Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Oriflame Volare nefis,parfümünüz nedir diye sormayan yok...

Ikı farklı kokusu var biri eau de parfum diğeri eau de toilette.. Jimmy Choo eau de parfum

ben hugo boss femme nin kokusuna bayılıyorum. çok yaygın bi koku değil çünkü sahtesi yok. doldurması yok. var bazı yerlerde ama orjinalinin yakınından bile geçmeyecek kadar farklı bir koku. duyanlar soruyo markasını. çok kalıcı değil yalnız çünkü ağır bi koku değil

rebul'un angie hot parfümü
( çok ucuz olmasına rağmen kokusu çok güzel çok fazla kalıcı değil ama normal bu fiyata daha ne olsun )
kardeşim ve arkadaşı görür görmez nerden aldın deyip hemen satın aldılar

ysl (yves saint laurent)-elle
kesinlikle tavsiye ederim...
henüz doldurmasını bulamadım amaaa harika bir koku...

Kişisel olarak en sevdiğim YSL - Opium olsa da sorulma bakımından Christian Dior - Dune biraz daha önde diyebilirim :)

bende chloe kullaniyorum..genelde sorarlar özelliklede bayanlar...hatta bir keresinde parfümü degistireyim dedim douglas a gittim arkadasla tekrar chloe denedim arkadasim aaaa iste bak yine yelda kokuyor dedi..tabi bende hoooop tekrar chloe aldim tavsiye ederim...sanirim 3 cesidi var kapagindaki kurdelesinin en acik renkli olanidir benim favorim

Escade magnetizim
Christian Dior Hypnotic Poison
Bunları çok sorarlar
10 yıl önce caldion kullanıyordum onu soruyorlardı ama şimdi kokusunu değiştirmişler

guess gold ne zaman sıksam işyerinde woow ne sıktın sen böyle derler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…