bu bb kremin 2 rengi mevcut the balmda. bendeki koyu olan rengi değil açık olan rengi canım. yani beyaz ve buğday tenlilere uygundur.
ben buğdayım bana uyuyordu:)
ben baya beyazım :) fiyatı ne kadar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bb kremin 2 rengi mevcut the balmda. bendeki koyu olan rengi değil açık olan rengi canım. yani beyaz ve buğday tenlilere uygundur.
ben buğdayım bana uyuyordu:)
merhaba loreal true match duruomu acaba ?
buda 5 canım:) sanada olur muhtemelen light&clair rengi çünkü
bunu alıyorum canım baskası kapmadan :) bi krem vardı M&S ın 5 tl ye onu ayırtmıştım galiba bide rimeli almayı dusunuyorum karar veremedim ona :)
evet canım kremin aklımda:) tamam bunu da ayırıyorum sana o zaman, rimel içinde düşünüp bana dönersin kısa zamanda olur mu?
rimelide ayır bana canm :)
duruyor canım:)
Hmm tamm bunlar benimkiler edilmiş bian panikledim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben onuu ıstıyorumm :) pıyasadan kalktıgı ıcın bulamıodum odmeeyı nasıl ıstıosun canım ?
gözdecim yine 5 dk engelindeyim..hayır hala satışta o sütyen canım kullanmıyorum duruyor çekmecede:)
anlaşırsak onuda alim ben siparişim varken tatlıımm gözüm kalmıştı zaten :) fotosunu koyarmısın tekrar bedeni neydi unuttum ben biraz
canım ben onu geçen sene la senza dan 90'a almıştım:) 15'e bırakırım sana.. bedeni 32DD. Yani sırt dar göğüs büyük olanlar için uygun:)
32DD kaça denk geliyo canım
Canım kaç giyiyosun normalde..
80 genelde