- 23 Eylül 2013
- 23.875
- 48.558
Allah sifa versinKüçük çocuğu rahatsızlandı biraz dua ister bizlerden yakında dönecek inşaALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sifa versinKüçük çocuğu rahatsızlandı biraz dua ister bizlerden yakında dönecek inşaALLAH
Kalktim kalktim mutfak toplandı makine calistirildi tencereler ciflendi tezgah çamaşır suyu ile silindi işlem tamamdır.Çabuk kalk sabaha toplu bir mutfakla uyanmanın tadını çıkarırsın
Herkese hayirli cumalar
- sabah bulasik makinesi bosaltildi kirlileri yerleştirildi
- balkon yıkandı çöpler çıkarıldı
- kahvaltı, kızımın kahvaltısı yaptırıldı
- dün evi supurmustum ama bugün salon haric süpürdüm.
Yapılacaklar 5 lisi
-Diğer balkon silinip çamaşır asılacak
-bir makine çamaşır katlanacak
-B.makinesi ve dolap çekilip altları silinecek
- kanepeler silinecek halılar silinecek
- banyo üstten temizlenecek
Odev konusunda da dolap temiz ama yine bir bakarım.
Evet ya başla çaresi yok düz cam temizliği zor oluyor. Hemen sirke ve bulaşık deterjanıni denemek istiyorum.
Yeni alışkanlık belirlenmediyse gece yatmadan 10 dk ayırıp ortalıgı toplamak (herşeyi yerli yerine koymak) olsun mu?
Hatta buna her gece uyumadan önce kitap okumayı da dahil edelimŞahane olur şuna bir alışsak...düşünsenize sabah kalkıyoruz ev toplu missss gibi
2018 hedeflerimden biri de bu ama halaaa yapamadım ;/Hatta buna her gece uyumadan önce kitap okumayı da dahil edelim
Küçük çocuğu rahatsızlandı biraz dua ister bizlerden yakında dönecek inşaALLAH
Yeni alışkanlık belirlenmediyse gece yatmadan 10 dk ayırıp ortalıgı toplamak (herşeyi yerli yerine koymak) olsun mu?
Ben kalktim. Cocuklar uyutmadilar.Gunaydın kızlar.
Sabahçı kimse yoktur hafta sonu da olunca tabi . yatın yatım benim yerime de yatın.. bende akşam yapamadığım kabak tatlısını yapıcam belki biraz da poğaça hamuru yogururum. Bugun cumartesi olunca kesin bi gelen giden olur bebişi sevmeye.
Allah şifa versin .Küçük çocuğu rahatsızlandı biraz dua ister bizlerden yakında dönecek inşaALLAH
He evet buzdolabi iç dis silindi pazarliklar yerleştirildi :)Badim buzdolabını bildirime eklwmizsin, burda unutmussun..
Ben kalktim. Cocuklar uyutmadilar.
Günay din. Bugün oyleyim yarin misafir lerim gelecek hazirlik yapmam lazim :)Dil-i bitab gunaydin. Erkencisin.
Kopyalamistim kalmis burda odak noktası maddeleriAllah şifa versin .
- Mutfak Odak NOKTASI MADDELERİ:
- 1. Mutfak dolapları düzenlenecek
- 2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
- 3. Buzdolabı iç dış silinecek
- 4. Fırın temizlenecek
- 5. Davlumbaz temizlenecek
- 6. Çekmeceler düzenlenecek
- 7. Ocak temizlenecek
- 8. Avize/lamba silinecek
- 9. Kapısı silinecek
- 10. Camlar silinecek
- 11. Tülü/perdesi yıkanacak