Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnmGünaydın. Dün ödev yapamadım hatta hiç iş yapamadım. Kızları doktora götürdüm alerjiden mütevellit geldim yemekleri banyoları uykuları derken pilim bitti.
@maral çok geçmiş olsun canım benim
Bugünün ödevi de süper. Yapayım sensizken ortalık
Günaydın. Bugünün odevi http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ozmuayene.865987/ buradaki gibi muayene yapmak. Hepimize afiyet diliyorum. Sosyoloji12 nin yaptigini biliyorum.
1-sosyoloji12
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Dun kazenden özel mesaj gelmişti muayene için ben de dun yapmıştım. Yani hiç bir şey gelmedi elime çok şükür.
caım benim kızım 5 ay olacak kreşe başlayalı ama inan beni eve gelince çok yoruyor. sürekli ilgi istiyor. sebepsiz yere devamlı ağlyor. öğretmeni bunların çok normal olduğunu bütün gün özlediği için iyi yada kötü ilgi çekmek istiyorlar dedi. bazen kızmak bile çocukların algısında ilgi olarak algılanıyormuş.bugün neredeyse sürekli beraberdik iş falan yapmadım ama dediğin gibi her dakika ilgi istiyor o sıra dışardan gelmiştik aldıklarımızı yerleştiriyorduk eşimle birlikte 1dk boş bırakmaya gelmiyor yani
Chentiq linkini vermiş canım. Meme muayenesi bugün kü ödev.ve çok yerinde bir ödev olmuş.Saol cnm
Odev ne?
günaydin senamm sebi bdv den biliyorum canim hic yorum yapmasamda okurum orayida neyse konuya dönersek sükür güzel evin hayirli olsun güle güle otur insallah isleride kafanda planlaa mesela burdaki ödevlerden baslayabilirsin canim @yesa1 de cok yardimseverdir gelsin oda anlatir sana sonrada buraya yaptim yaziyosun listeye giriyosun anlastikmi canim hadi kalk hemen baslaBu arada kızlarım 12-9 ve 2,5 yaşında
Büyükler de dağınık olmaya başladılar
Benden gördükleri bu birşey diyemiyorum
Ortanca sabah çıkıp 2 de geliyor
Büyük olan Dersanesi var sabah çıkıp akşam geliyor
En küçüğü de kreşe vermek istiyorum
Eşim yurt dışında görevli