- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Eki Görüntüle 57446 loreal otobronzan sadece 1 kez kullandım açık tenliler için
Eki Görüntüle 57447 t-box saat kırmızı ve siyah kordonuyla hiç kullanmadım
Eki Görüntüle 57448 maybelline köpük allık pembe çok az kullandım
Eki Görüntüle 57449 avon yeşil pırıltılı eyeliner 1kez kullandm
Eki Görüntüle 57450 loreal dudak kalemi ve ruju 1 kez kullanıldı
Eki Görüntüle 57451 flormar rimel çok az kullandım
Eki Görüntüle 57452 assortie gözlük yesyenidir çok az 2yada3kez kullanıldı
Eki Görüntüle 57453
Eki Görüntüle 57454 HEPSİ TAKASTAAopuyorumnanaktan
elf aydınlatıcı
beyu concealer(kapatıcı)
elf cover stik çok amaçlı
ve allıklar
sally hansen dudak dolgunlaştrıcı, güzelim bunları beğendim hangilerini yollamak istersin
kızlar tek tek marka yazamıycam soran olursa yanıtlarım makyaj setı göz dudak kalemlerı,pudra,rujlar,ruj paletı,karınca yagı kremı tug azaltması ıcın..,farlar,kalem far,golden rose gloss mybelıne lıpstıck,yıne mybelıne ruj,top allık kahve rımel cok kalıtelıdır yurt dışından,allık fırçası bır kısmı yepyenı bır kısmı kullanıldı ama hepsı kullanılabılır guzel urunler..bu urunler dıger evımde durdugu ıcın ıhtıyacım olmadıgından urun sadeleştrmesıne gırdım..
takas olarak tek bır urun olabılır bırkac urun olur ılla denk olacak dıye bıse yok yeterkı ıhtıyacımız gorulsun..kargo olaylarından sıkıldım tek tek vermeyı düşünmuyorum yarısını bır yarısını bır olabılır..
tesekkurler
takastalarbuyrunnnnnnnnn
canım bende chanel makyaj paleti yok ,eskiden vardı çakma chanel onu diyorsun sanırım ..yerimsenibenonu verdim bir arkadaşıma...merha nil chanel makyaj paletini ne kadara satıyrsn
revlon just bitten orenge blood kodlu dudak lekesi yarısına adar kullanıldı, revlon pudra ve diğer budra sadece birer kez denendi, maybelline de görüldüğü kadar yani %85 i duruyor, gabrini oje ve golden rose parlatıcı da birer kez kullanıldı, titreşimli rimel en fazla üç dört kez kullanıldı zaman yokluğundan bırakıldı biraz zaman ayırmak gerekiyor onunla makyaja, avon farların biri yarısına kadar kullanıldı ten rengi olan ise üç dört kere kullanıldı. Rujlarda görüldüğü miktarlarda kullanılmıştır arkadaşlar.
canım bende var ama kullanılmış elbette...ama burada satış değil -takas yapılıyor canımkaydirigubbakcemile5burda nasıl takas yapılıyor ücreti kim ödüyor kargoyu filan bi bilgilendirirmisiniz beni ben 88li simli far paletlerinden istiyorum elinde olan varmı ????????
canım bende var ama kullanılmış elbette...ama burada satış değil -takas yapılıyor canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?