Sohbete geldim. Ne var ne yok kimler var. Siz ev hanimisiniz ben anca bu saatlerde musait oluyorum iki lafon belini kirmaya.
Odak noktasini yatak odalari olarak belirleedim. Cocuklarin odalari da dahil anlayacaginiz.
Hem bir guzel fazlaliklari atar rahatlariz
zamanla ortaya cikaryirim zevklerimi beybiiii
kubdef izinli .. yatak odasi olsun..
cok guzel seyler yapmissin. Motive bana da bulasti. Benim duello topigini bulmussun. Bir suru begenini gordum. Yoldas istiyorsan olayım. ... :))
Bende Pazartesi değilde Çarşamba günü başlanan işler ne olursa illa diyet degil daha sonuç veriyormuş test edildi onaylandı ben diyete Çarşamba günü başlamıştım bunu bilmiyordum o zaman tabiii sonuç -17 kilo 68 kilodan 51 kiloya düştümTühh kaçırdım sohbeti
Bende aksi gibi akşamları pek giremiyorum.yatak odalarını seçmene sevindim.dediğin gibi hem tozdan kirden hem de fazlalıklardan arındırırız
Ayy süper olur essah olur musuuuun
Aynen aradım buldum araştırmacı ruhum devredeydi yinededimki bu hatunun her konuyla ilgili bi konusu var kesin sporla ilgilide vardır mesajlara bayıldım beğenmesem ayıp olurdu
Eeeee nasıl olacak pekiii düello şeklinde mi yine.biz seninle neyiz şimdi kanka mırakip mi
Pazartesi diyete başlamak için çok uygunmuş.çok sıkı bişey yapmıcam sadece akşamları dikkat etsem yeter.bide ısırgan kürüne başlıcam geçen ay yaptım.3 dönem yapmayı düşünüyorum(bu sağlık için bedeni toksinlerden arındırıp kanı temizliyor tamda bahara geldi iyi oldu)
Öyle işte senin planın ne.ben leslie yanında bikaç kısa video yapıyorum şimdilik
Ha bu arada ordan mı burdan mı devam edelim.
Bende geleyim13.00-15.00 cumartesi maratonu var mı gelennn
Ben_olmak
sivastrabzon
ha_mim
Dostacilisoyler
Yildiztozu16
S Sifayildizi
esoes1919
CKbeautyandsheer
13.00-15.00 cumartesi maratonu var mı gelennn
Ben_olmak
sivastrabzon
ha_mim
Dostacilisoyler
Yildiztozu16
S Sifayildizi
esoes1919
CKbeautyandsheer
Yok canııımmm, ne havasııı??Sen şimdi bana hava mı attınfazlası yokmuşmuşşş
Allah kayınvalidene şifa sanada kolaylık versin canım.inşallah daha iyi olur.sen buraya bildirim yapıcam diye stres yapma.arada sohbete gel yeter.yoksa senin işin sana yetiyor zaten.kendine iyi bak.görüşürüz
zamanla ortaya cikaryirim zevklerimi beybiiii
kubdef izinli .. yatak odasi olsun..
cok guzel seyler yapmissin. Motive bana da bulasti. Benim duello topigini bulmussun. Bir suru begenini gordum. Yoldas istiyorsan olayım. ... :))
Bana da yoldaş olur musunuz? Doğum kilolarımdan kurtulamıyorum. Üstüme yapıştı kaldı resmen.Tühh kaçırdım sohbeti
Bende aksi gibi akşamları pek giremiyorum.yatak odalarını seçmene sevindim.dediğin gibi hem tozdan kirden hem de fazlalıklardan arındırırız
Ayy süper olur essah olur musuuuun
Aynen aradım buldum araştırmacı ruhum devredeydi yinededimki bu hatunun her konuyla ilgili bi konusu var kesin sporla ilgilide vardır mesajlara bayıldım beğenmesem ayıp olurdu
Eeeee nasıl olacak pekiii düello şeklinde mi yine.biz seninle neyiz şimdi kanka mırakip mi
Pazartesi diyete başlamak için çok uygunmuş.çok sıkı bişey yapmıcam sadece akşamları dikkat etsem yeter.bide ısırgan kürüne başlıcam geçen ay yaptım.3 dönem yapmayı düşünüyorum(bu sağlık için bedeni toksinlerden arındırıp kanı temizliyor tamda bahara geldi iyi oldu)
Öyle işte senin planın ne.ben leslie yanında bikaç kısa video yapıyorum şimdilik
Ha bu arada ordan mı burdan mı devam edelim.
Maratona gelirim :)MAraton 2 saat daha uzatıldı haberiniz olaaa misafir geliyor bi süpürge bi viledayla silmem lazım
Bende Pazartesi değilde Çarşamba günü başlanan işler ne olursa illa diyet degil daha sonuç veriyormuş test edildi onaylandı ben diyete Çarşamba günü başlamıştım bunu bilmiyordum o zaman tabiii sonuç -17 kilo 68 kilodan 51 kiloya düştüm
Yok canııımmm, ne havasııı??kilo olarak yok, ama görüntüye bakarsan göbek önde, 1_2aylık hamile gibi.. Ama onu da hiç eritesim yok, denedim ama olmadı, istikrarlı değilim o konuda..
Bildirim yapmak bana stres değil aksine keyif veriyor bana, biraz olsun kendime güvenim geliyor..Kafam dağılıyor, burada kendimi iyi hissediyorum. Ondan boş kaldıkça buraya geliyorum.. Bildirim yapmaktan değil, keyifle iş yapamamakatan strese giriyorum. Bakalım artık, olduğu kadar, hiç kendimi zorlayasım bile yok...
Tesekkür ederim anlayışına ve desteğine..
Bana da yoldaş olur musunuz? Doğum kilolarımdan kurtulamıyorum. Üstüme yapıştı kaldı resmen.
Hey maşallah ne güzel vermişsin.anlatsana biraz neler yaptın nasıl bir yol izledin.
Canım pazartesinin özelliği dolunay sonrası olması yoksa her pazartesi değil.kürümede bu yüzden pazartesi başlıcam.ama çarşamba konusunda haklısın o gün başlanan işler daha istikrarlı devam ediyor.çocukların sınav çalışmalarına da çarşamba başlamaları öneriliyor...
Bu arada ay terazi burcunda. bu burç kişiye ince zevk verirmiş.alışveriş için uygun günler yaniii:)
Yok diyosun
Sen öyle diyosan öyledir:))
Bak işte enerjin düşük spor yap yükselsin hem o gitmeyen göbeğinde terk-i diyar ederben sana uygun bişiler bulurum.ama diyosan biz böyle iyiyiz mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz sen bilirsin:))
Oluruz tabii
Sorma banada yapıştılar.2 senedir aynı kilodayım 1 ileri 2 geri.ama benim hormonlarda sıkıntı var.tsh biraz yüksek polikistik over var.ona bağlı olarak insülin direncindende şüphe ediyorum.daha çok almadığıma şükrediyorum.çok fazla yemiyorum lakin spor olmadan gitmicek anlaşılan.
TebriklerBir kere artık bu olayı kafamda bitirdim çünkü o kadar çok diyet yaptım ki diyetisyene de gittim verdim aldım verdim aldım hep kısır döngü halindeydim bir gün artık dedim yeter böyle mutsuz oluyorum başla ve bitir bu işi dedim ilk önce şunu söyliyimmm hep vereceğime inandım kafamda kendimi incecik güzel giydiğimin yakıştıgı kıyafetlerle düşündüm sabah akşam 36 beden hayalimi gözümde ve Zihnimde canlandırdım.
Her gün 1 saat dışarda yürüdüm hiç aksatmadan bıkmadan zaten gitmesen bi zamandan sonda vücut Bugun bir şey eksik sende sinyallerini veriyor
Çörek otu yağını her sabah mutlaka aç karınına bir tatlı kaşığı içtim üstüne de ılık limonlu su
Ekmeği azalttım beyaz ekmek asla yemedim
Porsiyon kontrolü yaptım hiç birşeyden kendimi eksik bırakmadım diyetteyim die gittiğim gündüz misafirliklerde kendimi soğutmadım iki dilim börek yerken 1 dilim yedim nefsimi köreltmeyi öğrendim (akşamı salata VE çorbayla kapattım börek hamur işi yediğim zamanlarda)
Hafta da 2 gün yoğurt kürü yaptım
(3 çorba kaşığı yoğurt 1 er çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal) akşamları hafif yemek ardından yatmadan 2-3 saat önce bu kürü yaptım
Suyumu 2,5 litre içtim 1 litresini hep detoks suları yaptım limon kabuğu, cubuk tarçın, salatalık NE bulursam internette çok var tarifler
57 kiloya kadar bu şekilde düştüm 57 de 3 ay takıldım NE kadar zamanda bu kiloya indin dersen yaklaşık 5-6 ayda 57 de takılınca dedim birşeyler yapmalıyım sporumu değiştirdim spor salonuna yazıldım çeşitli detokslar yaptım vücudu şaşırtmak için neyse kırdım 57 yi hedefim 55 di ama nasıl oldu anlamadım 51 leri gördüm yaklaşık 1 sene olacak koruyorum
1 sene oldu düzenli olarak spor salonuna gidiyorum yılmadan son 2 aydır özel hocayla çalışmaya başladım bu işi daha bilinçli yapmak adına