Küllerden Doğmak Vol.2

Maraton yok mu yaaaa hiç kalkasım yok biri beni kaldırsın kahvaltı bulaşıkları duruyor daha

Hadi kalkalim maratona
Selam kızlar ben geldim, dişçi, alışveriş derken yeni geldim eve bol harcamalı bir gündü, kızıma 250 tlye eşofman takımı, kızkardeşimin kızına 70 tl ye ufak tefek birşeyler, yemek vs.
Maratona hazırım ben de, yoksa yatacam yani,
14.30
16.30 diyorum var mı gelen

Ev halılar kaldırılarak süpürüldü
Paspas yapıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı ve kirliler yerleştirildi
Banyo yıkandı kurutuldu
Balkon yıkandı ve çekçeklendi
1 saatten fazla oldu tuvaşeti yetiştiremedim dışarı çıkmam lazın onu ve çekmeceleri dönünce hallederim
Yemekte yapmam lazım
Yemek bulgur pilavı salata balık mercimek çorbası
Kızlar ben hiç hamur işi yapmam okudum sizler bayağı yapıyorsunuz
Çok işim var çok:63:

3 Milyar 750 Milyon 3 Milyar 750 Milyon canım kolay gelsin

Anacım ne yazmışsınız beeee oku oku bitmedi:kahve:
ha_mim ha_mim badican seninkileri okuyunca beynim hata verdi :confused:
:deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli: Gitti bugün artık zor toplarım bu kafayı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende dün de girişemedim banyoya kızlarımı yıkamak zorunda kaldım acil durum sebebiyle ( ayyyy bir taşmış bezi kuzumun babası yanındaydı bende yemek yapıyordum babasına güvendim seslenir diye o da bir güzel uyumuş :sinirli:) neyse sonra onları uyuturken uyumuşum bende ama bugün bitecek eşim işten erken gelecek yemekte var dünden bir alışverişe gitmem lazım sadece .... gece de olsa bugün biteceeeekkkkkkk

Hadi badim senden güzellll bir performans bekliyorum.inşallah işlerin yolunda gider

Hadi kalkalim :)
Katilanlar
areser areser
kubdef kubdef
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer
p_ritha p_ritha (seni taniyamadim yeni misin?)

ha_mim ha_mim verecekti ama hala ugramadi bugunluk odevi ben vereyim bari

(Cekmece duzenlemek)

Sağol canım aynen uğrayamadım.bugün ailece geç kalktık kahvaltı ev topla eşi işe gönder.sonra kızların odasında ıvır zıvır kutularını döktüm hayy dökmez olaydım 1 saat çıkamadım içinden.gereksiz şeyler ayıklandı kalemler dosyalar okul gereçleri ayrı ayrı kutulandı iyi oldu.bu sayede ödevide yapmış sayıyorum kendimi:)))

Maratona bende varım.
Hedeflerim
Mutfak harap halde toplanacak
Makine boşaltılıp doldurulacak
Çamaşırlar katlanıp ütülenecekler ayrılacak diğerleri yerleştirilecek.bi taraftanda bozuk olan çekmeceler elden geçecek.
Benimde aklımda sofra bezlerini yıkama ödevi vardı neyse yarın artık:))

Kahvemi aldım oturdum simdi,
Tum evi süpürürdüm,
Oturma odası hariç yerleri sildim ( haftaya detaylı yapacağım orayı kızım gelecek o kullanıyor),
Oturma odası hariç toz aldım,
Wc temizledim,
Ebeveyn banyosu duvar tavan yer dolap dişini temizledim,
Büyük banyo duvar ve dolap hariç temizledim,
Klozet takımı paspasalar yıkadım astım,
Çamaşır topladım şimdi katlayacağım,
Hava rüzgarı olduğu için balkonlara karışmadım,
Akşam yemeği yapmam lazım,

X