Kesinlikle katılıyorum bu birçok üye da mağduriyete yol açtı. Bence böyle bir şey getirebilirSitede 5 kere kullanıcı adı değişikliği yapabiliyoruz.
Buna herhangi bir itirazım yok ama 5 hakkımız bittikten sonra en azından daha önce almış olduğumuz isimleri de kullanabilsek daha güzel olur.
Mesela benKesinlikle katılıyorum bu birçok üye da mağduriyete yol açtı. Bence böyle bir şey getirebilir
Evet evet mutlaka değerlendirilmeli :)
Ya da hazırda hakkı bulunan arkadaşlardan verilebilir :) benim bu konuda rızam var mesela 5 hakkım var birini vermek istiyorumEvet evet mutlaka değerlendirilmeli :)
Doğru mağdur biri mesela :)Mesela benadıma bak, birilerine kızıp adımı MAL KABUL yaptım.
Yapış o yapış, öyle kaldı
Ticarete donmesin bu iş amaYa da hazırda hakkı bulunan arkadaşlardan verilebilir :) benim bu konuda rızam var mesela 5 hakkım var birini vermek istiyorum
Hem de nasıl mağdurumDoğru mağdur biri mesela :)
Kız susTicarete donmesin bu iş ama1 nick değiştirme 20 tl felan
Hem de nasıl mağdurum
Abla yaaa ben çok çabuk sıkılıyorum kullanıcı adımdan :) ne olurdu sınırsız olsaydı :)Merhaba,
kullanıcı adı değişikliği için 5 hak gayet makul, kullanım sözleşmesinde üyelik isminin 2 defa değiştirilebileceği yazar, 2 defa az olabileceği için sayı arttırılıp 5'e çıkarıldı, kaldı ki şu linki de okumanızı istiyorum:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.410100/
İsim değişikliği yaparken 5 defa olacağı ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğine dair uyarısı var yöneticinin.
Yıllardır siteye üyeyim mune olarak başladım öyle devam ediyorum.
Benim de MAL KABUL olarak kalacak :) zorunlu değil, mecburibende orkidekaramel kararlaştirdim hep böle kalicak:)
Canım benim :* destek olmuş bana, seviyorum seniUyeligimizi yillarca ve hatta kismet olursa omur boyu kullanmayi dusunuyoruz. Ve sizler de iyi bilirsiniz ki bayanlar degisiklik yapmayi cok sever. Uzun yillar ayni nicki kullanabilcegimizi dusunemiyorum. Elbette cocuk oyuncagi yapalim demiyorum ama 5 kez degistirme uygulamasi sayi olarak biraz daha yukseltilebilir. Degerlendirmenizi rica ediyoruz. Iyi calismalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?