- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki biz nasıl değiştiricez bu yazı tipimizi her mesajın sonunda bile yapılacaksa detaylı anlatırmısınız?
Foruma kayıt olurkenki yazı tipini belirleyiniz falan filan diyor onu bende anlamamıştım ve yazdığım zaman o şekilde gözükmüyor yazılarım bunu kastettin sanırsam...
VE anladıgım kadarıyla pro uye olunca geçerli oluyor o .
Değiştirmen içinde her foruma yazı yazarken ''TAHOMA'' işte ''COMİCSANSMS '' her neyse ne istersen o bölüme yazarsın ..
Şöyleki;ÖRNEĞİN!
Cümlenin başına yazıcağın yazını yazıp sonunada tekrar başda yapdığımız parantezleri ekliyorsun*
FONT=tahoma .......... /FONT BU şekilde arasına yazıcağın yazını yaz ve sonuna da diğer parantezden sonrasını yaz bitir ..tahoma yerıne ısdedığın yazı tipini yazaßilirsin.
umarım anlatabılmişimdir.
fontun başına ve tahoma kelimesinin sonuna [....] bunlar gelicek aynı zamanda diğerininde o şekilde [...] kapatmalısın ben yazdım ama gözükmedi tekrar açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalıştım..
RENKTEDE örnek; COLOR=RED / COLOR şeklinde yine aynı şekilde parantezler kapanıcak...