- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
Merhaba canım iyi diyelim iyi olalım ,aynen uzun zaman oldu sen ne yapıyon nasılsın
İyidir canım tekerlenip gidiyorum kendi çapımda :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım iyi diyelim iyi olalım ,aynen uzun zaman oldu sen ne yapıyon nasılsın
Sivas'lıyım ama Sivas'ı göremedim, ne acı..İnşallah bir gün...Ben de sivas da oturuyorum
Sağlık olsun canım. Kendin için bir yürüyüş harika olmuş bence..Benim öyle bir şansım olmadı, zor ve yorucu bir gündü her yönden... Ve her yönden çökük, bitik durumdayım.. Neyse,bildirim yapıp çıkayım..
- Yerler süpürüp silindi,
- Çamaşır yıkandı,
- Ocak silindi, bir kaç parça bulaşık elde yıkandı,
- Salon camı ve kapısı silindi,
- '' perde ve güneşliği yıkanıp, asıldı,
- Koridorun duvarları ve korniş silindi ( eş tarafından)
- Kişisel temizlik yapıldı,
- Kırtasiyeye gidilerek uzun bir yürüyüş yapıldı.
dolaba yığıp kapatmayı ben de yapmıştımtek olmadığıma sevindim
Ne cok is yapmissin.Tek kalmışım galiba buralarda, kendi kendime, kendi bildirimimi yapayım ben de, topikçiğimiz boş kalmasın
Ayrıca kv ve kendime kişisel bakım ile mozaik pasta yapımı da yapılacaklar arasında inşallah bir mani çıkmazsa..
- Yatak odası ve çocuk odası camları silindi,
- '' '' perdeleri yıkandı,
- '' , '' ve oturma odası kapıları silindi,
- Kitaplık toz alındı, düzenlendi,
- Aynalar silindi,
- Ocak temizlendi,
- Ortalık toplandı,
- Perdeler haricinde bir posta daha çamaşır yıkandı.
Bayram temizliğin iyi gidiyor. Ammmaannn MAŞALLAHTünaydınlaaarrrr...
- Oturma odası ve arka balkon camı silindi,
- '' '' '' '' perdesi yıkandı,
- Ön balkon yıkandı,
- Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirildi,
- Çamaşır yıkandı,
- Yerler silindi,
- Kişisel bakım yapıldı,
- Ortalık toplandı...
Teşekkür ederim, daha çok iş var gözümde büyüyor. Inşallah pes etmeden yetistiririm ..Bayram temizliğin iyi gidiyor. Ammmaannn MAŞALLAH
geçmiş olsun, nasıl oldu kızın? Soğuk algınlığı mı?Günaydınlar,
Kızım hasta bu bi kaç gündür. Akşam da koltuğa kustu, bana da koltuk silmeye bahane oldu.
-İftara krep yapıldı.
-İftar sonrası mutfak toplandı.
-1 makine çamaşır yıkandı, balkona asıldı.
-Koltuk silindi.
-Halı kaldırıldı, yer silindi.
geçmiş olsun, nasıl oldu kızın? Soğuk algınlığı mı?
gunluk aliskanliklar 15 dk yo gecmemeliydi ya kolay kazanalim diye. Yoksa ondan bana da lazim. Gerci benimkiler ben uyumadan uyumazlarEvet, bir de şu alışkanlığı edinebilsem: "Çocuk uyuduktan sonra etraftaki tüm dağınıklığı toparlamak / yerinde olmayan eşyaları yerine koymak.
ayyyy cannniiimm vok tesekkur ediyorum. Nihayet kaptim kepi.. uzundu ama basardim. Simdiki sorun da istedigim kiloda olmama ragmen istedigim gibi gorunememe. Yag oranima baktirdim cok fazla. Callen yapmayi disunuyorum incellme icin ama o yag mi yakiyor tam bilemedim. Yoksa cardio mu yapmam lazimTebrikler kepin güzel görünüyor. Başardınn
hayatta yaptigin seylerin hicbirinde tek degilsin. Yalnizca itiraf edenler ve etmeyenler var. Aklina gelen en abidik sey de bile.dolaba yığıp kapatmayı ben de yapmıştımtek olmadığıma sevindim
ya ben gecen tren ile otobuse baktim sivas ne kadar diye sandigim kadar yakin degipmis. Sana surpriz yapacaktim. 5 saat suruyormus ya. Ben daha yakin saniyordumBen de sivas da oturuyorum
ay topigimizin kidemli kuldasi.. onur madalyaso sahibesi. Her gun gelmissin cook tesekkur ediyorumTek kalmışım galiba buralarda, kendi kendime, kendi bildirimimi yapayım ben de, topikçiğimiz boş kalmasın
Ayrıca kv ve kendime kişisel bakım ile mozaik pasta yapımı da yapılacaklar arasında inşallah bir mani çıkmazsa..
- Yatak odası ve çocuk odası camları silindi,
- '' '' perdeleri yıkandı,
- '' , '' ve oturma odası kapıları silindi,
- Kitaplık toz alındı, düzenlendi,
- Aynalar silindi,
- Ocak temizlendi,
- Ortalık toplandı,
- Perdeler haricinde bir posta daha çamaşır yıkandı.
gecmis olsun kuzucum.Günaydınlar,
Kızım hasta bu bi kaç gündür. Akşam da koltuğa kustu, bana da koltuk silmeye bahane oldu.
-İftara krep yapıldı.
-İftar sonrası mutfak toplandı.
-1 makine çamaşır yıkandı, balkona asıldı.
-Koltuk silindi.
-Halı kaldırıldı, yer silindi.