- Emoji Skoru
- 5.328
- Puanlar
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerji vb durum yoksa kusura bakmasınlar da o kadar kimyasal ve hormonları etkileyen bir ilacı kullanmanızı beklemeleri çok saçma. Kesinlikle ilaç almayın, eşiniz bi zahmet prezervatif kullansın. Yapmayın kendinize bunueşim prezervatif sevmiyor..
bu ilacın yan etkisi yok kilo bakımından dr o yüzden bunu verdi
ama ben yine de emin değilim tabii
Ben 3 ay yasmin kullanmstm killanma kilo alimi yasamadm hatta kilo vermeye basladim ilacla mi alakali bi durum tam blmyrm sonra biraktm cocukla ne kadar alakasi var blmyrm biraktiktan 4 ay sonra cocuk istedik 7 ay sonra oldu sanmyrm ama onun bi etkisi oldugunu yinede arastr istersen baska doktorada gideblrsnÖncelikle herkese merhaba,
Bu sabah sait çiftçi şayan şenliye gittim. Aslında internette yazılanlardan çok daha farklı olarak kadın gerçekten çok kaba birisiydi ve sertti. Herneyse internete güvenmemek gerekliymiş demek..
Asıl meseleye gelince şimdi bu hoca bana doğum kontrol hapı olan denielle yazdı (yeni çıkmış diğerlerinden galiba daha farklı)
Ama mesele şu ki ben evleneli bir ay oldu ve çocuğum yok, uzun bir süre düşünmüyoruz ama genelde duyduklarım daha hiç çocuk doğurmadan bu hapları kullanma, kısır olabilirsin çocuk olmadan böyle şeyler kullanma diyorlar ilk çocuğun bir olsun sonra korun böyle şeylerle falan ..
Tabi ben de deli divane düşünüyorum elbette burda kullanan ablalarım yaşıtlarım vardır.
Kullanmalı mıyım kullanmamalı mıyım?
hiç korkmayın, ben evlenmeden 1 ay önce kullanmaya başladım, evlenene kadar anca etkisini gösterir diye. Bana da hep kullanma, çocugun olmaz diyenler oldu ama ben umursamadım, 10 ay kullandım. Bıraktıktan 1,5 ay sonra da hamile kaldımÖncelikle herkese merhaba,
Bu sabah sait çiftçi şayan şenliye gittim. Aslında internette yazılanlardan çok daha farklı olarak kadın gerçekten çok kaba birisiydi ve sertti. Herneyse internete güvenmemek gerekliymiş demek..
Asıl meseleye gelince şimdi bu hoca bana doğum kontrol hapı olan denielle yazdı (yeni çıkmış diğerlerinden galiba daha farklı)
Ama mesele şu ki ben evleneli bir ay oldu ve çocuğum yok, uzun bir süre düşünmüyoruz ama genelde duyduklarım daha hiç çocuk doğurmadan bu hapları kullanma, kısır olabilirsin çocuk olmadan böyle şeyler kullanma diyorlar ilk çocuğun bir olsun sonra korun böyle şeylerle falan ..
Tabi ben de deli divane düşünüyorum elbette burda kullanan ablalarım yaşıtlarım vardır.
O sevmiyor diye bişey yok. .kim severek kullanıyor ki?? Eşine söyle bencillik yapmasın. O sevmiyor diye sen neden vücudunun dengesini bozup ilaç kullanacakmışsın ???eşim prezervatif sevmiyor..
bu ilacın yan etkisi yok kilo bakımından dr o yüzden bunu verdi
ama ben yine de emin değilim tabii
Ama mesele şu ki ben evleneli bir ay oldu ve çocuğum yok, uzun bir süre düşünmüyoruz ama genelde
hadi dr u karaladınız bari başka dr a gitseydiniz çevrenizde herkes 6 sene tıp okumuş ahkam kesiyor galiba ayrıca konu bdv lık değil kadın Doğum bölümüne açılmalıydıgenelde duyduklarım daha hiç çocuk doğurmadan bu hapları kullanma, kısır olabilirsin çocuk olmadan böyle şeyler kullanma diyorlar ilk çocuğun bir olsun sonra korun böyle şeylerle falan
Öncelikle herkese merhaba,
bana alerji yapıyor amaAlerji vb durum yoksa kusura bakmasınlar da o kadar kimyasal ve hormonları etkileyen bir ilacı kullanmanızı beklemeleri çok saçma. Kesinlikle ilaç almayın, eşiniz bi zahmet prezervatif kullansın. Yapmayın kendinize bunu
ama bana alerji yapıyor o yüzden o da istemiyorKullanıma sunulan bir ilaç kısırlık yapmaz tabi, yapsa doktorlar yazmaz zaten ama şu da bir gerçek ki bazı kadınlarda olumsuz etkileri olabiliyor. Bu konuda bencil adamla sevişmeyin valla bak. Prezervatif sevmiyorsa kadınlar da durmadan ilaç takibi yapmayı, bir gün bile unutursa risk almayı, belki kıllanma yapacak belki iştahını artıracak ilaçları kullanmayı sevmiyor. Hiç yan etkisi olmayan bir şey dururken partnerini ilaca yönlendiren erkekler çok bencil.
bunu hangi doktor yaptı benim gittiğim doktor mu????Hayatimda o kadat gerizekali 1 kadin gormedim ben.
Ki ben dr degismem kendi doktorum 18 19 yaslarimdan beri ayni ve kizimin ebe amcasi.muthis 1 insan.
Bir yaz izinliydi ve acil 1 sey danismam gerekiyordu.
Alttan muane etmeyecegim herhalde dedi.hayir edin dedim.kimliginde bekar yaziyor bole herseyi yapip sonra geliyorsunuz demez mi
Pardon dedim benim 1 kizim var bosanmis 1 kadinim kaldi ki bekarkan bakire degildim ve seni ne derece baglardi bu durum.
Isini adabinla dilini tutarak yap dilini koparirim dedim.
Yani cildirdim.
Nazik centilmen ve anlayisli güleryüzü bir doktorum oldugu icin sukur ettim.
Yonetimede sikayette bulundum.