Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoş geldin sefalar getirdin... merak etme burdaki kızçeler unutmaz etiket yapmayı
Ben geliyorum canım19.00 20.00 maraton cagrisi yapiyorum
Ohhh afiyet olsun... fırında yapmışsın hamsi dimi o altında patates demi varrr.... bu bahaneyle ocağı da temizlersin benim badimmm yapar
Oyyy maşallah süpürme işi tamam da silmeyi nasıl yapıyorsun ben süpürdükten sonra çok üşeniyorum silmeye neyle siliyorsun sopa mı vileda mı? Şöyle dizlerini vura vura elle mi siliyorsun?
Maşallah hoş buldum canım3 Milyar 750 Milyon
Hosgeldin. Benimkide bitti.
- bulasik mak. Bosalttim
- bulasik mak doldurdum.
- mutfagi topladim
-tezgah ocak masa sildim
-cay demledim
-lavabolari yikadim
Bende 3 defa yıkadım ve 20 dk tuzlu beklettimBalık tavuk kırmızı et bunlarin hepsini yarım saat kadar tuzlu suya ( salamuralik tuz ) koyunca hem kanı vs. Suya çıkıyor hem lezzetli oluyor. Tabi amaç lezzet değil temizlik.
Paylaşmak istedim.
"Araniza katilabilir miyim?" de ne demek, "selaaammm, ben geldiiimmmm.." demen yeterli. HoşgeldinSelamlar hanımlar uzun zamandır bu topik ve benzerlerini takipteyim ama en istikrarlı sizi gördüm
Benim de düzene ihtiyacım var bide bdv ya ugramamak için kitap topiğine geyik ekonomi ve dua topiğine girdim oralarda zaman geçirince bdv ya fırsat kalmıyor
Aranıza katılabilir miyim
Hedefim erken uyanmak ve düzenli hayat
Yeni bir arkadas vardı Lonely141 badi bekliyordu, bayağıdır yok ama.. kubdef bakıyordu badi eşleştirmeye..Benim badim kim ?
Hoş buldum ♡Iyi akşamlar.. Benim hazırladığım yorganlarla yatılı misafirler yerine ama onların gelme işi yattı
O bahaneyle iki günlük iş çıkardım, yarın tatil hayali kuruyorum kendim için, ev ahalisi fırsat verirse..
"Araniza katilabilir miyim?" de ne demek, "selaaammm, ben geldiiimmmm.." demen yeterli. Hoşgeldin
Erken kalkma olayında ben de Dostacilisoyler le benden sorulur.. h. Içi 06. 30 h. Sonu en geç 09.00 gibi kalkarım. Destek olabileceğimiz bir sey varsa beraber kalkalim. Mesela Ö.M ile kısa bir mesaj atabilirim bildirim sesin açıksa..
chentiq [/USER] = kubdef [/USER]
ha_mim = Ben_olmak
@nergismor = sivastrabzon burdaa
K klbk33 = CKbeautyandsheer
Yildiztozu16 = S Sifayildizi
Dostacilisoyler = areser
Green Day
Herkescikler burda mi bi kontrol yapayim dedim hemde liste kaybolmasin diye onlere çekiyorum
Yeni bir arkadas vardı Lonely141 badi bekliyordu, bayağıdır yok ama.. kubdef bakıyordu badi eşleştirmeye..
Yazmana gerek yok, fotoğrafın anlatmış zaten.. eline sağlık..Çok yorullduuuuuuum acaba yazsam mı yaptıklarımı
Selam, hoşgeldinSelaam ben geldiim
Yazmana gerek yok, fotoğrafın anlatmış zaten.. eline sağlık..
Bunların hepsini Bugun mü yaptın senUcundanda olsa yazıyım
Oturma odası
Koltuklar süpürüldü lekeleri silindi
Halısı süpürüldü kaldırıldı
Koltuklar çekildi altları silindi
Sehpaların ünitenin tozu alındı altı üstü silindi
Yerler silinip halısı serildi
Kapısı cam önleri silindi
Çocukları odası
Heryer süpürüldü silindi
Çalışma masaları düzenlendi tozu alındı.
Camdaki el izleri silindi
Kapısı cam önleri silindi
Yatak odası
Halısı süpürüldü
Yatak altı süpürüldü silindi
Komodinlerin altı süpürüldü silindi
Aynalar kapı ve cam önü silindi
Toz alındı
Mutfak
Heryer süpürüldü silindi
Cam önü kapısı silindi
Yemek yendi
Mutfak toplandı
Balkon yıkandı
Banyo odak noktası yapıldı .hepsi bugün yapıldı
Wc de banyo gibi duvarlarıyla birlikte yıkandı.
Banyo ve wc nin duvarları kurulandı
Çamaşırlar asıldı
Banyo paspasları atıldı yıkanıyor