak gibi bugün burası,şu gün şurası) uymak isterim
Daha önce de sormuştum ama mesaj gözden kacti sanırım
Anladım canım. Bende her zaman yaptığım için ev çok pis değildi. Perdelerimi yıkamadım en son kurbanda yıkamıştım yikasaammi diye düşünüyorum ama temizler aslında. Ütüm var yapilcak. Ben camları sildim ama 3 günde bir yine pisleniyor özellikle arka camlarim 8nci katta oturmama rağmen. Birde silerken iz kalıyor camlarda herşeyi denedim ama siz nasıl siliyorsunuz iz kalıyor mu acaba gazeteyle mi kurulasambaşka bir başlık altında günlük 5 10 dk alacak görevler veriliyordu ama o da çok aktif değil. benim koltuklarım çocuk ve yatak odam kaldı klasik wc banyo her hafta yıkanıyor zaten. senin hangi işlerin kaldı
Topiğin kaçağı geldi
Kızlar ne yapayım yaa idare edin biraz
CKbeautyandsheer canım kusura bakma hafta sonu bildirim yaparım dedim ama gelemedim
Bana ver ama kaç dakikalık vereceksinGünaydın külperileri
Kızlar size hergün ödev veriyim mi ister misinizkendime vericemde isteyen olursa burdanda paylaşırım...
Bugün ki ödevim evdeki saatlerin tozunu almak.yapmak isteyenler buyursun
evde ne kadar saatınız var acaba? benim evde hiç saatim yokmuş siz yazınca düşündüm de:)Günaydın külperileri
Kızlar size hergün ödev veriyim mi ister misinizkendime vericemde isteyen olursa burdanda paylaşırım...
Bugün ki ödevim evdeki saatlerin tozunu almak.yapmak isteyenler buyursun
evde ne kadar saatınız var acaba? benim evde hiç saatim yokmuş siz yazınca düşündüm de:)
onlara artık yarın el atarım. yarın evdeyım büyük temizlik günüm:)bizde de hiç yok.
asılı tablon resim çerçeven varsa onları hallet bence :)
-----------------------------------------------------------------------------
bu akşam eve dönüyorum.
Evde düzen görmesi gereken bir sürü alan var.
Öncelikle yiyecek bir şeyler hazırlamalı ve ondan sonra evin dağınıklığını toplamalıyım.
Ayrıca bu akşamki hedeflerim.
-banyo+tuvalet yıkamak
-balkon yıkamak. (çamaşır asmak için iyi oluyor)
onlara artık yarın el atarım. yarın evdeyım büyük temizlik günüm:)
bugün temizliğe hazırlık olarak çamaşırları toplayıp mutfakta biraz işlenmek lazım diye düşünüyorum. uzun zamandır planladığım temizlik ve düzene umarım yarın kavuşucam. perde yıkama ve hali silme işleri hariç ne varsa yapılacak evde. tabiki tek başıma değil. hepsini birden yapmaya gücüm yetmiyor sanırım. ben bol bol dağınık topla yerleştir ve ütü yap faslında olucam sanırım yarın. şimdiden çok mutluyumm:)
teşekkür ederim. ev düzene girince elden çıkarılacaklar da ortaya çıkar diye düşünüoyrum şimdilik ufak tefek giyim çıkarttım. yazlık kışlık zamanı iyice şekillenir giyim işleri.Ben de evdeki eşyaları atıp atıp kurtulunca kavuşacağım istediğim düzene sanırım
Yarın için kolaylıklar dilerim.
Bana ver ama kaç dakikalık vereceksin
evde ne kadar saatınız var acaba? benim evde hiç saatim yokmuş siz yazınca düşündüm de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?