- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Örnek bir davranış gibi gelmiyor bana şu an. Kıyafete bu kadar para harcayacağıma parasını ihtiyacı olan birine verseymişim daha hayırlı olurmuş. Ve hala giyecek bir şeyim yok diye ağlaşıyorum.
Ben kimse yokmu Derneği gonullusuyum. Hem kendi giysilerimi hem arkadaşlardan aldiklarimi oraya götürürüm. Bulunduğunuz şehirde mutlaka bir şubeleri vardır oraya görü bence. Kayıtlı ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyorKızlar merhabalar,
Az önce gardrobumu temizledim. Kışlıklarımı çıkardım daha yeni :) Bir dolu kıyafetimi uzun süredir giymediğimi farkettim. Belki 10 tane kalın kazak bir sürü pantolon, hırkalar, falan filan. Toparlamaya kalktım. Kocaman bir kolim doldu tıkabasa.
Normalde ben böyle eski bişeylerimi ayırınca 3-5 parça teyzeme götürürdüm teyzem kapıcısına falan verirdi. Şimdi bu kıyafetleri söyleyince yok ben uğraşamam o kadar kıyafetle dedi. Ben bunları ne yapsam kime versem.
İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hiç?
Kızlar merhabalar,
Az önce gardrobumu temizledim. Kışlıklarımı çıkardım daha yeni :) Bir dolu kıyafetimi uzun süredir giymediğimi farkettim. Belki 10 tane kalın kazak bir sürü pantolon, hırkalar, falan filan. Toparlamaya kalktım. Kocaman bir kolim doldu tıkabasa.
Normalde ben böyle eski bişeylerimi ayırınca 3-5 parça teyzeme götürürdüm teyzem kapıcısına falan verirdi. Şimdi bu kıyafetleri söyleyince yok ben uğraşamam o kadar kıyafetle dedi. Ben bunları ne yapsam kime versem.
İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hiç?
kızılaya verdiklerinin çoğu Somaliye gidiyor bence gözünüzle gördüğünüz ihtiyaç sahiplerine verin.Kızlar merhabalar,
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Ayrica ikinci el giymek ayip degildir.. ama bunu paraya cevirmek icin satisa sunmak hos degil...
Bide oyle fiyat belirleniyoki sifir urun fiyatina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?