- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
Elhamdulilah yikilmadim dahanasılsın canım eşinle ilişkin tamamen koptu sanırım
Bu hafta içinde boşanacağız bir sorun cikarmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdulilah yikilmadim dahanasılsın canım eşinle ilişkin tamamen koptu sanırım
hakkında hayırlısı olsun canım iş bulabildin mi bakıyordun sankiElhamdulilah yikilmadim daha
Bu hafta içinde boşanacağız bir sorun cikarmazsa
Amin malesef hâlâ arıyorum canım nasiphakkında hayırlısı olsun canım iş bulabildin mi bakıyordun sanki
Sırayla yap canım 1 gün bir odayı temizle kapat kapısını kullanmadığın odadan başlakızlar günaydın,
yardıma ihtiyacım var sanırım bana bi yol göstermelisiniz. daha öncesinde haftada 1 bir bayan geliyordu temizlik için yaklaşık 3 aydır kimseyi almıyorum. çalışıyorum ve iş çıkışı eve direk gelemiyorum. birde haftada 2 gün spora gidiyorum(zamanım herşeye çok yetiyormuş gibi) evim çok dağıldı nereden başlayacağımı bilemiyorum. süpür sil faslını yapıyorum ama dağınık için gücüm yetmiyor. bütün eve yetemiyorum sanırım.
tez zamanda bulursun inşallahAmin malesef hâlâ arıyorum canım nasip
çamaşırlar dağınıksa ordan başla derim en büyük dağınuıklık onlar oluyor . eline bir poşet al tüm odaları dolan çöpleri at bunları yaptın mı genelde yüzde 50 azalıyor bulaşık gözde büyüyor ama hızlıca bitiyor . bende de durum aynı bugün çamaşırlardan başlıcamkızlar günaydın,
yardıma ihtiyacım var sanırım bana bi yol göstermelisiniz. daha öncesinde haftada 1 bir bayan geliyordu temizlik için yaklaşık 3 aydır kimseyi almıyorum. çalışıyorum ve iş çıkışı eve direk gelemiyorum. birde haftada 2 gün spora gidiyorum(zamanım herşeye çok yetiyormuş gibi) evim çok dağıldı nereden başlayacağımı bilemiyorum. süpür sil faslını yapıyorum ama dağınık için gücüm yetmiyor. bütün eve yetemiyorum sanırım.
Sırayla yap canım 1 gün bir odayı temizle kapat kapısını kullanmadığın odadan başla
tez zamanda bulursun inşallah
çamaşırlar dağınıksa ordan başla derim en büyük dağınuıklık onlar oluyor . eline bir poşet al tüm odaları dolan çöpleri at bunları yaptın mı genelde yüzde 50 azalıyor bulaşık gözde büyüyor ama hızlıca bitiyor . bende de durum aynı bugün çamaşırlardan başlıcam
ütü ypamazsan bile kıyafetleri dolaba yerleştri ev temizlenince ütülersin . yerler kirli iken zaten ütü rahat olmuyor .önce SchonerDuft un dağınıklık toplama operasyonunu sonra da Ber ra oda odaklı temizlik işine başlıyayım.
boş odamız da ütü odası ilk odadan umarım pes etmem temizliğe:)
ütü ypamazsan bile kıyafetleri dolaba yerleştri ev temizlenince ütülersin . yerler kirli iken zaten ütü rahat olmuyor .
bşka balkon yok mu serebileceğin . öyle olunca zaten çamaşır bitmez . 1 2 haftaya yumurtadan çıkaryok silip süpürme işini aslında cuma günü yaptım yerler o kadar kirli değil yani. ama dağınığım çok. çamaşırım çok. çamaşır balkonumda kuş yumurtladığı için o balkonu 3 haftadır kullanamıyoruz. yumurtadan çıkıp artık uçup gitseler diye bekliyorum. balkonun halini hayal edemezsin bu arada. tatilden gelince de iyice karıştı ortalık eşimde oldukça dağınık biri. çamaşır içeriye serince kurumuyor kolay kolay 2 günde 1 yıkanıyor o 2 günde evde olduğum vakte hiç denk gelmiyor 3-4 günde bir 1 parti yıkayabiliyorum nerede bitecek çamaşırlar hoopp yenileri çıkıyor
başka balkonum var ama çamaşır ipim kuşların balkonunda.bşka balkon yok mu serebileceğin . öyle olunca zaten çamaşır bitmez . 1 2 haftaya yumurtadan çıkar
Yatılı misafir varsa tibet ne olcak .Selam kızlar haftasonum tam dediğim gibi geçti.temizlik alışveriş okul hazırlığı 2 günümü aldı. pazartesi ev işleri çocukları okula götürüp getirme pazar ve yemek işiyle geçti.
Bugün ise;
Ev toplandı
Nevresimler değiştirildi yıkandı serildi
4 yastık yıkandı ikisinin içi boşaltılıp kurumaya bırakıldı
Alez ve pike yıkandı serildi
Çocuk okula hazırlandı
Çekyat altındaki hurçlar boşaltıldı kışlık kıyafetlerin bi kısmı çıkarıldı yıkanacaklar
Yazlıkların bi kısmı kaldırıldı
Çekyatların içi silindi
Hurçlar yeniden düzenlendi yerleştirildi
Ev süpürüldü
Sulu süpürge yıkandı
Yemek yapıldı hazırlandı yendi
Yavaştan başladım bakalım kış temizliğine.tam aşka geldim yatılı misafir geliyor.arkası ne zaman bilmem:))