Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygun fiyatlı zaten ürünlerim piyasa fiyatına göre:)Biraz daha uygun fiyatlı birseyler ariyorum canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kutusunda yenş sahibini bekliyorr kargo benden , Lancome mini boy kırmızı ruj hediyeli.
100 TL(piyasa fiyatı 408 TL)
Eki Görüntüle 1140451 Eki Görüntüle 1140452
Fuul mü canım kullanım durumu ne detaylı bilgi verirmisin bana :)
Full canım dopdolu 100 ml sadece 2-3 kez kullandım daha sonra aynısının pembesinden hediye geldi. O hediye olduğu için bunu satıyorum bende ikisininde kokusu aynı çünkü:)
2 haftadır bekliyorum 85 90 yapsanda alsam diye :))) Bekliyim ben az daha yoksa senin yüzünden batıcam![]()
Ayıpsın canım ilk kez bişey almıyorsun 90 olur sana![]()
gördüm ücretsiz kargoyu hediye ruju üşüştüm tabi hemen :) rujun resmi varmı canım nasıl bişey
Aslında ilk sayfalarda olması lazım lancome mini kırmızı ruj diye bak bakalım bulamazsan eklerim:)
Bulldum canım gönder gelsinler :)
Tamam güzelim ne zaman istersen kargolarım
Sen haber et bana![]()
şimdi uykuluyum sabah ibanı gönder havaleni yapim yarın gönderirsen sevinirim:) bikerede sen bişey allllllllll bak babydollar falan eklemiştim hiçbirşey ilgini çekmiyo yaa![]()
Canım o babydolları boş zamanımda inceleyim ben bedenleri ne onların
İbanı ben yollarm sana şimdi zaten adresin var bende aynı adrese yolluyorum değil mi?
hilal konutları iş hanıysa o canım ona yolla pancur sokaksa değiştirim adresi bedenleri standart s-m için canım :)
Canım bembeyazsan sana uygun diana brill"n bir pudrası var elimde.
Macta nc20 ve nc25 oluyosada yine mac studio fix pudram var hangisini istersen![]()
mac studio fix pudrayı ne kadara veriyorsun canım? Bir de ne zaman alındı?
Şimdi okudum geri sayfada..50 liraymış..70 küsur lira zaten sıfırı da![]()
sıfırıyla aynı fiyata veriyorsunuz victoria secret mesela .. niye bide kullanılmış alsın ki insanlar :)