- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynalar silindi kizlar
1) dagci
2) eniyikadinoyuncu
Canım hoşgeldin yesa ilgilenir seninle birazdan cevap verir :) çalışıyor kendisibenide alirmisiniz kizlar aynalarimida sildim geldim
Benim ilaçlar ve anaktarlıklara yer bulma.vs.kaldıslm kizlar. tum aynalarim bitti. gumuslugu de sildim.
oncesi sonrasi yapacaaktim gorevler icin ama sd karta cekmistim resimleri o da hata verdi. resmen koca bir poset ilac attim. bazi kremlerin kutusu bile acilmamisti.
simdi tek odevim anahtar vs yer bulmak. o da zaten tamam gibi. siz ne yaptiniz? bitti mi?
bu ne kadar pişik kremi,kim pişiyor ev de bu kadarslm kizlar. tum aynalarim bitti. gumuslugu de sildim.
oncesi sonrasi yapacaaktim gorevler icin ama sd karta cekmistim resimleri o da hata verdi. resmen koca bir poset ilac attim. bazi kremlerin kutusu bile acilmamisti.
simdi tek odevim anahtar vs yer bulmak. o da zaten tamam gibi. siz ne yaptiniz? bitti mi?
benim aynalar tamam kızlarÖDEVİNİ YAPANLAR
1) dagci
2) eniyikadinoyuncu
3)feraceli
4)naz__24
Ellerine sağlık canım misss gibi olmuş
Ohhhh benim aynam az 1 adet gardolapda var,1 adet yatak odasında var,küçük bitanede banyoda silinmiş bilin lakin bugün çok işim var yine
Benide alın aranıza benide
Şimdi görev camlarımı silmek bana biraz anlatsanız arkadaşlar size zahmet :)
Ayna dicektim cam demisimOhh süpermiş canım senin ya benim tam 2 katı
Hoşgeldin canım almaz olur muyuz
Yok canım cam nerden çıktı, ayna ayna
Hoşgeldin kuzummm
Bugunun ödevi en az 3 ayna silmek. Ama bu zorunlu değil.
Bir de haftalık zorunlu gorevlerimiz var cumaya kadar yapmamız gerekiyor. İlk sayfada yazıyor bu haftanın gorevleri.
benide alirmisiniz kizlar aynalarimida sildim geldim
canım 3 değil ya tüm aynalar kızlar tüm aynaları silin ya 3 yapıp bırakmayın ben daha başlamadım bu arada