Kullanmaktan Vazgeçemedikleriniz Neler ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Bittiği zaman tekrar yenisini aldığınız, sürekli kullandığınız yani kullanmaktan vazgeçemedikleriniz çok memnun olduklarınız neler ?

Bunu illa ki kozmetik ürünü yada makyaj ürünüyle sınırlandırmıyorum..bittikçe yenilenen diğer şeyler de olabilir mesela lens gibi, saç boyası gibi gibi yada güzelliğimize yardımcı diğer şeyler gibi (alet edevat da olabilir)
özellikle makyaj ürünlerinde rengin adı veya numarasını da yazarsanız çok daha faydalı olur..

hepimizin tavsiyeleri belki biraraya gelirse ortaya harika bir ürünler listesi çıkar ve herşeyin en mükemmelerine kavuşuruz inşallah :)

ilk ben başlayım

Rimel olarak maybelline volum express waterproof (siyah renk)
Fondoten olarak max factor lasting performance fondoten no (105)
nivea soft krem
maybelline colorama ojeler (özellikle koyu kırmızı koyu pembe, bordo ve mor ojeleri)

diğer ürünlerde vazgeçemediklerimi bulamadım..

bunlar benim demirbaşlarım...sizinkiler neler ?

Neutrogena ürünleri.Özellikle Deep clean serisi.Yüz temizlik jeli,toniği ve maskesini öneririm.

neutrogenanın göz makyajı temizleme losyonu ve rosense gül suyu maybelline volume express rimel nivea yüz temizleme sütü daha aklıma gelmiyo ama bu ürünler bende hiç değişmiyo

Bağlı kaldığım hiçbirşey yok.
Makyaj yapmam sadece sürme ve rimel çok hafifde dudak parlatıcısı.
Parlatıcımı nıvea dan yana seçerim ama olmassa olmaz değildir benim için.
Türkiyede istediğim rimel yokbir çok marka denedim ama hepside kirpiklerimi örümcek bacağı gibi yaptı.

:smiley-cool:Volume Express Rimel Siyah,siyah Göz Kalemi Avon, Vazgeçemem,kirmizi,bordo.pembe Oje Maybelline Rujlar Vazgeçemediklerim Arasinda Olmazsa Olmazlarim.birde Dior Addict Parfümüm

golden rose 345 pembiş rujum yada eliteyine pembe rujum :))) isterse hiç göz makyajım olmasın ama şu pembe rujum olmadan asla çıkmam dışarı..birde tabi bazen lenslerim güneşcim sen bilirsin :)))

nemlendirici krem. 886 no ucuk pembe dudak kalemim,bruno banani parfum ve simsiyah rimelim olmazsa olmaz

ben yenıyım arkadaslar ama yazymistedm babe nemlendiricim imex sivilce kremi ve dudak parlatıcım fondoten diil nıye sıvılce kremi dersenz akne tedavısı goruyorum zaten fondoten gibi kapatıyo parlatıcım loreal ve barbara rout rimel sanki sihir yapıyo kirpikleretonığim de rosense gülsuyu

nemlendirici kremim şuan sıkıldım o yüzden dermolociga ya geçicem active most
i.d bare minerals ligt fondoten
lancome star bronzer 02intense pudra ama ben allık olarak kullanıyorum bitti yine alıcam
max faktor masterpiece volume siyah maskara
ve olmazsa olmaz tavsiye ederim süper
Christian Dior 800 no concealer (göz altı kapatıcım)

farlarda olmazsa olmazım yok oan hangi ruh halim ve kıyafetse ona göre renk ama yinede kaliteden kaçmam diğerleri puf uçuyo ondada terciğim lancome dior ve artdeco tercihim

sevgilerimle
mutlu ve güzel günler

canım bende bazı şeyler olmazsa olmaz değenlerdenim.. kremlerim.. tonik,maskelerim,makyaj malzemelerim,vitaminlerim,ojelerim ,parfümüm ve takılarım olmadan bi yere gitmiyorum...yani kalınacak yerlerden bahsediyorum...

Benimde olmazsa olmaz dediklerim ve kullanmaktan vazgeçemediklerim;
Nivea dudak parlatıcısı,catharine arley pudra,FlorMar eyeliner,göz farı rimel ve ruj,Maybelinne 2'si1 arada göz makyajı temizleme losyonu,privacy parfüm

benim vazgeçilmezlerim;

- parfümlerim; angel ve armani she
- rimel, maybelline volum express siyah
- göz kalemim clarins siyah
- french manikür için ; flor mar 301-310-319
- saçım için elseve boyalı saçlar için şampuan ( kırmızı ambalaj)
- hoşuma giden herhangi bir marka dudak parlatıcı
- kesinlikleee flor mar allık terracotta
-avon un durulanmayan saç kremi
- nivea roll-on
- flormar 321 kırmızı ojemm, özel günlerimde orkidten şaşmam
-sonraaaa abur cubur derseniz eti cin, cartedor karamelli , magnum bademli ayyy daha ne vazgeçilmezlerim var saymakla bitmeyecek galiba kestim....

cildim için gülsuyu
kirpiklerime badem yağı
tresan şampuan (içine bal ve bademyağı da ekliyorum)
ayaklarıma dirseklerime vaselin sürerim
banyoda doğal sabunlar kullanmayı severim..bu ara zeytinyağlı sabun kullanıyorum. ama çikolatalı sabun yada yosun sabunu almak istiyorum..
bir ara yüzüme nemlendirici niyetin bepanthen sürüyodum ama kıl yapar söylentilerinden çok etkilendim ve bıraktım.şimdi loreal in nemlendiricisini sürüyorum büyük bi memnuniyetim yok ama şikayetim de yok.
aslında iyi bir göz çevresi kremi istiyorum. nivea hiç güzel değil..fayda etmedi.. hafif morluk ve yorgunluk için...
makyaja gelince.malzemeler değişebilir, bağlılığım yok pek öyle.
orkidden son zamanlarda şikayetçiydim..kaşıntı yapıyodu tahriş ediyordu..kotex denedim çok memnun kaldım.

maybelline volume express rimel 4x
barbara bort concealer (göz altı kapatıcısı)
flormar no:48 kırmızı oje
christian dior terracota

canlarım benimde flormar 119 no oje,pastel rimel siyah,pastel terracota ve deborah marka nar çiçeği ruj
cilt temizliğinde de loreal pure zone serisi mükemmel herkese tavsiye ederim
sağlıkla kalın mutlu kalın....

benim vazgecilmezlerim:
-siyah kalıcı bir göz kalemi
-loreal kiss proof kalıcı ruj no:303 (ancak üretimden kaldırıldı yerine baska urunler cıkardılar.cok uzuldum sımdı surekli her yerde arıyorum.bazı yerlerde hala satılabiliyor)
-nivea visne rengi dudak nemlendiricisi
-visne rengi dudak kalemi
-ıslak mendil
-naneli sakız
:)

şöyle diyelimm

oriflame visions dynamic ikiliz göz kalemi (3474) laurel &hardy
Oriflame visions bootylicious dudak parlaıtıcısı (5779) virgin
Oriflame visions freaking amazing rimel (3675) catwoman --[siyah]--
oriflame visions soul mates göz farı (2998) barbie & ken
oriflame Mik& honey 2si 1 arada tonik (10634)
oriflame koruyucu krem (4903)
parfüm olarak (sık sık değiştiririm şu anlık) = oriflame northern lıghts edt bide northern lıgths'ın roll-on (koltuk altı bilyalı ter parf.)

o kadar,,haaa bide günlük mesela bi arkadaşıma gitçeksem fln =
giordani gold (deodorant)

canımcım tüm ayrıntılarıyla istemişsin o yüzden uzattım neyse hadi by :hehe:

resimde koymaya çalıştım (bu kadar bulabildim tatlım..)

* evet head & sholders veya clear mentollü şampuanı saç sorunu olanlar için kesinlikle öneririm . zaten ikisininde içeriği aynı sanırsam. ve yıllardır saçımda olan bütün problemler ortadan kalktı. mucize diyebilirim..
* fondoten olarak alix avien pompalı fondoten ama kesinlikle 204 .. çok doğal bir rengi var ve buğday tenliler için kullanılabilir..
* deep clean ın toniği.
* saç boyası l'orieal çok çok açık küllü sarı (başka marka sevmiyorum)
* rollon olarak nivea sensitive -- kokusuz--banyodan banyoya yeterli
* tırnak altı kalemi- arada kullanırım.
* bebedor ıslak havlu - makyaj ya da genel yüz temizliği için
* sensodyn diş macunu ,

oriflame in ikili farı var. barbie ken sanırım.
bi tarafı beyaz,bir tarafı pembe

onun beyazı için alıyorum. cünkü beyaz farı hem kaşlarımın altına,hem de yanaklarımın üst kısmına gözlerimin altına falan sürüyorum. ve çok çabuk bitiyor..
rengi bilen arkadaşlar başka bi far tavsiyeniz var mı? direkt olarak bi beyaz değil hafif kırık ve parlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…