Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kalkalim maratonaMaraton yok mu yaaaa hiç kalkasım yok biri beni kaldırsın kahvaltı bulaşıkları duruyor daha
Sagol canım teşekkürlerMaşallah canım.
Eline sağlık
Maraton yok mu yaaaa hiç kalkasım yok biri beni kaldırsın kahvaltı bulaşıkları duruyor daha
Selam kızlar ben geldim, dişçi, alışveriş derken yeni geldim eve bol harcamalı bir gündü, kızıma 250 tlye eşofman takımı, kızkardeşimin kızına 70 tl ye ufak tefek birşeyler, yemek vs.Hadi kalkalim maratona
Kalkak mı hadi kalkak 14.30-16.00 başka gelen var mı?Hadi kalkalim maratona
Hadi kalkalim :)Maraton yok mu yaaaa hiç kalkasım yok biri beni kaldırsın kahvaltı bulaşıkları duruyor daha
ha_mim verecekti ama hala ugramadi bugunluk odevi ben vereyim bariBugünün ödevi verildimi kızlar
Yettim gari :)))Kalkak mı hadi kalkak 14.30-16.00 başka gelen var mı?
Dostacilisoyler kubdef ha_mim sivastrabzon Ben_olmak S su-doku esoes1919 @nergismor 3 Milyar 750 Milyon K klbk33 chentiq aklıma gelmeyen kim varsa
Banyo dolabımın çekmecesi kalmıştı onu yapammm bariiiHadi kalkalim :)
Katilanlar
areser
kubdef
CKbeautyandsheer
p_ritha (seni taniyamadim yeni misin?)
ha_mim verecekti ama hala ugramadi bugunluk odevi ben vereyim bari
(Cekmece duzenlemek)
Kolay gelsinBende banyoyu bitircem insallah bugun
Anacım ne yazmışsınız beeee oku oku bitmedi
ha_mim badican seninkileri okuyunca beynim hata verdi
Gitti bugün artık zor toplarım bu kafayı
Bende dün de girişemedim banyoya kızlarımı yıkamak zorunda kaldım acil durum sebebiyle ( ayyyy bir taşmış bezi kuzumun babası yanındaydı bende yemek yapıyordum babasına güvendim seslenir diye o da bir güzel uyumuş ) neyse sonra onları uyuturken uyumuşum bende ama bugün bitecek eşim işten erken gelecek yemekte var dünden bir alışverişe gitmem lazım sadece .... gece de olsa bugün biteceeeekkkkkkk
Hadi kalkalim :)
Katilanlar
areser
kubdef
CKbeautyandsheer
p_ritha (seni taniyamadim yeni misin?)
ha_mim verecekti ama hala ugramadi bugunluk odevi ben vereyim bari
(Cekmece duzenlemek)