- Konu Sahibi D'arbanwille
-
daha ekliycem
arkadaşlar flormar 4'lü far, blackberry el kremi,yüz kremi,rimel,nivea ışıltı veren krem,nivea ruj ve loreal 247 numara ruj miriana arkadaşımla takas edilmiştir,geri kalanlar hala takasta.
KIZLAR ELİMDE KALAN ÜRÜNLER BUDUR....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON COOL COLLECTİON
6 RENKLİ ŞAHANEEE ALLIK
ÜSTELİK FIRÇASI VE AYNASI İLE BİRLİKTE!!!
SADECE 1 DEFA DENEMEK İÇİN KULLANILMIŞTIR.........jelatini bile üstünde
Işıltılı yanaklar ile tüm bakışları üzerine çekmek isteyenlere !!!
Renklendirir, belirginleştirir, ışıltı verir ! Sadece tek bir allık darbesi ile..
Elmacık kemikleri üzerine uygulanan allık yanakları renklendiririken ışıltı verir. Tek bir allık darbesi ile yanaklarda mükemmel bir görünüm elde edilir. Kolay kullanım sağlar. Ayna ve allık fırçası birliktedir. Cildinize sürdüğünüz anda parlaklık ve ışıltı verir.
ARKASINDA TAK-ÇIKAR AYNASI BULUNMAKTADIR.
katolok fiyatı: 32.00tl
YEPYENİ MÜKEMMMEL BİR ÜRÜN
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON-2-UCLU-GOZ-FARI-VE-KALEMI- çok az kullanılmış
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ColorTREND Göz Farı Duo-Snow Storm biraz kullanıldı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Loreal Göz Dudak Makyaj Temizleme sütü 125 ML yarıya kadar var
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastel kalıcı ruj çok kalıcı arkadaşlar MAT kırmızısı süper sadece denendi kırmızı olanıVaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
she yeşil oje kullanmadım hiç
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avon personal match renkli nemlendirici
avon personal match barely there makeup
türkiyede bu ürünün aynısı malesefki yok kızlar bana yurtdışından geldi ister fondoteneiniz bi renk koyuysa bununla açabilirsiniz...isterseniz doğal bi görüntü için ek başına kullanaılabilir ister göz altı ve yanaklarınızıa aydınlık bir görüntü verebilirsiniz hiç kullanmadım alana şimdiden hayırlı olsun diyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jillian Dempsey Avon Eyeliner, Avon Kohl Eyeliner-çok az kullanıldı--siyah renk
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bunları yeni aldım ama beceremedigim için hiç kullanmadım bile koyuorum kızlar takasa yapıştırıcısı ile herşeyi içinde..........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 Katlı makyaj kutusu en üst katlara kalemler ortaya rujlar en alt bölümede fondoten ve pudralarınızı koyabailirsiniz yada takı kutusu yapın ne yapıcagınız size kalmış çok kullanışlı ve güzel bir üründür..
bunun turuncu olanı gönderilecektir arkadaşlar:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yok kız niye olsun seninkülerde çok güzeller bebeim:))yanlız avon kullanamıorum ben alerji yapıo bide krem falan ondan yoksa neden olmasınki:))olumunekankayizsmile
Ben de bunları takas etmek istiyorum aklinialirimsmile vereliniortak
Güneş sonrası ferahlatıcı jel, son derece etkili, özellikle güneş yanıkları için ve güneş banyosundan sonra rahatlamak içinyerimseniben
HİÇ KULLANILMADI
18 'li Far JU-Dİ marka, yok denecek kadar azzz kullanıldı.
Avon Beyaz çikolata kokuluuu el ve tırnak kremi.
Avon özel tasarım el ve tırnak kremi. kaydirigubbakcemile2
Avon Kajal Siyah Göz Kalemi. 1 kere denendi. Mağlum göz hassas bir organ olduğu için ucunu açtım. Sıfır denebilir. sositososito
Venus Göz Makjajı Temizleyicisi. Hassas gözler için son derece uygun. %50 kullanıldı. Özellikle lens kullananlara tavsiye ediyorum. sositososito
Oriflame Kalem Göz Farı (Toz pembe) - Bir kere denendi, yine göz sağlığı için ucunu açtım, sıfır denebilir. Ama dışında biraz soyulma var o da kutunun içinde olmuş, kusur sayılmayabilir yerimseniben
Yoğurtlu & Böğürtlenli Arko Nem Krem Numunesi... Harika kokuyor. insanın yiyesi geliyor. Tabi ki sıfır :)
Medisun Güneş Sütü (Kremi) Yeterli koruma sağlıyor. Ultra Viyole ışınları gibi Güneşin zararlı ışınlarıyla savaşmaya birebirrr...Amannn güneşlenmeden önce sürün aklinialirimsmile (Bir kaç kez kullanıldı) zemuszemus
Absorber Fön ve maşa öncesi sprey. Mavi su olarak da bilinir. Fönün ve saç maşasının kalıcı olmasını sağlıyor, saçlara ipeksi bir yumuşaklık veriyor. Yıpranmayı önlemiş oluyor. %50 kullanıldı. Sonu: Harika Saçlar
Maybeline Shiny Licious Parlatıcı. Bir kaç kez denendi.
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
İşte bu kadar kızlar...
VEE son kez hepsi bir arada
not: bu resimde parlatıcıyla göz farı arasındaki göz kaleminin kaş fırçası kısmı bozuk olduğu için tanıtmadım. ama onu da yollayabilirim. bir kez denendi.
burdan
she krem allık
avon sünger
golden rose küp far
flormar yeni seri altın rengi far
garnier temizleyici
soft musk pudra takas edildi
avon glos takas edildi
clasics glos sadece bir kere denendi
golden rose rimel hiç kullanılmadı
maybeline sarı tombul rimel bir kere denendi
she mavi maskara hiç kullanılmadı
marimekko rimel yarısı duruyor
avon mor oje hiç kullanılmadı
golden rose kırmızı oje birkaç kez sürüldü
maybeline kapatıcı%50si duruyor
flormar kaç kalemi
haydi takasaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar takaslık malzemelerim son haliyle daha da devam edicem koymaya
she krem allık birkez denendi
c arley pudra 6 no %50si duruyor
maybelline pudra %70i duruyor
avon pırıltılı sünger hiç kullanılmadı
ematıon far seti renkleri harika hiç kullanılmadı
flormar far seti bir iki rengi sadece denendi yepyeni resimdende görülüyor
golden rose küp far mor renk sadece denendi
bourjoıs mor renk far rengine bakıldı yepyeni
lancome toz farlar beyaz - kahve yepyeni
5 renk simli eyeliner hiç biri kullanılmadı çok amaçlı kullanılabilir
flormar yeni seriden far altın rengi rengine bakıldı
avon yeşil toz far hiç kullanılmadı
avon far-turkuaz sadece 1 kere kullanıldı
avon iki renk far pembe-aştın sarısı-bir kere kullanıldı
bourjıs far pembe
garnier siyah noktalar için temizleyici hiç kullanılmadı
avon toz pudra soft musk %70 i duruyor
viking bakteriyel jel
Ben de bunları takas etmek istiyorum aklinialirimsmile vereliniortak
Güneş sonrası ferahlatıcı jel, son derece etkili, özellikle güneş yanıkları için ve güneş banyosundan sonra rahatlamak içinyerimseniben
HİÇ KULLANILMADI
18 'li Far JU-Dİ marka, yok denecek kadar azzz kullanıldı.
Avon Beyaz çikolata kokuluuu el ve tırnak kremi.
Avon özel tasarım el ve tırnak kremi. kaydirigubbakcemile2
Avon Kajal Siyah Göz Kalemi. 1 kere denendi. Mağlum göz hassas bir organ olduğu için ucunu açtım. Sıfır denebilir. sositososito
Venus Göz Makjajı Temizleyicisi. Hassas gözler için son derece uygun. %50 kullanıldı. Özellikle lens kullananlara tavsiye ediyorum. sositososito
Oriflame Kalem Göz Farı (Toz pembe) - Bir kere denendi, yine göz sağlığı için ucunu açtım, sıfır denebilir. Ama dışında biraz soyulma var o da kutunun içinde olmuş, kusur sayılmayabilir yerimseniben
Yoğurtlu & Böğürtlenli Arko Nem Krem Numunesi... Harika kokuyor. insanın yiyesi geliyor. Tabi ki sıfır :)
Medisun Güneş Sütü (Kremi) Yeterli koruma sağlıyor. Ultra Viyole ışınları gibi Güneşin zararlı ışınlarıyla savaşmaya birebirrr...Amannn güneşlenmeden önce sürün aklinialirimsmile (Bir kaç kez kullanıldı) zemuszemus
Absorber Fön ve maşa öncesi sprey. Mavi su olarak da bilinir. Fönün ve saç maşasının kalıcı olmasını sağlıyor, saçlara ipeksi bir yumuşaklık veriyor. Yıpranmayı önlemiş oluyor. %50 kullanıldı. Sonu: Harika Saçlar
Maybeline Shiny Licious Parlatıcı. Bir kaç kez denendi.
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
İşte bu kadar kızlar...
VEE son kez hepsi bir arada
not: bu resimde parlatıcıyla göz farı arasındaki göz kaleminin kaş fırçası kısmı bozuk olduğu için tanıtmadım. ama onu da yollayabilirim. bir kez denendi.
KIZLAR ELİMDE KALAN ÜRÜNLER BUDUR....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON COOL COLLECTİON
6 RENKLİ ŞAHANEEE ALLIK
ÜSTELİK FIRÇASI VE AYNASI İLE BİRLİKTE!!!
SADECE 1 DEFA DENEMEK İÇİN KULLANILMIŞTIR.........jelatini bile üstünde
Işıltılı yanaklar ile tüm bakışları üzerine çekmek isteyenlere !!!
Renklendirir, belirginleştirir, ışıltı verir ! Sadece tek bir allık darbesi ile..
Elmacık kemikleri üzerine uygulanan allık yanakları renklendiririken ışıltı verir. Tek bir allık darbesi ile yanaklarda mükemmel bir görünüm elde edilir. Kolay kullanım sağlar. Ayna ve allık fırçası birliktedir. Cildinize sürdüğünüz anda parlaklık ve ışıltı verir.
ARKASINDA TAK-ÇIKAR AYNASI BULUNMAKTADIR.
katolok fiyatı: 32.00tl
YEPYENİ MÜKEMMMEL BİR ÜRÜN
AVON-2-UCLU-GOZ-FARI-VE-KALEMI- çok az kullanılmış
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ColorTREND Göz Farı Duo-Snow Storm biraz kullanıldı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Loreal Göz Dudak Makyaj Temizleme sütü 125 ML yarıya kadar var
Pastel kalıcı ruj çok kalıcı arkadaşlar MAT kırmızısı süper sadece denendi kırmızı olanıVaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
she yeşil oje kullanmadım hiç
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avon personal match renkli nemlendirici
avon personal match barely there makeup
türkiyede bu ürünün aynısı malesefki yok kızlar bana yurtdışından geldi ister fondoteneiniz bi renk koyuysa bununla açabilirsiniz...isterseniz doğal bi görüntü için ek başına kullanaılabilir ister göz altı ve yanaklarınızıa aydınlık bir görüntü verebilirsiniz hiç kullanmadım alana şimdiden hayırlı olsun diyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jillian Dempsey Avon Eyeliner, Avon Kohl Eyeliner-çok az kullanıldı--siyah renk
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bunları yeni aldım ama beceremedigim için hiç kullanmadım bile koyuorum kızlar takasa yapıştırıcısı ile herşeyi içinde..........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 Katlı makyaj kutusu en üst katlara kalemler ortaya rujlar en alt bölümede fondoten ve pudralarınızı koyabailirsiniz yada takı kutusu yapın ne yapıcagınız size kalmış çok kullanışlı ve güzel bir üründür..
bunun turuncu olanı gönderilecektir arkadaşlar:)
kızlar foto yükleyemiorm ama elimdekileri yazim..
diadermine(yeşil)köpük=%90'ı dolu
diadermine(yeşil)tonik=%50'si dolu
avon (yeşil)durulanmayan saç bakım kremi=1 kere kullanıldı
avon soyulabilen maske=1 kere kullandm
oriflame giordino vücut pudrası=bi kere denendi
golden rose pembe lipgloss=bi kere denendi
kahverengi göz kalemi=az kullanıldı
este lauder rimel=1 kere denendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?