Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar;
dün baya yorulmuşum,hala canlanmaya çalışıyorum
yesa 'cım listeye ekledim canım kendimi.
Kizlar bu işlerin yapıldıgini nereye bildireceğiz
sağol canımsende öylesinnnSüpersin canım gördüm adını
Dumur oldum, yutkunup cevap yazicam naptin kiz seeeenKimseye söylemek yok ama bak tamam mııııı
105 tanecik. Oda çoğunu eşimle oturduk eledik giyiyorum giymiyorum diye. Bu kalanları da giymiyorum ya çoğu dolap bekliyor dışarı çıksam giyerim de işte evde küfleneyim istiyorum
Benim ayak güççük annem güççük 36 giyiyorum ben. Olur de kapına yığayım
Ya benimki de azilarimu cikariyor acep, hem mutsuz ve muzmuz birkac gundur..Haftalık 4+4 üm tamamdır
Link atarsanız yazayım yada biriniz hayrına yazın dehşet uykusuzum dünden beri hiç uyumadım daha. Kızım sabah 6 gibi yattı, büyük kızımı bekledim yeni gitti biraz uyuyayım olar mıııı?
Bu günkü görevde süper olmuş kızım tv yi çizmişti, elden geçer ikisi de
@bendimahi anneni bana da yolla. Ben benimkini kandıramadım. Ona Note3 ü verip 4 e terfi edecektim. Almadı kullanılmış istemem diye. Şimdi gidip note 3 alacak.
Kızlar ödev vereceğim vermesine ama ilk haftadan sonraki haftalar (benim olmadığım 2 hafta) nasıl ödevler vermişseniz verilecek şey kalmamış resmen. Bir de yani ne desem bilemedim. 2 dolap dedik bu hafta tüm dolapları elden geçirenler var. Ben gene kendi dilimden devam edeceğim. İşi az bulanlar kendilerine iş yaratırlarsa sevinirim. Ben yaratamadım.
Evet canım leslie 1- 2- 3 her türlü mili denedim
Ama bugünden itibaren chentiq ile jillian yapmaya karar verdik ve 30 günlük düello ya başladık
Gel sen de katıl bize
Canım özel mesaj ile haftalık görev örneği atabilir bence kızlar, hiiiiç aklımıza gelmeyen görevler çıkabilir :KK50: 7 günümüz var çok çok az görev olursa beğenmeyen de çıkabilir bence :KK60:
Bu sefer olmuştur umarım:) Kırmızı kısımlar siliniyor.Kizlar ben hala coklu alinti yapmadan nasil bildirim yapacagmi anlayamadm yahu
yardimci olmaya çalistim ama bak bakalim yapabilcenmi :)Kizlar ben hala coklu alinti yapmadan nasil bildirim yapacagmi anlayamadm yahu