Kullanmaktan Vazgeçemedikleriniz Neler ?

Sebamed likit...kesinlikle vazgeçemediğim temizlik ürünüm;
Saç boyası olarak Loreal den şaşmam,
Makyaj malzemelerimde, allık ve terracota da avon veya golden rose; göz kaleminde cecile veya hacı sürmesi; ruj çok kullanmıyorum ama kullanırsam golden rose veya nivea dudak koruyucusu; pudrada max factor; rimelde Loreal özellikle teleskopik;far kullanmam....makyaj temizliğinde Bebek acı badem sütü...
Saç bakımında şampuan olarak Dove, bakım olarak badem yağı
Çanta ayakkabı takıntım yoktur ama Converselerim hiç eksik olmaz
Parfüm, Dior pure poison, deodorant da Nivea tercihim

sephora eyelınerr volum expres rimel clinique soft fınısh make up fondoten ammaaaaaaaa amaa bunların dısındaaa exipial krem ve vezelın napyımm vazgecemıorummmmm bunlardaannn teyzem para dokup de ıyı markalar alsa da bnaaaa sırnaşık şey

maybelline colossal , falsies , define lash rimel
cecile 03 numara seftali tonu ve cathrine arley kahve simli allik
yves rocher kahve far
cecile kalemler koyu kahve ve siyah
maybelline glamour red yves rocher açik pembe ruj

Moschino glamour ,Azzaro Twin ve Amor Amor vazgeçemedigim parfumler

Dalin kuru bebe yagi lavanta ve papatya ozlu =)

iste benim vazgeçemediklerimde bu kadar

kıyafet anlamında söyliyim ben de..tayt aldımm uzun zamandır istiyodum ve aldım çok güzell toz pembesi bile var onları da almayı düşünüyorum sanırım artık hiç vazgeçemiycemm :)

Clean&Clear yüz temizleme toniği ve nemlendirici kremi (aslında değiştirmek ve daha kaliteli bir marka kullanmak istiyorum. Ama nedense değiştirdiğim zaman memnun olmuyorum yeni aldığım üründen ve tekrar gidip bunlardan alıyorum :sm_confused:)
Estee Lauder Pleasures parfümüm :asigim:
Ruj sürmeyi sevmediğim için onun yerine nivea çilekli veya vişneli nemlendirici dudak stikleri (3-4 haftada bir bitiriorum alırken 3-4 tane alırım o yüzden genelde.. ayrıca tadı da çok güzel :icecream: )
John Frieda Collection Go Blonder saç şampuanı ve kremi.. Yazın başından beri yeni hastaığım oldu. hatta en son annem kargoyla yolladı bana burda bulamadım diye :dance:
Deotak krem deodorant ( sanırım 11-12 yaşımdan beri kullanıyorumdur. Koltukaltıma bundan başka hiçbirşey sürmedim şimdiye kadar sürmemde!)
Estee Lauder Extra Brightening Foundation (çok seviyoruuum geçen ay 3. kere aldım)
La Praire pudra (1 kere aldım ama hayatımda kullandığım en mükemmel pudra. Yalnız fiyatı çok pahallı olduğu için tekrar alamadım henüz senağlama )
Golden Rose 50 nolu oje (10 tane falan bitirmişimdir sanırım şimdiye kadar alkisalkisalkis parlament mavimsi bir rengi var içinde minicik mavi ışıltıları var. Tırnakta o kadar tatlı duruyor ki anlatamam! )
Konad tırnak süsleme ürünleri (çok severim süslü tırnakları. Vazgeçemememin mükemmel bir ürün olması ve tabi ki konad satış temsilcisi olmamında katkısı var şakkıdı )

Çok mu uzun bir liste oldu ne? Aklıma gelen herşeyi yazdım ama eminim vardır daha vazgeçemediğim ürünler.. Bence yeter ama bu yazdıklarım bayanssulusmile

rexona dedorant
dove el kremi
kajal göz kalemi - - Rimel ( bime çalısıyorum resmen )
Ve tabiki olmazsa olmaz küpeler .. zaten aksesuar olarak taktıgım teksey küpedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…