- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Şefkat evleri var oraya verebilirsiniz. İhtiyaç sahipleri oradan seçip istediklerini alıyorlar. Google'dan şefkat evleri yazarsanız size en yakın yeri bulup götürebilirsiniz.Kızlar merhabalar,
Az önce gardrobumu temizledim. Kışlıklarımı çıkardım daha yeni :) Bir dolu kıyafetimi uzun süredir giymediğimi farkettim. Belki 10 tane kalın kazak bir sürü pantolon, hırkalar, falan filan. Toparlamaya kalktım. Kocaman bir kolim doldu tıkabasa.
Normalde ben böyle eski bişeylerimi ayırınca 3-5 parça teyzeme götürürdüm teyzem kapıcısına falan verirdi. Şimdi bu kıyafetleri söyleyince yok ben uğraşamam o kadar kıyafetle dedi. Ben bunları ne yapsam kime versem.
İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hiç?
az önce konunuzu okudum tamda beni dile getirmişsiniz umarım en kısa zmanda hayırlı işler ve bebişler kısmet olurMuhtarliga birakabilirsin. Belirli gunlerde esyalar ihtiyac sahiplerine oradan dagitiliyor.
varsa çevrenizde Suriyeli ailelere verebilirsiniz. yeni ev kurmuş geçinmeye çalışan aileler var.
Ben gerçekten ihtiyacı olan kişilere veriyorum. O toplama kutuları, kargo yoluyla gonderme vs onlar bana mantikli gelmiyor. Gözümle gördüğüm ihtiyaç sahiplerine vermek en mantiklisı geliyor.
SEVGİLER:')
Kapicinin kizi falan yok mu yada sor tanidik var mi de.ama giyilebilcek gibiyse verin lutfe.n...yirtik pirtiksa çöpe atin..
Ben belediyede beyaz masaya yazdim. Onlar bana bi numara yolladilar. Numarayı aradim adresimi alip gelip hepsini evden aldilar. Gelmeden once tekrar ariyorlar musait misiniz diye. Ihtiyaci olanlara dagitiyorlarmis
Şefkat evleri var oraya verebilirsiniz. İhtiyaç sahipleri oradan seçip istediklerini alıyorlar. Google'dan şefkat evleri yazarsanız size en yakın yeri bulup götürebilirsiniz.
ermenek'e yola..
bulunduğum semtin belediyesini aramıştım, kadın kolları başkanlığına yönlendirdiler. aradım, 3-4 içinde gelip aldılar.
Muhtarliga birakabilirsin. Belirli gunlerde esyalar ihtiyac sahiplerine oradan dagitiliyor.
evet izmirde elbise kutuları var
birde bir deterjan firması marketlere kutu koyuyordu eşyaları ihtiyaç sahiplerine veriyordu bi baksan nete duruyodur belki
Ben burda ikinci el e veriyorum ama orda olsam ihtiyac sahibi olan birine dolayli ya da direk sekilde ulastirmaya calisirdim. Yapmaya calistigin sey ornek bir davranis.
Dansmarue bence o giysiler için ayrilmis bölüme koyma. Çünkü biri gelip bakmadan ayrani içine ativeriyor ya da cop posetini mahvediyor hepsini. Bu yüzden arkadaslarin söyledikleri yerler daha iyi cünkü bayagi varmis
şu işinize yarayabilir:
http://www.paylasimekonomisi.com/#!giysi-takasi/c1w6h
varsa çevrenizde Suriyeli ailelere verebilirsiniz. yeni ev kurmuş geçinmeye çalışan aileler var.
hükümet para vermiyormu onlara tonla para harcandı onlar için bizim vergilerden bir de yardımmı edeceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?