Küllerden Doğmak Vol.2

Normalde şu 360° dönen moplar var ya ondan kullanıyorum ama ayda 1 defa elimle siliyorum.mop büyük kolaylık oldu benim için.2 dk da heryer siliniyor.özellikle hamileyken çok işime yaradı.bide annem dizlerinden çok sıkıntı çekti.dr dizlerini yere koyarak yer silmenin dizlere çok zarar verdiğini söylemiş.eskiden hep elle silerdim.ama şimdi çok nadir siliyorum.sağlık daha önemli öyle de kirleniyor böyle de sonuçta...
Ben cahil kalmisim ya mop hic duymadim netten bi bakem:KK64: ben eski usul dizlere kuvvet :-)

Ben cahil kalmisim ya mop hic duymadim netten bi bakem:KK64: ben eski usul dizlere kuvvet :-)
Gunaydin badim.. Mop benim bi!diğim kadarıyla daire biçiminde saplı paspas.. Döne döne her köşeyi siliyor, paspası da çıkarılıp yıkanabiliylr.. Sen yine de bak yanlış bjliyorsam beni de bilgilendir..

Iyiyim ablam, işleri bitirdim oturuyorum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor izin? Yirttin işlerden bir hafta..:KK70:
Gelmişken bildirim yapayım ben de..

Yerler silinip süpürüldü, toz alındı, günlük ödev yapıldı, kv. Ilaç, bakım yapıldı, banyosu yaptırıldı, nevresimi değiştirildi, ortalık toplandı..
Misafirler gelince yeni maraton beni bekler..
Herkese mutlu haftasonları..:KK200:
Çok şükür iyiyim bende izin bi hayli hizli geçiyor her zamanki gibi:işsiz: hamladim beya kvnin evine mi girissem :halay:ama misafir oldgumu anlameyom o zamanda :63::63:

Gunaydin badim.. Mop benim bi!diğim kadarıyla daire biçiminde saplı paspas.. Döne döne her köşeyi siliyor, paspası da çıkarılıp yıkanabiliylr.. Sen yine de bak yanlış bjliyorsam beni de bilgilendir..
Günay din badisimm ..mop diyince bildigimiz paspasin yuvarlak hali cikiyor o mu?her yeri siliyor deyince benim aklima 4 5 bez takili bi sopa canlandi :KK70:

Bilmem her yerdeyim ben kitapseverler topiginde bugün kaç tl harcadın topiginde sisterhood da
Be n seni profil mesajlarından hatırlıyorum daha çok...

Hanimlar 10-12 gunluk sehir disinda olacagim o yuzden aktif olamayacagim daha sonra yine devam edecegim beni unutmayin haaa :)
Bu arada bugun banyo odagini bitirdimmm @Sifayildizi badimm eger bildirim falan yapilacaksa yerime yaparsin 2. Odak bitmeden buralarda olurum. Bu arada badim ustume kuma falan getirme bak :))
Hepinize mutlu huzurlu temiz gunler dilerimm kuldaslarr :))
İyi tatilleerrr...

Gunayfin kizlar
Evet devam edecegim ediyoumda ama bebeyimden firsat kalipta sik sik yazamiyorum okuyorum ama hizli hizli yazamiyorum. Takipteyim ve odevleride yapiyorum foto atmaya falan firsatim olmuyo nasil olcak ama harfiyen yapiyorum
Sık sık yazmayıp, sadece aksamları bütün bir günün bildirimini bir kerede yapma şansın var mı? Gerçi bu benim kendi fikrim.. Diger arkadaşlar ne der bilmiuorum. Sahi şu an grup yöneticisi kim?
Günaydın canım
Günaydınlar... Erken kalkmışsın.. Yoksa senin geç kalkıyorum dediğin saat, bu saat miydi?

Gunaydin.. Ben burdayım, ama şu an hiçbir iş yapamam ev ahalisi uyuyor.. Eşim evde olunca o gün bwnim için ölüyor iş yönünden... Sen ne yapacaksın, başladın mı??

Bende sizden ses cıkmayınca ufak tefek basladım.
Bulasık makinasını bosalttım
Odaları topladım
Sizi bekliyorum buyuk işler icin :)

Bende sizden ses cıkmayınca ufak tefek basladım.
Bulasık makinasını bosalttım
Odaları topladım
Sizi bekliyorum buyuk işler icin :)
Beni bugun yok saysan8z da olur.. Ne kadar ve nasıl iş yapacağım şaibeli... Ev isini her an sabote edecek bir ev ahalisi kadrom var çünkü bugün

Anacım ne yazmışsınız beeee oku oku bitmedi:kahve:
ha_mim ha_mim badican seninkileri okuyunca beynim hata verdi :confused:
:deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli: Gitti bugün artık zor toplarım bu kafayı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende dün de girişemedim banyoya kızlarımı yıkamak zorunda kaldım acil durum sebebiyle ( ayyyy bir taşmış bezi kuzumun babası yanındaydı bende yemek yapıyordum babasına güvendim seslenir diye o da bir güzel uyumuş :sinirli:) neyse sonra onları uyuturken uyumuşum bende ama bugün bitecek eşim işten erken gelecek yemekte var dünden bir alışverişe gitmem lazım sadece .... gece de olsa bugün biteceeeekkkkkkk

Bugünki 5 lim
Oturma odası toplanacak ✔
Minderlerin tozu alındı
Halı örtüsü kaldırıldı
Halı süpürüldü

Mutfak toplanacak ✔
Kahvaltı hazırlandı
Bulaşık yıkandı
Çöp dışarı çıkarıldı
Çöp kovası yıkandı
Süpürge tutuldu
Tezgah silindi
Yatak odası toplanacak ✔
Yataklar toplandı
Nevresim silkelendi
Yatak düzeldi
Kuruyan çamaşırlar katlanıp kaldırıldı
Süpürge tutuldu
Ütü yapılacak ✔
4 pantolon
4 gömlek
2 etek
3 şal
Wc ve lavabo yıkanacak ✔
Lavabo cifle silindi
Ayna cam sille silindi
Wc cifle fırça yardımıyla ovuldu
Çamaşır suyuyla fayanslar silinip durulandı

İyi günler kızlar işim çok bugün
09 gibi uyandım iki tencerem vardı cifledim mutfak lavabosunu çamalır suyu ile köpürttüm ocağı sildim çıktım bir saat yürüdüm döndükten sonra lavaboyu duruladım kahvaltı hazırladım
Şimdi
Evi süpürme
Yerleri paspaslama b.makinasını boşalt bulaşık yerleştir
Banyo ve tuvaleti yıka balkonu yıka
Ve fnish
Bir saatim var
@3 Milyar 750 Milyon :KK24: yapalım şu işi
Ha bide günlük görev neydi kızceizler

09 gibi uyandım iki tencerem vardı cifledim mutfak lavabosunu çamalır suyu ile köpürttüm ocağı sildim çıktım bir saat yürüdüm döndükten sonra lavaboyu duruladım kahvaltı hazırladım
Şimdi
Evi süpürme
Ve fnish
Bir saatim var
Yapacagız budy im :))

Bugünki 5 lim
Oturma odası toplanacak ✔
Minderlerin tozu alındı
Halı örtüsü kaldırıldı
Halı süpürüldü

Mutfak toplanacak ✔
Kahvaltı hazırlandı
Bulaşık yıkandı
Çöp dışarı çıkarıldı
Çöp kovası yıkandı
Süpürge tutuldu
Tezgah silindi
Yatak odası toplanacak ✔
Yataklar toplandı
Nevresim silkelendi
Yatak düzeldi
Kuruyan çamaşırlar katlanıp kaldırıldı
Süpürge tutuldu
Ütü yapılacak ✔
4 pantolon
4 gömlek
2 etek
3 şal
Wc ve lavabo yıkanacak ✔
Lavabo cifle silindi
Ayna cam sille silindi
Wc cifle fırça yardımıyla ovuldu
Çamaşır suyuyla fayanslar silinip durulandı

Maşallah canım.
Eline sağlık

Gunayfin kizlar
Evet devam edecegim ediyoumda ama bebeyimden firsat kalipta sik sik yazamiyorum okuyorum ama hizli hizli yazamiyorum. Takipteyim ve odevleride yapiyorum foto atmaya falan firsatim olmuyo nasil olcak ama harfiyen yapiyorum
Foto atmasanda olur gunluk bi yorum yapsan yeterli en azindan 1 2 begeni
Hadi kızlar nerdesinizz?
Ev toplanacak sabahtan beri sizi bekliyorum :)
Sabahin 5inde kalkarsan beklersin tabi :KK70:
Anacım ne yazmışsınız beeee oku oku bitmedi:kahve:
ha_mim ha_mim badican seninkileri okuyunca beynim hata verdi :confused:
:deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli: Gitti bugün artık zor toplarım bu kafayı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende dün de girişemedim banyoya kızlarımı yıkamak zorunda kaldım acil durum sebebiyle ( ayyyy bir taşmış bezi kuzumun babası yanındaydı bende yemek yapıyordum babasına güvendim seslenir diye o da bir güzel uyumuş :sinirli:) neyse sonra onları uyuturken uyumuşum bende ama bugün bitecek eşim işten erken gelecek yemekte var dünden bir alışverişe gitmem lazım sadece .... gece de olsa bugün biteceeeekkkkkkk

Şimdi
Evi süpürme
Ve fnish
Bir saatim var
Bende banyoyu bitircem insallah bugun

X