Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Versace crystal noir 90 ml pw edt muhteşem bir koku. Tavsiye ediyorum denemenizi..

Merhaba arkadaşlar,

Tavsiyelerinizi okudum. Ben koyu buğday tenliyim, esmere yakın.

Aşağıdaki parfümlerden hangisini tavsiye edersiniz? Patronum bana Angel hediye etmişti ama kokusunu sevmedim çok ama çok ğır bir koku, eğer yazdıklarımda bu koku tarzında olan varsa söyleyebilir misiniz?

Ayrıca hangisi kış hangisi yaz için uygundur?

1- Hypnotic poison
2- J'adore
3- L'ancome miracle
4- L'ancome tresor
5- L'ancome hypnose
6- Chanel Chance
7- D&G Light blue
8- Naomi Campbell
9-Davidof cool water
10- Lacoste por temme

paco rabanne lady million kesınlıkle super kızlar tavsıye ederimm..bundan once kı de givenchy absolutely irresistible bu da super ve cok kalıcılar..

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki parfümlerden hangisini tavsiye edersiniz? Patronum bana Angel hediye etmişti ama kokusunu sevmedim çok ama çok ğır bir koku, eğer yazdıklarımda bu koku tarzında olan varsa söyleyebilir misiniz?

1- Hypnotic poison
2- J'adore
3- L'ancome miracle
4- L'ancome tresor
5- L'ancome hypnose
6- Chanel Chance
7- D&G Light blue
8- Naomi Campbell
9-Davidof cool water
10- Lacoste por temme

naomi campbell denee bence:)chanel chance da olabılır..

Merhaba arkadaşlar,

1- Hypnotic poison
2- J'adore
3- L'ancome miracle
4- L'ancome tresor
5- L'ancome hypnose
6- Chanel Chance
7- D&G Light blue
8- Naomi Campbell
9-Davidof cool water
10- Lacoste por temme

Lacoste, Davidof ve D&G daha soft kokular, bana göre açık tenli, kumral hanımlara daha uygun. Tenden ziyade tarzla da ilgili; sportif bir hanımın ağır bir kokuyu kullanması enteresan oluyor, yahut full makyajlı bir hanımın sabuna yakın bir koku kullanması, tabii nacizane fikrim bunlar.

Lancome'un tüm kokularını kullanmışımdır en çok hypnose'u sevmiştim ,Tresor başka kokuları çok fazla andırıyor ve çok bilindik geliyor herkese.

Esmer bir hanıma en çok Jadore'u yakıştırıyorum ama denemediysen Givenchy Organza'yı da denemeni öneririm, en azından kokusuna bak, bir esmer için çok hoş, kalıcı. Bu kokuyu bana 10 yıldır herkes sorar ve alır ama tecrübelerim esmerlere yakıştığı yönünde.

Umarım en güzelini bulursun, sana en yakışanını:)

arkadaşlar brasil dream diye bir parfüm var türkiye de nerde bulabilirim bilen varsa turuncu şişede harika bir koku ama bulamıyorum

bvlgari jasmin noir women edt 100ml herkes çok beğeniyor. bende çok seviyorum bu kokuyu

Lacoste tek geçerim,kullandığımdan beri çok soranlar oldu,ben çok beğeniyorum:)

escada magnetismi kullanmaya başladığımdan beri her gün soruyorlar diyebilirim.

gucci rush 2 yi herkes soruyor bana ama arkadaşlar kırmızı değil pembe şişeli olan kırmızı olan rush 1 beni boğuyor rush 2 ise baharatlı çok güzel öğrencilerim bile dayanamayıp soruyorlar

clinique happy heart...tek geçerim imzamdır.yıllardır kullanırım,arkadaşlarım kokuyu duyduğunda beni ararlar etrafta o derece:KK70: arada değişiklik olsun diye kullandığım parfümler carolina herrera 212 VIP, nina ricci nina ve guerlain den idylle bu dört parfüm arasında koşar koşar dururum:KK70: hepsini de mutlaka sorarlar.ama benim favorim happy heart elbette:KK70:

X