- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Taktik işlerini mi:)Bende öyle yapıcam canım.büyük işler kalacak bu gidişle.çocuklar evdeyken daha kolay olur.belki kocayı kandırıp evi boyatırım.bana biraz taktik verin kızlaaar:))hiç beceremiyorum böyle şeyleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taktik işlerini mi:)Bende öyle yapıcam canım.büyük işler kalacak bu gidişle.çocuklar evdeyken daha kolay olur.belki kocayı kandırıp evi boyatırım.bana biraz taktik verin kızlaaar:))hiç beceremiyorum böyle şeyleri
Taktik işlerini mi:)
Ben de fazla anlamam bilenler yardımcı olsun sana:))Ayneeen:))
Bu arada instagramdan konuşulmuş.üyeliğim yok ama çokbiliyoruzbiz hesabına bakıyorum arada
Isin çok kolay gelsinBugun cok isim var
Planlarim
-banyo temizlenecek
-mutfak temizlenecek
-camasir yikanacak
-perdeler yikanacak
-ev supurulup silinrcek
-tozlar alinacak
-dolaplar elden gececek
-wc lavabo yikanacak
-cocuklar yikanacak
-kisisel bakim yapilacak
-yemek yapilacak
-gardrop duzeltilip tozlari alinacak
-aynalar silinecek
-koltuklar silinecek
-yarina yemek yapilacak
Sagol.Isin çok kolay gelsin
Yuz icin ayri. El icinde 2gunde 1 cikariyorum. Zaten evde durmadigimiz icin yetiyor bize.Kızlar el kurutma havlusunu ne kadar da bir değiştirirsiniz .ben sabahları yüzüme ayrı çıkarıyorum el içinde sabah 1 akşam 1 desek günde 3 havlu kirleniyor birde mutfakta 1 toplam 4 normal mi çok mu
Bende azaltayim yavaş yavaş bizde evde yokuz gündüzleri bir akşamdan akşama evdeyizSagol.
Yuz icin ayri. El icinde 2gunde 1 cikariyorum. Zaten evde durmadigimiz icin yetiyor bize.
Topigin ilk sayfasini okumus muydun. Biraz kendinden bahseder misin is guc coluk cocuk durumlari. Bie de seve seve sana devrederim ceza isini. Günlük yoklama tutayim diyorumBende azaltayim yavaş yavaş bizde evde yokuz gündüzleri bir akşamdan akşama evdeyiz
Yoklama işi süper olur da ben çalışıyorum martta kürtaj oldum kendimi yeni toparladım sayılır mayıs reglimle korunmayı bırakacam o döneme kadar evi iyice toparlamam lazım çünkü gebeliğim sıkıntılı geçiyor çocuğum yok maalesef. 1.ci sayfayı okurum tekrar . Ceza konusuna gelince temizlikte iyi değilim hep aksatıyorum işi nasıl ceza verilebilir onu bile kestiremem ama bana ver ceza yapayım çok yorucu olmasın amaTopigin ilk sayfasini okumus muydun. Biraz kendinden bahseder misin is guc coluk cocuk durumlari. Bie de seve seve sana devrederim ceza isini. Günlük yoklama tutayim diyorum
Ben yüzüm konusun da takıntılıyım sanırım. Alerjik bünyem var yüzüm çok kaşınır birde tüp bebek tedavisi gördüm yüzüme dokununca zimparaya dokunmuş gibi sert hissediyorum. Ama düşününce çok geldi bana da azaltmaya aynı havluyu kullanmaya çalışayım sürekli havlu yıkıyorumBen hic sure tutmadim. Ne zaman ihtiyac oluşmuşsa o zaman degistiriyorum. Günlük cok geldi ama bana. Yani sabahlari bir kere yüzümü yikayip cikiyorum evden. Aksam neden degistireyim anlayamadim. Bir de el ve yuz icin ayni havluyu kullaniyorum. Siz neden ayiriyorsunuz, yumusaklik icin mi?
Mutfaktaki havlulara gelince donusumlu kullaniyorum. Bazen havlu kagit kullaniyorum.
Benim cocuklar havluyu alip havlu asilmca oynuyorlar. Mecburum sık degistirmeye.Ben hic sure tutmadim. Ne zaman ihtiyac oluşmuşsa o zaman degistiriyorum. Günlük cok geldi ama bana. Yani sabahlari bir kere yüzümü yikayip cikiyorum evden. Aksam neden degistireyim anlayamadim. Bir de el ve yuz icin ayni havluyu kullaniyorum. Siz neden ayiriyorsunuz, yumusaklik icin mi?
Mutfaktaki havlulara gelince donusumlu kullaniyorum. Bazen havlu kagit kullaniyorum.
Yoruldun degil mi? Sen de cok is yapmissin.Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz
Sabah 9 gibi kalktım kahvaltı hazırla ye toparla
3 odanın camlarını sildi eşim çerçevelerini sildim ardından
Kapıları mutfak dolap üstlerini ve kapaklarını sildim
Kalan salon halısını kaldırdım
Tüm evi sildim
Tüm evin tozunu vitrin hariç aldım
Perde yıkadım ütüledim
Tuvalet banyo temizledim
5 posta çamaşır yıkadım bir kısmını toplayıp yerleştirdim
Öğle yemeği yedim çay kahve molası
Akşam yemeği yapıp yedik
Mutfağı toparladım
Duş alma kişisel bakım dinleniyorum
Veee eşim puding mi yapsak yarına dedi şimdi yapayım dedim yoruldun dedi olsun yaparım dedim kalkacam şimdi
Yarınki yemeği ayarlasam bariii
Bu hafta içi ve hafta sonu halılar yıkanıp kızımın odasının dolap üstü kapı pencere perdesi temizleyip
Ramazan hazırlığı yapmalıyım inş