- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
Sohbete geldim. Ne var ne yok kimler var. Siz ev hanimisiniz ben anca bu saatlerde musait oluyorum iki lafon belini kirmaya.
Odak noktasini yatak odalari olarak belirleedim. Cocuklarin odalari da dahil anlayacaginiz.
Hem bir guzel fazlaliklari atar rahatlariz
Tühh kaçırdım sohbeti
Bende aksi gibi akşamları pek giremiyorum.yatak odalarını seçmene sevindim.dediğin gibi hem tozdan kirden hem de fazlalıklardan arındırırız
zamanla ortaya cikaryirim zevklerimi beybiiii
kubdef izinli .. yatak odasi olsun..
cok guzel seyler yapmissin. Motive bana da bulasti. Benim duello topigini bulmussun. Bir suru begenini gordum. Yoldas istiyorsan olayım. ... :))
Ayy süper olur essah olur musuuuun
Aynen aradım buldum araştırmacı ruhum devredeydi yinededimki bu hatunun her konuyla ilgili bi konusu var kesin sporla ilgilide vardırmesajlara bayıldım beğenmesem ayıp olurdu
Eeeee nasıl olacak pekiii düello şeklinde mi yine.biz seninle neyiz şimdi kanka mı rakip mi
Pazartesi diyete başlamak için çok uygunmuş.çok sıkı bişey yapmıcam sadece akşamları dikkat etsem yeter.bide ısırgan kürüne başlıcam geçen ay yaptım.3 dönem yapmayı düşünüyorum(bu sağlık için bedeni toksinlerden arındırıp kanı temizliyor tamda bahara geldi iyi oldu)
Öyle işte senin planın ne.ben leslie yanında bikaç kısa video yapıyorum şimdilik
Ha bu arada ordan mı burdan mı devam edelim.