bu kadr istenmedigimi bilsem yazmazdim
Allah yardimcin olsun canimBugün gardrop temizliği ve düzeni vardı aklımda ama tez için veri tabanı oluşturmam gerekiyordu ona el atayım dedim ama bir kez daha anladım ki sayılardan hoşlanmıyorumşu tez bitesiye kadar herhalde 10 yıl yaşlanacağım. Kızlar çok duanıza ihtiyacım var, tez danışmanım çok zorluyor bazen, yoruldum artık
begenmenize sevindim canimBugünün ödevi çok makbule geçti, istenmez olur musun hiç? Kızlar takılıyor benceben sizin bu hevesli halinizi görünce gaza geliyorum yorgun olsam bile kendi çapımda bi şeyler yapmaya çalışıyorum. O yüzden aynen devam
BUGÜNKÜ ÖDEV
Musluk temizlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. ruzgarinannesii
2. eflalim
3. yesilkubbe
4. littlebutterfly
5. catuke
6. anka_misali
7. eniyikadinoyuncu
8. vuslat
9. bi kahve
10. chentiq
11. maral
12. yesa1
13.cnntrm
14.mirjam
15.naz__24
16.Nill41
Gunaydın mıllet
Tamam cnm versonler.bak beklıyom burda merakla.bendımahı ıstıyordu nerdesınCanimmmm lütfen öyle deme takılıyorum valla ben
Aklımda odev var ama daha önceden verdim ben odev. Bekleyelim hiç vermeyen arkadaşlar versin bugün de
Tamam cnm versonler.bak beklıyom burda merakla.bendımahı ıstıyordu nerdesınbendimahi
Dun de yazmıştım tv de bir kadın kola doktu. 4 yıl temizlenmemiş o wc tertemiz yaptıkizlarr klozetin dibine napsam ne doksem
çamasir suyu dokdum beklettim firçaladim gitmiyor oradaki kireç
tuz ruhu var 5 yil once elime geçti klozet için, o siralar kullanmsitim ama baska hiç kullanmadim dun dolabi duzenlerken elime geldi onu doksemmi dibinde az var zaten
korkiyorum ben bu meretden hep haberlerde çikiyor ya zehirlenenler
ben karistirmam hiç bi ilaci ama korkuyorum yinede