Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

eternıty kullandım,durdurup sordular.şimdi yeni bişeyler denemek istiyorum.hafta sonu alışverişim var.asil,çok hoş olsun istiyorum.eternıtyden sonra kullandığıma deysin.en iddialı tavsiyeleri bekliyorum.

Ben ''Noa'' kullanıyorum..Çok hafif ve güzel bir koku şiddetle tavsiye edilirhihoyyyt

Dolce&Gabbana ( light blue)Calvin Klein (one) yada Armani( code) bunlari kullandigimda herzaman soruyorlar.........

cnm bende kullaniyorum o kokuyu cok hos bi kokusu var gercekten :1hug:

Ya bana hediye gelmişti sora hiç beenmedim yani kötü deil ama çok basit geldi bana Kaanın katalogta gördüm o kdr pahalı olabilceni hiçç düşünmemiştim o derece basit gldi bana :)

bende hugo boss red kullaniyorum herkez cok seksi bi kokusu oldugunu dusunuyor bende tabi :p

Ya bana hediye gelmişti sora hiç beenmedim yani kötü deil ama çok basit geldi bana Kaanın katalogta gördüm o kdr pahalı olabilceni hiçç düşünmemiştim o derece basit gldi bana :)

zevk meselesi cnm tabi ben normalde daha sekerli kokular severim ama nedense o benim cok hosuma gittii :1hug:

Guerlian Samsara,Dolce gabbane light blue,212 sexy bnm en sevdiğim kokular.Aslında şekerli kokuların bi çoğunu seviorm ama d&g istisnai bi durum hrika kokusu fresh :KK66: Bi de annemde Dior Dune var o da çok süper bi koku fakat ağır o yzdn çok az sıkmak lasım yoksa millet bayılır kokudan yalnız kıyafeti 50 kere yıkasan yne geçmio kolay kolay acaip kalıcı..

Guerlian Samsara,Dolce gabbane light blue,212 sexy bnm en sevdiğim kokular.Aslında şekerli kokuların bi çoğunu seviorm ama d&g istisnai bi durum hrika kokusu fresh :KK66: Bi de annemde Dior Dune var o da çok süper bi koku fakat ağır o yzdn çok az sıkmak lasım yoksa millet bayılır kokudan yalnız kıyafeti 50 kere yıkasan yne geçmio kolay kolay acaip kalıcı..
canım lıght blue sence kalıcı mı? bende kullanıyorum kalıcı gelmedı, dedımkı gunduzlerı yanıma sahtesını alayım onu tasırım tazelerım, sahtesını hıc benzetemedım, kapalı mekan ıcın harıka bı koku ama dısarıda cok kalıcı deıl sanırım, bırde kışa yaklasıoruz bıraz daha sekerlı kokulara mı gecsem kı

SeLam kıZLaR Ben yeNi geLdim aRanızaa süpeR bi Sitee buRasıı yhaa şimdiden bayıLdım diebiLiRiiMm :) ben BuRbeRRy weekeNd kuLLanıoRm sefqKiLimm çhoqq beğenioo kesinLikLe tavsiye edeRim çok hoş vee zaRiff biR kokuuu :)
bende bu kokuya bayılıyorum gayet ilgiş çekici bir koku.
Burberry clasic de güzel.
Bir de avonun black little dress güzel bence.

yves roche`nin ürünü..evidence..yolda durdurup soranlar olmustu...

canlarım bence Dior'un uyuşturucu zehir adlı parfumu hem tatlımsı hemde sert herkes soruyor,erkek arkadaşım senin şu kokuna bayılıorum demıştiix)

212 temiz saf bir koku ben çok beğendim. 212 sexy ise şekerli bir koku ki hiç tarzım değil. Light Blue çok farklı bir koku spor taze ama kesinlikle fark ediliyor. 212 ve light blue Yaz günleri için ideal.

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

benimki cacharel- anais anais çok hoş kokuyo ve nerden geçsem soruyolar harika bişe ama bende değiştiricem artık kumralım ve başak burcuyum hadi bakim kızlar önerilerinizi bekliyorum :lepi: şakkıdı a.s

benimki cacharel- anais anais çok hoş kokuyo ve nerden geçsem soruyolar harika bişe ama bende değiştiricem artık kumralım ve başak burcuyum hadi bakim kızlar önerilerinizi bekliyorum :lepi: şakkıdı a.s

rmehta20022002shop20212xe4.jpg
:asigim:

bnimki de fiery diye bi marka
fiyatı da çok uygun
alırken çok tereddütlü almıştım ama şimdi herkes soruyor parfümünün adı ne diye
kolay kolay herşeyi beğenmeyen akrabadan bazı kızlar bile
benim gibi çok ağır parfümlerden ve şekerli kokulardan hoşlanmayan arkadaşlara tavsiye ederim

X