- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Kısa anlatmaya calisacam arkadaşlar. Benim sadece bir görümcem var ve iyi birisi bana zararı olmaz 4 çocuğu var. Ben her zaman ona destek oldum gerek maddi anlamda gerek manevi anlamda. Bunları konuyu anlamanız için söylüyorum yoksa amacım dillendirmek değil. Ne zaman gitsek elimiz kolumuz dolu gideriz durumları iyi değil diye. En güzel yemeklerde çalışıyor diye iş çıkışı yorgun oluyor diye cagiriyorum. 4 çocuk var kıyamıyorum vitamin alsınlar yazık. Bir yere gidecek olsa gezme falan değil tabii önemli bir hastane vs. Çocukları bana bırak yazık rezil etme derim neyse. Size sormak istediğim şu ben durumu yok diye bu kadar yardım ederken bakın eşime kalsa düşünmez böyle şeyi ben dile getirip alalım çağıralım derim sürekli. Annesine diğer elime gidince balıklar vs. Alıp gidiyor bunu bugün öğrendim ektim söyledi bende bozuldum ama belli etmedim bana birgün gelirken eli dolu gelmedi ya. Ihtiyacim yok ama 4 gözle ağlıyor birşeyimiz yok reziliz diye başkalarına giderken de eli kolu dolu gidiyor sizce art niyet aramalı miyim ?