- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
tesekkür ederim tatlım
bakalım 2 görevim kaldı baharatlıklarla gözlük saatide yapınca bu hafta ok
günlükleride elimden geldiğince yapmaya çalışırım
İnşallah canım benim yaparsın sen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim tatlım
bakalım 2 görevim kaldı baharatlıklarla gözlük saatide yapınca bu hafta ok
günlükleride elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Ellerine sağlık canım misss gibi olmuşgünaydın kızlar ben haftasonu giremiyorum nete anca hafta içi
baya bir sayfa ilerlemişsiniz tek tek yorum yazamıyorum ama hepsini okudum ellerinize sağlık
ben günlük ödevleri yapamıcam bu belli oldu haftalığı yapsam kar zaten ama iyi motive oluyor gerçekten
bende haftasonu buzdolabımı temizledim ve ilaç kutumu düzenledim artılarımı alayım lütfen
bunlarda fotoları
Günaydın kızlar bugün odevimizzzzzz
EVDEKİ TÜM AYNALARI SİLMEK
Şöyle bir bakıyoruz kaç tane olabilir benim 2 yatak odası 2 giriş 1 banyo 1 tuvalet toplam 6 yaparız yaparız
Hoşgeldin canım bence iyi düşün ARI gibi çalışıyoruzBenide alın aranıza benide
Benim kadar değildir heralde HoşbuldumNAZ_değildir heraldet: 42503277 .!.:Hoşgeldin canım bence iyi düşün ARI gibi çalışıyoruz
Gel gel ama sen hepimizi gecersin masallah iyi ev işi yapar pek hamarattir arkadasBenide alın aranıza benide
Gel gel ama sen hepimizi gecersin masallah iyi ev işi yapar pek hamarattir arkadas
Bu aralar yoktun ondan sordum. Paylasimlarini bekliyoruz. :))E eniyikadinoyuncu buradayım canım :)
Benide alın aranıza benide
Benide alın aranıza benide
Şimdi görev camlarımı silmek bana biraz anlatsanız arkadaşlar size zahmet :)
Tamam bakıyorum hemenhosgeldin. kurallarimiz ilk sayfada. hamarat dediklerinde gozum korktu ...