Küllerden Doğmak Vol.2

Çekmece düzenlemek canım
eşime kızıp cekmeceyi komple döktüm saçtım, sonra topladım.. sayesinde günlük ödevi bilmeden yapmış oldum :KK70:

Bugün nihayet iznini kullanabildim ( dışarı çıkabilmek için kv 'nin yanında biri kalması lazim benim yerime). Onun için bugün yüzeysel günlük şeyler yaptım.
Yatakları toplama, kahvaltı, çamasirları topladım daha katlayacağım, kendi anneme gittim orda masa toplama, bulaşık yıkama..
Kv bakımını da ogluşuna devrettim bugün ve yarın..
Ne aktif olmuşsunuz öyle, oku oku bitmedi valla :sampiyon:

Bursada cesme suyunun icinde Aliminyum tespit edilmis gecenlerde haberlerde okumuştum en azindan icmesemde cayi yemegi falan cesme suyuyla yapiyordum artik sadece temizlik amacli kullanıyorum yemegide dissaridan aldigim su ile yapiyorum

Chemtrails. Bursa en çok sprey lenen şehirlerden biri

Ben mutfak diyorum :)

küldaşlar şimdiden karar verelim sonra orasımı burasını derken 1-2 gün geçiyor biz netleştirene kadar! Ne dersiniz ? chentiq chentiq ha_mim ha_mim 3 Milyar 750 Milyon 3 Milyar 750 Milyon ( kız ne zor adın var bakabaka yazdım inanki :) ) kubdef kubdef sivastrabzon sivastrabzon S su-doku p_ritha p_ritha ve diğer küldaşlar ( sadece bu sayfada görebildiklerimi etiketledim diğerleri alınmasın :KK200:)
Ben mutfak diyorum :)

küldaşlar şimdiden karar verelim sonra orasımı burasını derken 1-2 gün geçiyor biz netleştirene kadar! Ne dersiniz ? chentiq chentiq ha_mim ha_mim 3 Milyar 750 Milyon 3 Milyar 750 Milyon ( kız ne zor adın var bakabaka yazdım inanki :) ) kubdef kubdef sivastrabzon sivastrabzon S su-doku p_ritha p_ritha ve diğer küldaşlar ( sadece bu sayfada görebildiklerimi etiketledim diğerleri alınmasın :KK200:)

Bende mutfak diyorum

İyi geceler kızlar.
Sabah erkenden kalktıgım halde dogru duzgun bi iş yapamadım. (Tabi bunda sizin geç kalkmanızın da payı var. Beni yalnız bırakıyosunuz bende sizi beklerken yoruluyorum) :)

Odaları topladım
Oturma odası süpürüp toz aldım
Yemek yaptım
Mutfagı topladım
Çay faslı mutfak toplama
Meyve mutfak toplama
1 makina çamaşır astım az önce

Ne bir ödev ne odak noktası hiçbirini yapmadım.
Kızlar ben yemek yaptıgım gün temizlik yapamıyorum. Temizlik yaptıgımda da yemek yapmıyorum. ikisini bir arada götüremicem sanırım

İyi geceler kızlar.
Sabah erkenden kalktıgım halde dogru duzgun bi iş yapamadım. (Tabi bunda sizin geç kalkmanızın da payı var. Beni yalnız bırakıyosunuz bende sizi beklerken yoruluyorum) :)

Odaları topladım
Oturma odası süpürüp toz aldım
Yemek yaptım
Mutfagı topladım
Çay faslı mutfak toplama
Meyve mutfak toplama
1 makina çamaşır astım az önce

Ne bir ödev ne odak noktası hiçbirini yapmadım.
Kızlar ben yemek yaptıgım gün temizlik yapamıyorum. Temizlik yaptıgımda da yemek yapmıyorum. ikisini bir arada götüremicem sanırım
Olmaz cancazım yemekte temizlikte birlikte yapılır aslında zor değil :KK53:
Gayret et biraz kabul etmiyoruz:ıslık:
İşn aslı planlı olmaktır:super:

Valla gayret ediyorum ablacım da olmuyor işte.
Bunda tabi 3 aylık bebeminde etkisi var hep kucak istiyo yoruluyorum birinden birine dermanım kalmıyor.
Ovvv yavrum benim daha çok küçükmüş sağlık sıhat güzel günler dilerim
Daha yolun başındasınız neyse yorma kendini öncelik sen ve bebeğin sağlığı

Valla gayret ediyorum ablacım da olmuyor işte.
Bunda tabi 3 aylık bebeminde etkisi var hep kucak istiyo yoruluyorum birinden birine dermanım kalmıyor.

Çocuklar küçükken zor canım yardım eden birisi olmayınca.ben o zamanlar temizlik yapmak için annemi filan çağırırdım.evde büyük ablası olmasına rağmen.sen yinede iyi götürüyorsun maşallah.biraz daha büyüsün etrafla ilgilenmeye başlasın işin daha kolaylaşır merak etme.yemeğini ertesi güne kalacak kadar biraz fazla yap canım.böylelikle rahat rahat işini yaparsın.tabii eğer eşin sorun yapmazsa...

Kahve ve kitap maratonu yapiyorum. Gelen olur mu bu saatte ama yazayim dedim...

Banyonun isleri bitti. Bur paspas ve cop kovasi yikanacak. Bir de canasir makinesi bos calistirilacak, deterjan gozu temizlenecek... gerisi tamamdir millet

X