Oo süperKızlar, çeyiz sandığınızı açıyorsunuz ve içerisinden en beğendiğiniz en kıyamadığınız şeyi alıp kullanmaya başlıyorsunuz. Eğer kullanmak istemiyorsanız da bir yakınınıza hediye ediyorsunuz. Bekarsanız, annenizin hazırlamış olduğu çeyizliklere aynı işlemi uyguluyorsunuz. Çeyiz sandığınız yoksa, hemen çarşıya çıkıp bir yakınınıza hediye etmek üzere yarım elma gönül alma olayına girişiyorsunuz
bu canım
olur canım olur
Canım sadece cuma günleri diğer topik 'e gidip, madde 1-2-3-4 yaptım yazacağız
ooooooooooooooooooooooooh missssssssssssssyarın da diğer konuya 4 madde tamam yazdık mı süperizzz
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
Haftalık 3-4 görev, günlük 1 ödevimiz var canım yarın gece son günümüz, o yüzden sen cumartesi sabah yeni hafta ile başla
Amaa tabii ki bugünkü görevi yapabilirsin, hemen üst tarafa yazdım
Evet zor bir süreç sizi bekliyor. Allah yardımcınız olsun canım. Çok geçmiş olsun.Bizimde baba tarafından almış
Şekerle besleniyordu kızım. Yemediği zaman elleri titriyordu yiyince oturup kalıyordu. Çok su içmeye başladı. Sonra sık sık tuvalet ve gece altına yapmaya başladı. Gitgide de zayıfladı. Ben şüphelendiğimde herkes bana kızdı çocuk o şeker yer, su içer altına yapar diye. Hiçte kulak asmadım doktor a götürdüm. Tahliller sonucu çıktı zaten.
Çocuk doktor u endokrin e yönlendirdi. Önce çocuk doktorunda çıktı.
Endokrin de de vücut insülin üretmiyor çıktı.
Henüz 6 yaşında olucağı için ilaç kullanmak için yaşı çok küçük diyet yapacaksınız 3 ana öğün, 3. Ara öğün beslenicek, abur cubur yok ve 3 ayda bir kontrol olucak 10 yaşından sonra ilaç başlarız dedi.
Benimde hipoglisemim var dün kaç şekerim bir türlü 70 olmadı ilacım bitmişti almayı unuttum sürekli 55 50 idi. En son ki meyve suyu 72 yaptı da kendime geldim.
Zor bir yaşam oluyor.özellikle çocuğum için ama alışmak zorundayız.
İnşallah csnım benim. Yine de şükrediyorum sağlıklı yanımdaCok gecmis olsun. Cocuk icin zor olacak ama ustesindeen geleceginize inaniyorum
ya bana bugün bir ödev veriiiin bu çeyizişi beni kesmedi :)
Canım geçmiş olsun hep aklımdaydınCanlar kaç gün oldu giremedim bir türlü. Bayram bize kötü geldi. Küçük kızım konjoktivit oldu gözleri iltihap tan şişti kapandı. Büyük kızım ilk okula başladı aman hem çok güzel hemde çok yorucuymuş. Şekerimiz için endokrin e gidip geldik tip1 diabet iz. Vücudu insülin üretmiyor kızımın. Olsun yine de çok şükür. Epey koşturmaca içine girdik. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Evimi dip köşe temizledim dün. Canım çıktı be ama güzel oldu tabi
Geriye dönük okumaya ilk fırsatta başlicam öpüldünüz efendim.
Çeyiz sandığı derken? Benim çeyiz sandığım yok ki yaw
Çok oldu evleneli sandık neyin kalmadı.
Ütüm var bugün onları yapsam olur mu?
Canım geçmiş olsun hep aklımdaydınçok geçmiş olsun miniğime benim prensesim de olur arada oğlumda olmuşdu Gözlerinden Yeşil akıntı gelmişdi çok kötüydü ve şaşırtıcıydı.
yesa canım tv ünitesi bitti kaldı banyo Duvarı resimler yarın diğer topicikde
Hiiii hiç tutmam kullanmadığım işime yaramayan ne varsa gittiCanım ceyiz Sandığı yok bende de ama hani hurçlar falan içinde kullanmadığın kiyamadigin bir şeyler varsa çıkar kullan yoksa utu yap. Bizim kızlarinda utusu hiç bitmiyor
Bulaşıcıymış naz bu. Kalabalıkta kimden aldı bilmiyoruz. Kuzum gözleri şişince yürüyemediği için hep ağladı. Damla da yaktı hep. Şükür yaradana şimdi daha iyi.Canım geçmiş olsun hep aklımdaydınçok geçmiş olsun miniğime benim prensesim de olur arada oğlumda olmuşdu Gözlerinden Yeşil akıntı gelmişdi çok kötüydü ve şaşırtıcıydı.
yesa canım tv ünitesi bitti kaldı banyo Duvarı resimler yarın diğer topicikde
Evet canım Bulaşıcı biliyorum Semih ağır geçirdi ondan önce duru abisine geçirdi zaten kız hafif atlatır oğlan hastanelik olurBulaşıcıymış naz bu. Kalabalıkta kimden aldı bilmiyoruz. Kuzum gözleri şişince yürüyemediği için hep ağladı. Damla da yaktı hep. Şükür yaradana şimdi daha iyi.
Ah çocuklar hasta olmasın mümkünse dayanılıcak gibi değil
Ah canım dünde boyamadı Poyraz Karayel vardı zıkkım dizi deli etti beniEllerine sağlık canım valla ama nası yaptın ev Karışıkken iyi yapmışsın valla. Boya isinde gelişme var mı. Bir de yarın diğer topik 4 madde tamam yazarsan chentiq ekler listeye
Evlendirmem seni feraceliEvet bnde bekarım
Woww gecelik hee iyimişCeyizim yok benimde kayinvalidemin aldığı takımlar duruyordu etiketi üstünde bi gecelik bide sabahlik çıkardım bari giyiyim havalar daha sogumadan:)
Hiiii hiç tutmam kullanmadığım işime yaramayan ne varsa gitti
Bir sürü perde vardı 6 odalı evden kalan hepsini verdim ihtiyacı olana. Evler zaten kalabalık birde onlar olmasın daralıyorum yoksam
Ütü bitermi şekerim takım elbise giyiyor eşim biter miiii.
Kızlar uyusun hemmen başlarım ütüye.
Tv dolapları bana ait değil, onlar eşimden sorulur,onun kabloları falan var çekmecelerde sağolsun o yapar
yesa kkuzum ben haftalık görevleri yaptım
Bugünün görevide tamambir arkadaşım evlenicek ona çeyizimden fincan takımı getirdim
Ah canım dünde boyamadı Poyraz Karayel vardı zıkkım dizi deli etti benibi hışımla kalkdım tv Ünitesi'ni yerleştirdim önce temizledim tv önündede durdum gık diyemedi ortalığı topladım canım dağınıklık kalmadı banyo duvarınıda bu akşam silim diyorum sonra topiğe eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?