- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Tamam canım :) süperiiiiiizzzFeraceli canım 22. kişi olarak ekledim seni de
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SÜPERSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım :) süperiiiiiizzzFeraceli canım 22. kişi olarak ekledim seni de
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SÜPERSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
En Güzeli canım boş ev candır benimde çok eşyam yok kalabalıktan hiç haz etmemelimde olsa halıları atıp kilim alıcam her ay at yıka var aslında bi yerde gördüm ama eşimden çok pis tırsıyom
Hıııı canım bize gelen öle hızlı gidiyorki hesap yapamıyorum kredi Kartı var bende eşim ondan bakıyor nakit akışı hiç yok hesaptaCanım iyi bir şey olsun istedim.
Son görev harcamaları kontrol altına almak ya böyle bir yöntem kullanıp harcamaları kontrol altına alabilirsiniz diye örnek tablo paylaştım, gelir giderleri yazmak çok işe yarıyor
Hıııı canım bize gelen öle hızlı gidiyorki hesap yapamıyorum kredi Kartı var bende eşim ondan bakıyor nakit akışı hiç yok hesapta
Hayırlı olsun güle güle kullan bende taksitle falan alırım biyerden buralarda çok yer var.
Yakından bakdım canım bildiğin kilimin modern hale getirilmişi halı gibi,her boyu var almayı düşünüyorum en büyüğü 6 mk 150 tl iyi dedi Satıcı tanıdık bizim.Nasilmis onlar iyiymis
Canm benmde zebra perdem var yikaniyor.. belki cesitleri vardir ama. Bende yikanmiyor sanmistim ama mutfak perdesi olunca tak geldi cikardm, ilk bas sarstim biraz ama yaptim. Hic denedin mi canm. Hani denemediysen veya bilmiyorsan diye soyluyorum.Hepinize hayirli aksamlar canlar..
Haftalik gorevler guzel Ama Benim perdelerim zebra perse yani yikanmiyor
Ikinci olarak ben evime 1,5yil oldu tasinali ve henuz kitaplarimi dizebilecegim dolap anlamadik
Cogu Cati katinda kolide duruyor hala
Bunlarin yerine bana baska gorev verseniZ olurmu acaba?
Nill41 canım benim de stor ve zebra? Nasıl yıkıyorsun acaba?
Canm ben de o perdemi yikamayi dusunuyorum. Sole bir iki gun icinde havalr guzel oluncaa. Smdi tam nasl cikardgmi hatrlamiorum ama cikarinca tekrar yazabilirim buraya. Cikardiktan sonra canm ister banyona ister balkonun varsa balkonuna. Yatiriyorum kullanmadgm lifim vardi hani naylon gbi oluyor bole yuvarlak. Onunla deterjan veya ne istersen fosurdata fosurdata yikamistim. Ama bu sefer fircayla yikicam.
Yap canm yap. Silmek gbi olmuyo. Ohh mis oldu diceksin bakk hatirldgm kadaryla tik tik diye cikip takiliodu yani.Nill41 cim çok teşekkürler canım balkon var, eşime söyleyim çıkarsın yapayım bari
yesa cım görevleri eksik olanlar için ne yapılıyor
Bi de şu yeni görevlerin olduğu sayfa kaçtı bi kaydedeyim ben o listeyi..