Çocuk hastalıkları yada çocuk uyku üzerine okumadığım kitap tez, makale kalmadı. Uygulamadığım yöntem de kalmadı. Her çocuk bir değil maalesef ki. Ben daha beter çocuklar da gördüm. Küçük çocuğun uykusuz kalmaması gerektiğini de inan ki çok iyi biliyorum. Uyumayınca ne yaparsın? Kaç doktor a gittik biz uyku yüzünden. En az 4 tane. Olmadı uyumuyor işte.Canim Allah kolaylik versin yazdiklarini okudumda 1,5 yasinda bir cocuk nasil bu saate kadar kalir uykusuzluklari yuzunden boyleler canim erken yatirmaya calis inan onlarda sende rahat edersiniz
Benim oglumda 1,5 yasinda oda cok hiperaktif ama masallah sabah 7de kalkar 12de yatiririm 3gibi kalkar aksamda 19:30 dedimi odasina cikariz dislerini fircalayiz kitap okuruz dua okuruz ilahi ve ninni soyleriz ve 20:00 de yatagina yatiririm ve odasindan cikarim o kendisi uykuya dalar
Tabiki uyumak istemedigi gunlerde oluyor ama en gec yine 21:00 gibi uyur cocuklarin bu kadar gec saatte yatmalari hic dogru degil
Zarar veremem ya yavruma uyumadığı için. Biz böyle alıştık böyle devam ediyoruz. Elbet büyüyp düzen tutturucak. En son ki azı dişleri çıkmak üzere ve onlar hiç kolay çıkmaz. Canı acıyor belli ki