Küllerden Doğmak Vol.2

Bir tek televizyon ciflemeyi anlamadım

AY benim takiyla makyajla falan hic isim olmuyor bitek 2 3 yuzugum var oda icerdeki vazonun icinde onlari cikarip diger vazoya mi aktarayim yoksam kizin tokalarini mi duzenleyeyim sen karar ver
Oturma odasi/salon maddeleri hangi gonullu temiz titiz hanim belirleyecek.yavastan baslasak iyi olur sonra ben yetiatiremiyorum
Bence sen belirleyebilirsin bugun aksama kadar ayarlarsin aksam paylaşırsin :)
kubdef nerdesin canım sen maratona katılmadın
Ay aslinda ben maratondayim sabahtan beride bi girip yazamadim normalde 11 den itibaren hep ayaktaydim daha yeni oturuyorum

almaya bir dur dedim..
eldekileri çıakrıp kullandıklarımı düzene koyömalıyım haklısın..
güzel bir kategorize yapmam gerek

Ay bende anlamadım tv nin neresini cifliyosun kenar cercevelerini mi?

Badim dubleks ev çok zor Allah kolaylık versin.

Ben hic o isleri beceremiyorum ya :)

Tamam tokalar da olur

Ben kendi kendime islerimi yaptim. Gelmezseniz gelmeyin.

Yaptiklarimi yazayim belki istaha gelip is yapan olur.

Hizlica kurutmaya ve yikamaya camasir atildi. Hizlica bulasik makinasi bodaltilarak yemek bulasiklari sudan gecirilerek makinaya koyuldu. Bulasik makinasi calistirildi. Yemek masasi silindi. Ocak tezgah silindi. Bu arada biten kurumus camasirlar cikarildi. Durulerek yerlerine yerlestirildi. Yikamadaki yolluk serildi. Simdi cocuklarla oyun zamani..

Cocuklar yatinca da bir toz alirim tamamdir.

İyi geceler. Bayağı bir canlanma olmuş, geride kalankarı okumam vakit aldı bayağı
Kızlar yarından itibaren Yen'i alışkanlık gece yatmadan 10 dk ortalıgı toparlamak olsun mu
Ben çok yorgun oluyorum ve bir tek gece kendime kaldığı için sadece kendime ayırıyorum. Biraz zor geldi bana 10dk. Bile olsa.. Emin değilim o yüzden..
Ben de burdayım.. Alışkanlık iyi gidiyordu, bir hafta öncesine kadar, sonra dağıldım. 15 tatilde çok yoğundum. Misafirim çok oldu. Bir hafta yegenim ka!dı bizde iki dağınık kızın (biri benimki-onun icjn ayrica danisacağım size-) arkasını toplamaya basa çıkamadım saldım.. Günlük ödevler icin de aynı mazeret hakkımı kullanmak istiyorum..
Evet nergismorun badisi bendim, yalnız kaldım.. Ama evişlerinde toparlanana kadar bana badi tayin etmeseniz olur mu, kendimi hazir hissetmiyorum yeni bir ilişkiye

Yarın tam tempo burdayız okulların açılmasıyla bir düzene gireceğiz inşallah
Benim mjsafir maratonum bitmedi hala.. Bugün gunduz ayrı, akşam ayrı misafirim geldi, yarın da gelecek öğleden sonra..
Bir ara bir komşudan bahsetmiştim, rahatsız olduğu ve gündüz yalnız kalamadığı için bu yüzden, sık sık bana gelir oldu.. Bazen üst üste, bazen iki günde bjr.. Bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum. Ama o varken haliyle pek iş yapamıyorum.. Kendimi toparlamak derken bu durumu kastetmiştim. Bildirimleri yaparım gene ama alışkanlık, ödev, odak noktası belirsiz. Çünkü öğlen gelip neredeyse akşama kadar bende. Tam iş saatleri. O gelene kadar ne yaparsam kar..

Cok uzatmayayım , bildirimi yapayım.
Sağlık ocağı, market ve okula gittim,
Balkonu ve cam!arın balkon tarafında kalan camlarını sildim,
Yerler siljnip süpürüldü,
Bir koltuk cekilip altı temizlendi,
Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
Aksam çayına komşu ağırlandı.
Günlük ödev yapılmadı,üç parçalık makyaj malzemem var topu topu, takı da kızla ortak kullanıyorum ama onunkileri ellemiyorum, kendisi düzenli olmayı öğrensin diye
Görüşmek üzere...

Her gün her gün zor yaaa bazen ben alt komşu kahvaltıya çağırıyor işlerim aksayacak die gitmek istemiyorum NE kadar sürer ki böyle... misafir trafiğinde baya yoğunmuş bazen öyle oluyor üst üste geliyor ya sana geliyor yA da sen davet ediliyorsun sıkma canını oldugu kadar artık

Yeni alışkanlık içinde zorlamadan kendini illa bütün evi toplama demiyorum bir kaç bişey kaldırsak Bile öyle öyle alışkanlık olur die düşündüm mesela oda da kalan bir bardağı yere düşmüş kumandayı bir iki böyle diğer şeylerde gözümüze batar belki Akşamları günün yorgunluğu düşüyor haklısın.. ama kalkınca da oluyor gece mutfağa kuru fasulye ıslamaya die indim bi baktım sabah çocuklara kahvaltı için menemen harcını hazırlarken buldum kendimi bazen böyle de geliyor işte

Sağol, teşekkürler .. ben de umuyorum kısa sürmesini .. Diğer komşular inşallah bu duruma toptan el atarsa inşallah, yoksa yaza kadar sürecek havası veriyor..
Alışkanlık öyleyse, kolay.. onu zaten genelde yapıyorum herkes gibi, çok aşırı yorulmadiysam.. Ben genel olarak evi toparlamak sandım, gözüm korktu..

Bugun yapilanlar
Bulasik makinesi bosaltildi
Mutfak toparlandi
Ocak temizlendi
Mutfak supuruldu
Koridor supuruldu
Salon toparlandi
Hali ortusu cirpildi
Salon supuruldu
Odalar toparlandi havalandirildi
Makyaj ve taki cekmecesi bir de corap cekmecesi duzenlendi
Kuruyan camasirlar yerlestirildi
Yemek yapildi
Baharatlik temizlendi
Kisisel bakim yapildi
Banyo temizlendi
Aferin bana bugun iyi calismisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…