- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Evet ben goruo cevaplayana kadar yapman guzel olmus. Yoksa odevsiz geçerdi. Tabiki verebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben goruo cevaplayana kadar yapman guzel olmus. Yoksa odevsiz geçerdi. Tabiki verebilirsin
2.5 1 yas iki cocuk var.Kaç çocuk var yaşları kaç? :) demekk buyuyunce de uyutmuyolar benimki henuz 3 aylık sabah 6.30 oldu mu alarm kurulmus gibi kalkıyor
2.5 1 yas iki cocuk var.
Birde camasir isleri var.Maratona bekliyorum. Erkenden isleri bitirip gezesim var.
Saatler 11.30 14.30 arasi
Planlanan isler
Daginikligi toplayip supurme silme toz isleri
Wc banyo lavabo balkon yikama isleri
Mutfak maratonundan biraz isler..
Kimse yok mu???? Tık tık tık
tekrar günaydınGunaydin kuldaslar
günaydın badim, kolay gelsin şimdiden..Günay din. Bugün oyleyim yarin misafir lerim gelecek hazirlik yapmam lazim :)
Allah bağışlasın canım..2.5 1 yas iki cocuk var.
Ben de geldim, başlayalım..Kimse yok mu???? Tık tık tık
Ellerine sağlık çok güzel olmuş..Kizlar misafirim olduğu bir gün dalgınlıktan unuttup yaktığım çaydanlığımı akşam cif ve poşetle ovdum sonra inanamadım bir de gözlerimi ovup baktım yanlış görmediğimden emin olmak için sonuç şahane burda paylaşacağım belki okuyan birininde işine yarar diyeceğim o ki çaydanlıkları atmayın anacım
Bende yaparım bunu süper oluyorKizlar misafirim olduğu bir gün dalgınlıktan unuttup yaktığım çaydanlığımı akşam cif ve poşetle ovdum sonra inanamadım bir de gözlerimi ovup baktım yanlış görmediğimden emin olmak için sonuç şahane burda paylaşacağım belki okuyan birininde işine yarar diyeceğim o ki çaydanlıkları atmayın anacım
Bende yaparım bunu süper oluyor
Ben bunu her gece yapıyorumHatta buna her gece uyumadan önce kitap okumayı da dahil edelim
13-30-14.30 katılıyım bendeMaratona bekliyorum. Erkenden isleri bitirip gezesim var.
Saatler 11.30 14.30 arasi
Planlanan isler
Daginikligi toplayip supurme silme toz isleri
Wc banyo lavabo balkon yikama isleri
Mutfak maratonundan biraz isler..
Kizlar 3940 sayfayi okuyamam ben ama ..bana kisaca ozet gecin lutfen napiyoruz ne ediyoruzSelam kizlar yeninkatildim araniza ....
Hosgeldiinn :)Selam kizlar yeninkatildim araniza ....