• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Gyisileri Ne yapmalı?

Kızlar merhabalar,

Az önce gardrobumu temizledim. Kışlıklarımı çıkardım daha yeni :) Bir dolu kıyafetimi uzun süredir giymediğimi farkettim. Belki 10 tane kalın kazak bir sürü pantolon, hırkalar, falan filan. Toparlamaya kalktım. Kocaman bir kolim doldu tıkabasa.

Normalde ben böyle eski bişeylerimi ayırınca 3-5 parça teyzeme götürürdüm teyzem kapıcısına falan verirdi. Şimdi bu kıyafetleri söyleyince yok ben uğraşamam o kadar kıyafetle dedi. Ben bunları ne yapsam kime versem.

İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hib​

Kızlar merhabalar,

Az önce gardrobumu temizledim. Kışlıklarımı çıkardım daha yeni :) Bir dolu kıyafetimi uzun süredir giymediğimi farkettim. Belki 10 tane kalın kazak bir sürü pantolon, hırkalar, falan filan. Toparlamaya kalktım. Kocaman bir kolim doldu tıkabasa.

Normalde ben böyle eski bişeylerimi ayırınca 3-5 parça teyzeme götürürdüm teyzem kapıcısına falan verirdi. Şimdi bu kıyafetleri söyleyince yok ben uğraşamam o kadar kıyafetle dedi. Ben bunları ne yapsam kime versem.

İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hib​
Ben mersinde oturuyorum. Durumumuz kotu. Sana uygunsa ben alabilirim.
anlayamadım kendiniz yardım etmek istiyorsunuz ve bir altta da ben o yardımı alabilirim diyorsunuz. nedir bu

Valla bende bu konulari çok araştırıyoruz bizde mahallemizde Suriyeli vatandaşlarımıza eşya yardımı erzak yardımı yapıyoruzve onların yüzlerindeki korkuyor ürkekliği görseniz ama bununla ilgili bir Konu açmak istiyorum ve onlarla çekindiğimiz resimleri koymak ve yüzlerindeki mutluluğu herkesle paylaşmak istiyorum

Valla ben toplayp yol kenarna koyuyorum saniyede alyrlar haber vermş gibi
Aynen bizim de öyle. Ben de poşetleyip apartmanın kenarına koyuyorum hemen gidiyor. Hatta ben bazen ayakkabı çanta gibi şeyleri evin kapısının yanına koyuyorum, apartmandan bile hemen alıyorlar. Ne ara kim alıyor bilmem jet hızıyla gidiyor. :)

Aynen bizim de öyle. Ben de poşetleyip apartmanın kenarına koyuyorum hemen gidiyor. Hatta ben bazen ayakkabı çanta gibi şeyleri evin kapısının yanına koyuyorum, apartmandan bile hemen alıyorlar. Ne ara kim alıyor bilmem jet hızıyla gidiyor. :)
Vallahi aynı bizim cadde bu çöpçüler yada kartontoplayanlar alyo bence

Kızlar merhabalar,

İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hiç?
Bağlı bulundugun belediyyi ara gelip alıyorlar evden ben öyle yapıyorum cocugumun kücülenleri benim giymediklerimi hep veriyorum

Her sene giymediğim yazlık ve kışlıkları bir araya getirir güzelce açık renkli bir poşete koyar ve konteynırın yanına bırakırım. Zaten kağıt toplayanlar ya da çöpü karıştıranlar alır götürür.

Kızlar merhabalar,

İzmir'de annemler yaşıyor. Mahallelerinde giysi toplama kutuları vardı kızılayın. İstanbulda da böyle bir şey gören var mı hiç?

Gerçekten faydalı bir konu :KK9:

Back