Hımmm o zaman sana göre bir ödev bulalım. Valla aklıma düzgün bişey gelmedi. Yapılacak ne işin var?Kapalıları gecen gün sildim .. Aynalar günlük siliniyor.. Ütü de dün yapıldı :) ben napayım şimdi :)
Hımmm o zaman sana göre bir ödev bulalım. Valla aklıma düzgün bişey gelmedi. Yapılacak ne işin var?
öhömmm öhöhmmmm gelelim bugün ki göreve sıkı durunnn :))))) bugün mutfak dolaplarını ele alıyoruz serbest bırakıyorum ister içli dışlı silin ister sadece kapaklarını silin isterseniz sadece içini düzenleyin siz bilirsiniz hade kolay gele
Günaydın prensesler. Bugün külkedisi yok sanırım aramızda saat 10:30 olmuş topiğe ilk gelen benimKalkın bakim tembel tenekeler. Hemen seve seve veriyorum bugün ki ödevi, en az iki makine çamaşır yıkanacak ve evin bir odası süpürüp silinecek. Eğer çamaşır yok, bütün odalarınız temizse eğer bir tane balkon yıkayabilirsiniz, ütüsü olanlarda en az 10 parça ütü yapabilir.
Günaydın cnm ben saat 7 de uğradım baktım kimse yok çıktım işimi yaptım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Banyoyu lavaboyu wc yi yıkadım
Çamaşır attım makineye
Tüm evi süpürdüm
Sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Balkonları süpürdüm
Balkonları sildim
Çamaşırları serdim
maşallah bu ne hız arkadaşım..bende
bulaşık makinamı yerleştirip çalıştırdım
mutfagımı topladım
odalar temiz evde eşim ve ben iki kişi olunca temiz odaların kapılarını kapatıyorum ve o odalara girmek yasak oluyo
bugün misafirim var süpürülüp silinecek her yer yemek yapılacak akşam için, ödev var ben ütü yaparım her halde bol bol
Kızlar süpersiniz ama sohbeti diğer tarafta yapıyoruz. :26: Buraya sadece biten ödevleri yazmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?