Canım yandimi yaniksa yumurta akı sür havayla teması kestiği için acı geciyoKızlar cok kotu parmagım.oglenden beru sızlıyordu sımdı bu hale geldı.napayım nedeyım.sızlıyor cok fena .bı yere degdımı aklım gıdıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yandimi yaniksa yumurta akı sür havayla teması kestiği için acı geciyoKızlar cok kotu parmagım.oglenden beru sızlıyordu sımdı bu hale geldı.napayım nedeyım.sızlıyor cok fena .bı yere degdımı aklım gıdıyor
Kızlar cok kotu parmagım.oglenden beru sızlıyordu sımdı bu hale geldı.napayım nedeyım.sızlıyor cok fena .bı yere degdımı aklım gıdıyor
Canim ilgi çekmek için yapıyo bence kresten gelince bi saat falan oyun oynasanizbenim oğlan dün portmantonun raflarını yerle bir etmişti ya sonra eşim topladı bu gece aynı işi bir kez daha yaptı ve bu defa olay baya ustalık oldu sinirlerim bozuldu artık iyice ne kreşmiş yahu ne zaman alışıp normal haline geri dönecek bu çocuk
yok yanmadiCanım yandimi yaniksa yumurta akı sür havayla teması kestiği için acı geciyo
tirnak batmasi diye tahmin ediyorum amaayy geçmiş olsun canım neden böyle oldu ki
tirnak baymasi bence aùa bilmiyorumda tahmin benimkiMaRaL_ canım nasıl oldu o, merhem falan sürsen geçer mi acaba
Canim ilgi çekmek için yapıyo bence kresten gelince bi saat falan oyun oynasaniz
yok yanmadi
tirnak batmasi diye tahmin ediyorum ama
aynaalrida silemedim, makineye sigmayan tencere tava hep kaldi, yikayaamam bu parmakla çok aciyor
Ben internet adresini yanlis soylemisim. Yurt disina sistem nasil isliyor bilmiyorum malesef.ben tr deyim. Gecmis olsun ve ya neden boyle olduki. Umarim iyilesirhemenarattim bulamadim askiyi
kuyruklu yalanin batmasjn. Yeter yaaaa demisim kizmisim. Oldu olacak bir kac kisiyi kenara cekip dovdu de bari.Bugün chentiq hepinize ceza vereceğim, yeter yaaa bir iki kişi kaldık o tarafa yazmayan dedi O yüzden merak etme canım beraber yaparız artık cezayı
kuyruklu yalanin batmasjn. Yeter yaaaa demisim kizmisim. Oldu olacak bir kac kisiyi kenara cekip dovdu de bari.
Kızlar cok kotu parmagım.oglenden beru sızlıyordu sımdı bu hale geldı.napayım nedeyım.sızlıyor cok fena .bı yere degdımı aklım gıdıyor
bilemiyorum ki canım doktora göster bence tırnak batması böyle sabahtan akşama bu hale getirir mi ki
Ben internet adresini yanlis soylemisim. Yurt disina sistem nasil isliyor bilmiyorum malesef.ben tr deyim. Gecmis olsun ve ya neden boyle olduki. Umarim iyilesirhemen
kuyruklu yalanin batmasjn. Yeter yaaaa demisim kizmisim. Oldu olacak bir kac kisiyi kenara cekip dovdu de bari.
solun kizlarMaRaL_ canım geçmiş olsun, çok ilginç ne olmuş öyle parmağına, şimdi nasıl oldu ne yaptın merak ettim seni...
Kızlar 2 gündür giremedim ya, bazı özel sorunlardan ötürü, simdi tekrar aranızdayım inşallah... bugünün ödevi çok manalı imiş teşekkürler chentiqcim chentiq hepinizi çok özledim ya, anma kimse beni sormamış