Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygun fiyatlı zaten ürünlerim piyasa fiyatına göre:)Biraz daha uygun fiyatlı birseyler ariyorum canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kutusunda yenş sahibini bekliyorr kargo benden , Lancome mini boy kırmızı ruj hediyeli.
100 TL(piyasa fiyatı 408 TL)
Eki Görüntüle 1140451 Eki Görüntüle 1140452
Fuul mü canım kullanım durumu ne detaylı bilgi verirmisin bana :)
Full canım dopdolu 100 ml sadece 2-3 kez kullandım daha sonra aynısının pembesinden hediye geldi. O hediye olduğu için bunu satıyorum bende ikisininde kokusu aynı çünkü:)
2 haftadır bekliyorum 85 90 yapsanda alsam diye :))) Bekliyim ben az daha yoksa senin yüzünden batıcam
Ayıpsın canım ilk kez bişey almıyorsun 90 olur sana
gördüm ücretsiz kargoyu hediye ruju üşüştüm tabi hemen :) rujun resmi varmı canım nasıl bişey
Aslında ilk sayfalarda olması lazım lancome mini kırmızı ruj diye bak bakalım bulamazsan eklerim:)
Bulldum canım gönder gelsinler :)
Tamam güzelim ne zaman istersen kargolarım
Sen haber et bana
şimdi uykuluyum sabah ibanı gönder havaleni yapim yarın gönderirsen sevinirim:) bikerede sen bişey allllllllll bak babydollar falan eklemiştim hiçbirşey ilgini çekmiyo yaa
Canım o babydolları boş zamanımda inceleyim ben bedenleri ne onların
İbanı ben yollarm sana şimdi zaten adresin var bende aynı adrese yolluyorum değil mi?
hilal konutları iş hanıysa o canım ona yolla pancur sokaksa değiştirim adresi bedenleri standart s-m için canım :)
Canım bembeyazsan sana uygun diana brill"n bir pudrası var elimde.
Macta nc20 ve nc25 oluyosada yine mac studio fix pudram var hangisini istersen
mac studio fix pudrayı ne kadara veriyorsun canım? Bir de ne zaman alındı?
Şimdi okudum geri sayfada..50 liraymış..70 küsur lira zaten sıfırı da
sıfırıyla aynı fiyata veriyorsunuz victoria secret mesela .. niye bide kullanılmış alsın ki insanlar :)