Kullanmaktan Vazgeçemedikleriniz Neler ?

Kapatici: Loreal Touche Magique (Kapaticida hemen hemen her markayi kullandim ama en memnun kaldigim bu oldu, tavsiye ederim. Ozellikle benim gibi gozalti morlugundan sikayeti olanlar icin!)

Aydinlatici: The Body Shop Pink Glow Enhancer (Makyaj oncesi krem niyetine suruyorum, cilde hafif bir isilti veriyor. Seviyorum!)

Rimel: Loreal Double Extension (Bu rimel konusunda henuz karar verebilmis degilim, sanirim benim beklentilerim daha yuksek oldugu icin rimel konusunda titizleniyorum)

Allik: Carmina Terracotta 01 (Uzun sure once almistim ve severek kullanmaya devam ediyorum, yalniz oldukca azaldi ve yenisini arasam da hicbir yerde bulamiyorum. Terracotta alliklar konusunda sanirim sizin onerilerinizi dinleyip alisverise oyle cikacagim)

Far: Pastel Metallics Duo Eyeshadow 65 (Hafif pariltili koyu yesil ve bej... Benim renklerim)

Ruj: Max Factor Lipfinity 570 (Rujlar konusunda cok sikintiliyim; dudagimdan hemen cikiveriyorlar, o yuzden bu kalici ruju kullaniyorum. Bir tarafi parlatici oldugu icin kullanisli)

Eye Liner: Artdeko Magic Eye Liner 50 (Alt kirpiklerimin diplerine kullaniyorum sadece, gayet memnunum)

Şampuan-Sac Kremi: Gliss Renk Koruyuculu (Kumralim ve sacimi kizila boyatiyorum. Boyanin omrunu gercekten uzatiyor)

Sac Sekillendirici: Revlon Equave 2 Phase (Sprey seklinde saca sikiliyor ve kuramaya birakiliyor. Sacimi yumusacik yapiyor)

Vucut Kremi: Johnson's Baby Bedtime Lotion (Kokusuna bayiliyorum, gece yatmadan once suruyorum, kokusu sabaha kadar etkili)

Deodorant: Marks&Spencer Lavender Anti-Perspirant (Kokusu cok hos, yalniz fazla pudrali, giysilerime bulasmasin diye akrobatik hareketler esliginde giyniyorum)

Parfum: Chopard-Wish veya The Body Shop White Musk Body Mist (Ilki gece, oteki gunduz kullanim icin ideal)

hiç bir şey benim için vazgeçilmez değildir ......:1closedeyes:

benim vazgeçilmezlerim
flormar dipliner siyah(daha iyisini dağılmayanını bilen varsa yazsın lütfen)
avon un rujları (her renkten aldım:)
charme ya da avonun 4 renkli parlak allıkları
arkadaşlar 30 a yaklaştıkça göz altımda haffif kırışıklıklar ve çöküntü başladı bana krem önerir misiniz? roc? vichy?

gözaltıbakım kremi olarak size lancome kırışıklık önleyen ayrıca vitamin içeren besleyen kremi önerebilirim.Yorgun gözaltını torbalanan gözaltını onarıp besleyen bir krem.Onu tavsiye ederim.Çok güzel.Selamlar.....

rujum ya da glosslarım olmadan yapamam,rimel göz kalemi kullanmadıgım zmnlar oluyor ama rujsuz asla,guerlain kiss kiss maxishine ve dior addict sürekli kullandıklarım:içelim:

cilt bakım ürünleri arasında tonik yerine gülsuyu kullanırım yıllardır. rosense ise mükemmel bir marka. gülsuyu ise harika bir tonik. pırıl pırıl bir cilt istiyorsanız mutlaka gülsuyunu denemenizi öneririm. yani; gülsuyu da benim vazgeçilmezim.

Son düzenleme:
Gözaltlarımı kapatmak için kullandığım kapatıcım ve tonik yerine kullandığım gülsuyu...

benim vazgeçilmezlerim:

nivea pearl deodorantım
faraway parfümüm ve vucut kremim
maybelline rimelim
allıksız olmas mybelline dream mause allıgım
nivea sos el kremim
kırmızı ojem:icecream:

loreal pure zone yüz temizleme jeli, saf gül suyu (tonik olarak) ve dove deo stick
bunlar olmadan yaşayamam

clear and clean yuz yıkama jelim
orjinal gulsuyu tonigim
avon lipozomlu krem nemlendiricim
avon volume mascaram
gozkalemim markası onemli deil
top allık
treselle parfumum
yosun sabunum ve kabak lifim
avon goz makyajı temizleyicim
elimin altındakiler bunlar ama daha busuru busuru urunum var kullandıgım

1 numara babyliss saç şekillendiricim
eubos marka yüz yıkama jelim,gece ve gündüz kremim
medobalm marka gözaltı kremim - çok memnunum
allık - allıksız yüzüm çok soluk
göz kalemim - siyah ve yeşil tecihim
çeşit çeşit bitkisel yağlarım

benimde volume express rimelim- charme şeftali allık - sesu tüy sarartıcı - sex grafiti parfüm değişmezlerim

max factor creme puff 81 truly fair pudra ,yazın ise aynı pudranın 55 candle glow rengi vazgeçemediklerim....loreal, claudia schfier 709 ruju,kryolan koyu kahve göz kalemi,kryolan toz pudra,,carmina ,mystical siyah göz kalemi.. bu kalem inanılmaz güzel. içine çekiyorum mesela... simsiyah ve rahat çekebiliyorum..ve akmıyor.........

kırmızı oje! :1rolleyes: flormar plus. kırmızı ojemi sürmeden dışarı çık(a)mam :smiley-cool:
kırmızı ruuj! marka kalite vs vs farketmez.. en son golden rose perfect shine lipstick aldım (222) hafif simli, cart renk değil ve çok güzel kokuyor a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…