Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim aklimda ki görevlerde biriydi ama 3 mu 4 mu 5 mi emin olamıyordum supersin canım
bugun gorevi ben verecektiiim gec kalmisim petekleri ekimde silecektim kış girmeden. Neyse şimdi elimden cikmis olsun.
Dün ben yapacağımı söylemiştiiiimmmO zaman dünü de 7 kişiyle kapattık tabii 2 muamma var yine de diyelim
Fark etmez canim takildim ben de sana .Hafta içi benden ödev çıkmaz zaten canım sabah kalk kendini hazırla çocuğu hazırla işe git derken ödev verilmiş oluyor sen de yarın verirsin
yesa canım bende yapdım ödevimi bakkkk :) ama eklemeyi tlf yapmak çok zor sen yapsan olurmuEki Görüntüle 1625068 Eki Görüntüle 1625069
yesa yapdım canım uğraşma bi daha zor değilmiş :)
İşde bunlarda baharatlıklarım :)
Eki Görüntüle 1625094 Eki Görüntüle 1625095
Buda anahtarlar için bulduğum çare asacak yerim yok malesef
Eki Görüntüle 1625097
Tamamdır benim görevim bitti
Cuma günü toplu bi sunum yaparım
Heves ettim çok Parça Parça oldu
iyi gecelerrrrrr
bütün ütülerimi bitiremedim malesef misafir geldi ancak 7-8 parça yapabildim o da ödev olduğu için
Günaydın kalorifer peteğimizaten toplamda 4 tane var 3 ü büyük 1 küçük sayılır acaba hangi ara silicem du bakalım
Kalorifer peteği mi? Allah birkez daha 3+1 eve geçtiğim için şükrediyorum. Eski evim 6+1 ayvayı yemiştim
Kızlar ben köyde fındık topluyorum petek silmekten daha zor emin olabilirsiniz
mahvoldum..
aktar dukkanindan sevgilerle...
Bizim işler hep aynı ilerliyor seninle yoksa sen ben misin? :)))
Dün ben yapacağımı söylemiştiiiimmm
Kalorifer peteği hım güzel ödev yapabilirsem yazarım kesin
Eki Görüntüle 1625550 Bitti canım ama nazda bitti bu çocuk Odası'nın bariz belli zaten :) eski hali
Eki Görüntüle 1625551 Bu da yeni hali :)
Mutfakla,salon silindi etti üç petek
Bende çocuk odası belli diye çekdimdiğerleri belli değil,çocuklar sürekli üzerinde boya çalışması yapıyorEllerine sağlık canım süper olmuş, ben de mutfak, oturma odası ve yatak odası sildim, öncesi sonrası çektim ama belli değil o yüzden eklemedim
Bende çocuk odası belli diye çekdimdiğerleri belli değil,çocuklar sürekli üzerinde boya çalışması yapıyor