- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Aslında bir madde dışında ben bitirdim sayılır oturma odasını ama kimse yazmadı diye ben de yazmak istemedim.Günaydın.
Bugün 1 Mart kızlar
Evinizde en pis yer neresi ona göre maddeleri vereceğim. Bir de yapabilecek mısınız bu sefer? Motiveler ne durumda
Evet ama her geldiğinde çok ayrıntılı yapmıyorbanyo vs dahil dimi.
Iyi geceler herkese..
Aslında bir madde dışında ben bitirdim sayılır oturma odasını ama kimse yazmadı diye ben de yazmak istemedim.
Ben eserekliyim ruhsal durumuma göre değişiyor valla yaptığım işler de.. onun için bir şey diyemeyeceğim. Ama salona pek giremem onu baştan diyeyim. Kv orda yatıp kalkıyor çünkü, ben çok iş yapınca da rahatasız oluyor..
ha_mim (yanlışlıkla alıntıyı sildim) merak etme nazarın değmedi ben bugün farkli bir düzen denedim.
Bu sefer işlere sabah başlamak yerine kv. Kalkmasını bekleyeyim dedim. O da geç kalkıyor ya.. sonra da başka şeyler girdi araya bildirim kaldı .. şimdi ayrı bir mesajda bildirim yapacağım bu çok uzun olmasın diye..
Nazar degecek diye beni verdigin o güzel enerjinden mahrum etme ..
14.00-15.30 olsun mu maraton ??
Hayırlı cumalar küldaşlar
İlkbaharda sonbahar gibi yaprak döktük:)
Maratona varmısınız ona gelin bariii.
Ben_olmak
sivastrabzon
areser
Dostacilisoyler
Yildiztozu16
S Sifayildizi
esoes1919
14.00-15.30 olsun mu maraton ??
Bınları yaparken ısınmış olursun bende şimdi spordan geldim pazara da uğraşın daha yataklarım açık Benimde etraf toplanacak makineye çamasır atılacak starbaks kurabiyesinden yapılacak bir süpürge tutarım bi de akşama yemekOlsun canım şimdi farkettim saat aralığı vermediğimi
Ben mutfaktan başlıyorum.sonra ev toplanıp süpürge açılacak.namaz kılınacak.spor yapılacak.yemek yapılacak ve bunlar için 2 buçuk saatim var.spor arada kaynayacak galiba
Dun geceden beri sularimiz yok bugun yatistayim :)
Hayırlı cumalar küldaşlar
İlkbaharda sonbahar gibi yaprak döktük:)
Maratona varmısınız ona gelin bariii.
Ben_olmak
sivastrabzon
areser
Dostacilisoyler
Yildiztozu16
S Sifayildizi
esoes1919
Bınları yaparken ısınmış olursun bende şimdi spordan geldim pazara da uğraşın daha yataklarım açık Benimde etraf toplanacak makineye çamasır atılacak starbaks kurabiyesinden yapılacak bir süpürge tutarım bi de akşama yemek
Dun geceden beri sularimiz yok bugun yatistayim :)
Iyi akşamlar hanımlar ...
Bugün de geç kaldım,ha_mim bu yüzden maraton çagrına cvp veremedim.. kilo konusunda da sana destek olmak isterdim ama çok fazlam yok çok şükür . Gerci bu aralar duzensizlikten ve evde durmaktan çok yiyorum ama, insallah benim canım bünyem,sevgili bünyem onları yakar..
Odak noktası bir yana, normal rutin işler bile benim için zorlaştı. Bu aralar kv. Rahatsızlığından dolayı sorunlarım var, canım sıkkın oluyor, bu da herşeyimi olumsuz etkiliyor..
Bugün de fazla bir iş yapmadım, görumcem geldi. Banyosunu o yaptırdı,
Nevresimini değiştirdim,
Çamaşır yıkadım, hâlâ asamadım,
Dünkü gün davetinde sonra biz tok olduğumuz için eşimi kahvaltılıkla geçiştirdim, ıspanaklar buğüne kaldı, şu an pişiyor ...
Galiba bu kadar.
Iyi akşamlar, mutlu haftasonları.
zamanla ortaya cikaryirim zevklerimi beybiiiiZevklerini bilsek yapcez bişeyler de bilmiyoz.anlatsana nasıl etkileriz seni:))
Tembel oluşumdan sen sorumlusun badimmmm
sivastrabzon gerçekten nazar mı değdi ne kayboldun:))
kubdef izinli .. yatak odasi olsun..S Sifayildizi beğenip beğenip kaçıyorsunsivastrabzon gibi.topiğin beğeni güzelleri:)
zambak86 nasılsın canım.doğum yaklaşmıştır.hazırlıklar tamam mı.iyisiniz inşallah...
Ben_olmak badican napıyon kuzum niye sessizliğe büründün özledim beaaa
kubdef te yok hayırdır inşallah
Bu aralar çok sakarım ya.sürekli kafamı oraya buraya çarpıp duruyorum.sabahta mutfağın penceresinin mermerine vurdum alnımı.azcık morarmış.nasıl oldu anlamadımda.bi dengesizlik var üstümde:))yaramaz çocuklara döndüm...
Hadi ben spora azcık hoplayıp zıplayımda keyfim yerine gelsin
Aaa herkesi sordum başkanı unuttum.chentiq naptın canım karar verdinmi odağa.ben yatak odası yada çocuk odasından yanayım.baya oldu oralara.sen ne düşünyorsun.zaten sonrasıda bahar temizliği olur gibi...
cok guzel seyler yapmissin. Motive bana da bulasti. Benim duello topigini bulmussun. Bir suru begenini gordum. Yoldas istiyorsan olayım. ... :))Ohh sporumu da yaptım 1 saat.kendimi süpper hissediyorum.insanın hareket ettikçe edesi geliyor:) etmedikçe de yatası geliyorböyle devam edersem bahar yorgunluğu beni teğet geçer diye umuyorum yani inşallah...
Yemek saatine 1 saat var .o sürede namaz kılcam toz alıcam.bide wc banyoyu elden geçirsem iyi olur.
CKbeautyandsheer hobilere devam ediyor musun.yapıyorsan arada bizede foto at canım...
Bu ara yine sağlam bi geniş zaman listesi yapmam lazım.evde gözüme batan çok yer var.ilk önce camlar ve tüller.havaların biraz ısınmasını bekliyorum.bahar temizliğinde herşeyi didik didik edicem işime
yaramayan iğne bırakmıcam evde inşallah
Ben bahar temizliğine kendimden başladım önce şu 3-5 kilodan kurtulup forma giriyim işler nasılsa yapılır.eminim motivasyonum dahada yükselecek.yeterki keyfimiz yerinde olsun 1 haftada evin altını üstüne getiririz evelAllah dimi kızlaaaaaar.keşke eşlik eden birileri çıksa bana yoldaş olsa birbirimize destek olsak.yok muuuuu